hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
MarienbadTÜV sajtóközlemény

Europespa MED®, bizonyítvány, TÜV Rheinland és Medispa minősítés

A Léčebné lázně Mariánské Lázně - Marienbad Kur & Spa Hotels 2011 év során is kapott nemzetközi bizonyítványt és minősítést és ezt az évet a minőség visszaállításának szentelte. 
A magas színvonalú szakorvosi ellátás és szolgáltatások elismeréséül társaságunk 2007-ben minősítést kapott a német TÜV-től, 2009-ben a cseh Medispa-tól, 2011 óta pedig büszke tulajdonosa a nemzetközi Europespa MED® bizonyítványnak is.

A TÜV egy nemzetközileg elismert műszaki, biztonsági és minősítési szolgáltatásokat nyújtó német cég, amely többek között a Medical Wellness területén is működik. Kizárólag azok a minimum 4 csillagos szállodák érdemlik ki ezt a szakmai elismerést, amelyek több mint 300 kritériumnak felelnek meg továbbá különleges konyhai és vonzó Wellness ajánlatokkal állnak vendégeik szolgálatában.

A EUROPESPA Med® minősítési díjat az Európai Orvosi Egyesület kritérium rendszere alapján ítélik oda az ennek megfelelő magas színvonalat és minőséget képviselő gyógyszállodáknak. Ez az értékelés innovatív és komplex alapelveken nyugszik, mely a gyógyászati és turisztikai szolgáltatások minősége mellett magában foglalja az egész folyamat minőségét – ‘a gyógyforrásoktól egészen a fürdőkig’ – és kiterjed a környezetvédelem valamint az élelmiszerbiztonság területeire.

A Medispa egy vállalati testületek különleges szövetsége, melynek célja, hogy megőrizze a gyógyfürdők jó hírnevét, bizonyítsa minőségüket és támogassa fejlesztésüket a Karlovy Vary régióban. Együttműködést folytat minden akkreditált gyógyfürdőszervezettel, amelyik teljes illetve részleges szakgyógyászati ellátást biztosít és együtt lépnek fel a gyógyfürdőágazat védelmében. A Medispa felügyeli a nyújtott szolgáltatások színvonalát és gyógyfürdő szolgáltatások reklámtevékenységét is végzi. A Medispa szövetség minden tagja hasznosítani tudja (egyénileg és együttesen egyaránt) tagságát marketing és reklám projektekben.

LÉČEBNÉ LÁZNĚ MARIÁNSKÉ LÁZNĚ a.s.

Masarykova 22, 353 29 Mariánské Lázně
Tel.: +420 / 354 655 501-9, Fax: +420 / 354 655 500
E-mail: info@badmarienbad.cz

 

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X