hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Varázslatos mécsesmasszázs

A Danubius Health Spa Resort szállodákban vadonatúj, különleges, sajátmárkás wellness kezeléssel várják a vendégeket, az úgynevezett mécsesmasszázzsal.

A kezelés különlegességét elsősorban a masszázshoz felhasznált, szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú, természetes növényi masszázsolaj adja. Hogy a kis porcelánkanna illatos tartalma kellemesen meleg, folyékony masszázsolajjá váljon, meg kell gyújtani, akár egy gyertyát. Kis idő elteltével már folyékony olajként használható a masszázshoz, és egyben kellemes illatot is varázsol a masszázshelyiségben, ezzel is fokozva a wellness élményt.
A meleg masszázsolajok négy különböző illatban és összetételben választhatóak: energetizáló vanília, bőrpuhító passion fruit, regeneráló rózsa vagy bőrtápláló argánolaj. Összetételüknek és a meleg szinergiájuknak köszönhetően az aktív hatóanyagok könnyebben szívódnak fel a masszázs során, így hatásuk még látványosabb.

A kezeléshez kapcsolódó úgynevezett testbonbonok összetevői és állaga megegyezik a mécsesekével, így ebben a formában rögtön haza is viheti a vendég az illatos, kiváló bőrpuhító és bőrvédő hatású testápolót. A bonbon fürdés vagy tusolás után használva a bőr melegétől felolvad, és vékony  filmréteget képez. A testbonbonok szintén négy illatban, vanília, passion fruit, rózsa, és levendula illatban választhatóak.

A meleg masszázsolajok és a testbonbonok kiváló bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkeznek. Használatuk után a bőr bársonyossá, rugalmassá és kellemesen illatossá válik. Az egész testen alkalmazhatóak, minden bőrtípusra alkalmasak. Jótékonyan hatnak a bőrre, illatanyagaiknak köszönhetően pedig az általános közérzetre is. Fizikai, energetikai és szellemi szinten is jó hatással vannak a szervezetre. Növényi eredetű készítmények, nem tartalmaznak paraffint, ásványi gyantát és állati zsírt.

Kétféle kezelés, két időtartamban vehető igénybe: az 50 perces kezelés teljes testmasszázs, míg a 25 perces kezelés hátmasszázs.

'Danubius Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs
Ezt a varázslatos kényeztető kezelést különleges, kifejezetten az olaj könnyű adagolására tervezett kerámia kiöntőben lévő, gyertya állagú masszázsolajjal végzik. A kezelés megkezdése előtt a vendég maga választhatja ki a számára legjobban tetsző illatot. A szilárd növényi olaj a melegítés hatására folyékonnyá válik, lehetővé téve a kellemesen meleg használatát. A gyertya állagú masszázsolaj kiváló bőrpuhító és bőrvédő hatású. A kezelés végére a bőr bársonyosan puha, rugalmas és kellemes illatú lesz, míg a szervezet fizikailag, energetikailag és szellemileg is feltöltött állapotba kerül.

’Danubius Gold Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs
Az aromacsésze argánolajat és aranyport tartalmaz, amely a meggyújtást követően, a szemünk láttára változik „folyékony arannyá”. Ezt a felmelegített olajat egyedülálló masszázsmozdulatokkal a bőrbe simítva kényeztetik a vendéget a kezelés alatt. A bőrtápláló argánolajat 80 százalékos esszenciális zsírsav- és magas E-vitamin tartalma teszi különlegessé. Növeli a bőr oxigénellátottságát, biztosítja a bőr rugalmasságát, regeneráló, szabadgyök-megkötő és segít helyreállítani a bőr hidratáltságát. A folyékony arany simogató melege és parfümös illata garantáltan elvarázsol. Használata után - mintha Kleopátra szentélyéből lépnénk ki – a bőr selymes tapintásúvá, aranylóan csillogóvá és illatossá: igézően vonzóvá válik.

Kezelés Megnevezése:    'Danubius Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs
                                      ’Danubius Gold Magic' - Melegolajos mécsesmasszázs

Kezelés Időtartama: 50 perc
Hol vehető igénybe: Danubius Health Spa Resort Margitsziget, Helia, Hévíz, Aqua, Bük, Sárvár
Ára: 13 900 Ft – 18 500 Ft                                  

Kezelés Megnevezése:   'Danubius Magic Express' - Melegolajos mécsesmasszázs
                                     'Danubius Gold Magic Express' - Melegolajos mécsesmasszázs

Kezelés Időtartama: 25 perc
Hol vehető igénybe: Danubius Health Spa Resort Bük, Sárvár
Ára: 8 500 Ft – 9 100 Ft

Kérdés/kérés esetén szívesen áll rendelkezésre a Danubius PR-párosa:
Tóth Tibor PR Referens 06 20 377 4037 vagy Fodor-Kassai Mónika PR Igazgató 06 30 231 8090

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X