Varázslatos mécsesmasszázs

A Danubius Health Spa Resort szállodákban vadonatúj, különleges, sajátmárkás wellness kezeléssel várják a vendégeket, az úgynevezett mécsesmasszázzsal.

A kezelés különlegességét elsősorban a masszázshoz felhasznált, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, természetes növényi masszázsolaj adja. Hogy a kis porcelánkanna illatos tartalma kellemesen meleg, folyékony masszázsolajjá váljon, meg kell gyújtani, akár egy gyertyát. Kis idő elteltével már folyékony olajként használható a masszázshoz, és egyben kellemes illatot is varázsol a masszázshelyiségben, ezzel is fokozva a wellness élményt.
A meleg masszázsolajok négy különböző illatban és összetételben választhatóak: energetizáló vanília, bőrpuhító passion fruit, regeneráló rózsa vagy bőrtápláló argánolaj. Összetételüknek és a meleg szinergiájuknak köszönhetően az aktív hatóanyagok könnyebben szívódnak fel a masszázs során, így hatásuk még látványosabb.

A kezeléshez kapcsolódó úgynevezett testbonbonok összetevői és állaga megegyezik a mécsesekével, így ebben a formában rögtön haza is viheti a vendég az illatos, kiváló bőrpuhító és bőrvédő hatású testápolót. A bonbon fürdés vagy tusolás után használva a bőr melegétől felolvad, és vékony  filmréteget képez. A testbonbonok szintén négy illatban, vanília, passion fruit, rózsa, és levendula illatban választhatóak.

A meleg masszázsolajok és a testbonbonok kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkeznek. Használatuk után a bőr bársonyossá, rugalmassá és kellemesen illatossá válik. Az egész testen alkalmazhatóak, minden bőrtípusra alkalmasak. Jótékonyan hatnak a bőrre, illatanyagaiknak köszönhetően pedig az általános közérzetre is. Fizikai, energetikai és szellemi szinten is jó hatással vannak a szervezetre. Növényi eredetű készítmények, nem tartalmaznak paraffint, ásványi gyantát és állati zsírt.

Kétféle kezelés, két időtartamban vehető igénybe: az 50 perces kezelés teljes testmasszázs, míg a 25 perces kezelés hátmasszázs.

'Danubius Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs
Ezt a varázslatos kényeztető kezelést különleges, kifejezetten az olaj könnyű adagolására tervezett kerámia kiöntőben lévő, gyertya állagú masszázsolajjal végzik. A kezelés megkezdése előtt a vendég maga választhatja ki a számára legjobban tetsző illatot. A szilárd növényi olaj a melegítés hatására folyékonnyá válik, lehetővé téve a kellemesen meleg használatát. A gyertya állagú masszázsolaj kiváló bőrpuhító és bőrvédő hatású. A kezelés végére a bőr bársonyosan puha, rugalmas és kellemes illatú lesz, míg a szervezet fizikailag, energetikailag és szellemileg is feltöltött állapotba kerül.

’Danubius Gold Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs
Az aromacsésze argánolajat és aranyport tartalmaz, amely a meggyújtást követően, a szemünk láttára változik „folyékony arannyá”. Ezt a felmelegített olajat egyedülálló masszázsmozdulatokkal a bőrbe simítva kényeztetik a vendéget a kezelés alatt. A bőrtápláló argánolajat 80 százalékos esszenciális zsírsav- és magas E-vitamin tartalma teszi különlegessé. Növeli a bőr oxigénellátottságát, biztosítja a bőr rugalmasságát, regeneráló, szabadgyök-megkötő és segít helyreállítani a bőr hidratáltságát. A folyékony arany simogató melege és parfümös illata garantáltan elvarázsol. Használata után - mintha Kleopátra szentélyéből lépnénk ki – a bőr selymes tapintásúvá, aranylóan csillogóvá és illatossá: igézően vonzóvá válik.

Kezelés Megnevezése:    'Danubius Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs
                                      ’Danubius Gold Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs

Kezelés Időtartama: 50 perc
Hol vehető igénybe: Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Helia, Hévíz, Aqua, Bük, Sárvár