hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Általános sajtóinformáció

A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group 43 szállodájával egyike Európa legjelentősebb szállodavállalatainak. A szállodacsoporthoz tartozó, jellemzően magas színvonalú gyógy-, wellness-, városi és üdülőszállók Magyarországon, Nagy-Britanniában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt megtalálhatóak.

Magyarország - a Danubius Hotels Group összesen 22 szállodája Magyarország legnépszerűbb turisztikai helyszínein várja a vendégeket: a főváros mellett ismert gyógyüdülőhelyeken, Hévízen, Bükfürdőn, Sárváron, valamint vidéki nagyvárosokban, továbbá a Balatonnál.

Nagy-Britannia - a szállodacsoport 2005 nyara óta már Nagy-Britanniában is jelen van egy szállodával. A négycsillagos városi szálloda London központjában, a Regents Park közvetlen közelében található.

Csehország - a világhírű gyógy- és üdülőhelyen, Marienbadban (Marianské Lázné) élvezhetik a hely adottságait a Danubius vendégei, ahol 8 három-, négy- illetve ötcsillagos gyógy- és wellness szálloda található. A város jelentőségét gyönyörű fekvésének, gyógyforrásainak, illetve egyedülálló gyógyászati komplexumának köszönheti.

Szlovákia - a híres fürdővárosban, Pöstyénben 6, és tőle mindössze 60 km-re, a Fehér-Kárpátok lábánál fekvő Smrdákyban 3 három-, négy- illetve ötcsillagos Danubius gyógyszálló található. Pöstyén Európa egyik legkedveltebb gyógyfürdőhelye, mely hírnevét a termálvíz és az iszap természetes gyógyító erejének, és a festői környezetnek köszönheti.

Románia - 3 Danubius szálloda található Erdély egyik leghíresebb fürdővárosában, a Sóvidék szívében, Szovátán. A folyamatos felújításoknak köszönhetően a szovátai szállodakomplexum teljesen újjáépített gyógyászattal várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.

A Danubius Hotels Group Európa-szerte ismert gyógy- és wellness szállodái több mint három évtizede gyönyörű környezetben várják a látogatókat. Kezeléseink gyógyító hatása a legkülönlegesebb természeti
erőforrásokra épül, mint például a termálvíz, az iszap és a természetes gázok. A természet kincsei mellé magas fokú orvosi szakértelem párosul, így egyedülálló élményt kínálunk a hozzánk látogatóknak.

A Danubius Health Spa szállodák az alábbiakat kínálják vendégeiknek:

 • Természetes gyógytényezők: ezek képezik a kezeléseink alapját.
 • Orvosi szakértelem: gyakorlott orvosok és egészségügyi szakemberek nyújtanak segítséget és útmutatást
 • a kezelések során.
 • Gyógyászati kezelések: hatásos, a fürdővendégeknél és betegeknél generációkon keresztül bevált gyógyító eljárások.
 • Relaxációs szolgáltatások: relaxációs eszközök és kezelések a teljes kikapcsolódáshoz és ellazuláshoz.
 • Fitness és szépségápolás: a Danubius Premier Fitness és az Emporium Wellness and Beauty szolgáltatások teljes köre.
 • Danubius Healthy Choice: az ízletes helyi specialitások mellett egészségmegőrző, zsírszegény, illetve alacsony kalóriaértékű ételeket kínálunk.

Medical wellness

Az utóbbi években - a világ más részein tapasztalható trendekkel megegyezően - egyre nő az érdeklődés a gyógyszállodáink által ajánlott wellness programok iránt, a hagyományos gyógykúrákkal szemben. Ennek a felmerülő igénynek a nyomán csatlakoztunk egy világszerte megjelenő új műfajhoz, a „medical wellnesshez”.
A medical wellness a gyógyulni vágyóknak valamint azoknak a vendégeknek kíván különböző szolgáltatásokat nyújtani, akik egészségesek, és egészségük megőrzésére gondot is kívánnak fordítani. Nem mindegy azonban, hogy a széleskörű wellness kínálatból mit is választunk, mely kezelések várható hatása felel meg legjobban az egyéni elvárásoknak! Ebben nyújtanak segítséget a Danubius szállodák orvosai.

 

Gyógykezelések

Szállodáinkban több, mint 40 féle gyógykezeléssel, komplex terápiával várjuk a beteg- illetve az egészségük megőrzésére törekedő vendégeket. Gyógyászati csomagjainkat igénybe vevő vendégeink a megérkezést követően időpontot kapnak a gyógyfürdő valamelyik szakorvosához. Az első vizsgálaton az orvos a páciens aktuális panaszai, korábbi betegségei és jelen egészségi állapotának figyelembe vételével állítja össze a kezelési programot. Szükség esetén az orvos további vizsgálatokat és laboratóriumi teszteket írhat elő. A kúrák minimum 7 maximum 28 naposak a kezelendő testrész állapotától függően. A Danubius gyógyszállóiban orvosok felügyelik a kúra menetét, és kiegészíthetik egyéb fizioterápiás kezelésekkel, étrendi iránymutatással.
Aki legalább két hetes kúrán vett részt, annak állapotát a tartózkodás végén a gyógyfürdő szakorvosai záróvizsgálaton ellenőrzik. Sok betegünk 2-3 hét kúra után az orvosi rendelőben felejti a botját, mivel teljesen elmúlnak a fájdalmai.
A medical wellness- és a gyógykezeléseink világhírnévre tettek szert, így a vendégkör nagyrészt nemzetközi, de magyar beutaltjaink is vannak. Jó volna, ha egyre több honfitársunk kihasználná a kínálkozó lehetőségeket. A Danubius szállodák 24 egészségpénztárral állnak kapcsolatban, így a gyógyüdülések és gyógykezelések összeghatár nélkül elszámolhatók az EP-n keresztül.


Kezeléseket az alábbi betegségekre kínálunk:

 • reuma
 • arthritis (ízületi gyulladás)
 • az izmok krónikus gyulladással járó degeneratív megbetegedései
 • hátfájás
 • fibromyalgia
 • emésztési rendellenességek
 • műtét vagy baleset utáni rehabilitáció
 • krónikus periférikus keringési problémák
 • ankylosing spondylitis (Bechterew-kór)
 • súlyos reumás, degeneratív nem gyulladásos reumatikus, idegrendszeri és ortopédiai betegségek
 • légzőszervi problémák

Megelőzés

A medical wellness a betegségek megelőzését- a jobb életminőség és hosszabb élettartam elérését szolgálja és a jólét fokozására valamint az egészségi állapot javítására irányuló életmódbeli változások valamint orvosi terápiák elfogadását jelenti. Orvosaink, a hagyományos Spa kezelések szakértői, személyre szabott medical wellness programot állítanak össze vendégeink számára, hogy testük-lelkük újra csúcsformába kerüljön. A diagnózist követően az orvos felírja a személyes céloknak és követeményeknek megfelelő programot. A medical wellness többféle célt szolgálhat a betegségmegelőzés szempontjából: fogyást, méregtelenítést, stressz-mentesítést vagy energizálást.


Relaxáció és wellness

A wellness üdülés két naptól három hétig terjedhet, fő célja a kikapcsolódás és megújulás.
Szállodáinkban a relaxációs- és kozmetikai kezelések széles skálája mellett számtalan mozgásforma közül választhatnak vendégeink kondíciójuk javítására. Számos hagyományos orvosi kezelés hatékony az egészségmegőrzés szempontjából, mint ahogyan a természet-kínálta kúrák hozzájárulnak a szervezet revitalizálásához, energiával való feltöltődéséhez.

Vizes élmények


Úszómedencék, termál medencék, jacuzzik, napozóteraszok, szaunák és gőzkabinok segítik elő a teljes ellazulást.

Regeneráló kezelések

A nyilvánvaló előnyök mellet, mint amilyen a stressz-oldás és kikapcsolódás a fürdőkúrák valamint a különféle masszázsok jelentős fiziológiai hatást gyakorolnak a szervezetre. Akár a napi stressz, akár fizikai munka vagy spottevékenység okozza a testi fájdalmakat, egy hatékony wellness-kezelés oldja az izomfeszültséget, csillapítja az izmok és ízületek fájdalmát. Az arthritis, a reuma és a krónikus hátfájás tünetei szintén enyhíthetők.

Fitness program

Gondoskodunk vendégeink fittségéről, hogy a legjobb formájukat hozhassák. Kiválóan felszerelt fitness termekben, személyi trénerek közreműködésével, számtalan mozgásforma, mint az aqua fitness, jóga, pilates, thai chi és nordic walking, segít karbantartani a szív- és keringési rendszert, erősíti és rugalmasan tartja az izmokat. Barátságos és segítőkész oktatóink minden korosztály és edzettségi szint számára a legmegfelelőbb edzésterveket állítják össze hogy vendégeink testmozgása örömteli, hatékony és biztonságos legyen.

Kényeztető szalon-kezelések:

A jó megjelenés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. A hívogató atmoszférájú Emporium nem csupán szépségszalon, hanem a wellness fontos állomása: a legmagasabb színvonalú, személyre szóló kezelések, elismert szakértők gondoskodnak arról, hogy vendégeink a legjobb kezekben legyenek.

Egészséges táplálkozás:

A Danubius Healthy Choice egészséges, ízletes menüket kínál, melyek a legkiválóbb, többségében bio- alapanyagokból készülnek alacsony zsír- és kalóriatartalommal.


Bővebb információ: www.danubiushotels.hu

 

A DANUBIUS HOTELS GROUP SZÁLLODA BRAND-JE

Közép-Európa vezető gyógyszálloda csoportjának Danubius Health Spa Resorts brand-jéhez Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában, olyan, elsősorban négycsillagos gyógy- és wellness szállodák tartoznak, melyek széleskörű fürdőzési lehetőséget, számos gyógyászati és wellness kezelést, valamint szépségápolási és fitness szolgáltatásokat nyújtanak.
A Danubius Health Spa Resorts szállodái nemzetközi szinten is egyedülállóak abban, hogy a kezelések alapjául természetes anyagok szolgálnak: a helyi természetes forrás minősített gyógyvize, illetve az ásványi anyagokban gazdag iszap, melyek igazoltan kiemelkedő gyógyhatással bírnak. A szállodákban belső, illetve külső medence, termálfürdő és szauna áll a vendégek rendelkezésére. A gyógyszolgáltatások mellett széleskörű wellness kezeléseket, sport és szabadidős lehetőséget is kínálnak.
A Danubius Health Spa Resort szállodák a minőségi gyógy- és wellness szolgáltatásokat kereső vendégek mellett konferencia résztvevők számára is kiváló helyszínül szolgálnak, hiszen a napi munka fáradalmait a helyszínen ki is pihenhetik.

 

A Német Medical Wellness Szövetség a TÜV Rheinland Grouppal együttműködve egy nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszert dolgozott ki az egyre nagyobb hangsúlyt szerző „medical wellness”, azaz a gyógywellness területre, mely alapján a Danubius szállodacsoport Health Spa Resorts brandhez tartozó szállodái elsőként kaptak tanúsítványt. Ezen elvek mentén a Danubius Hotels Group  gyógyszállodáiban a vendég a gyógyüdülés első napjától az utolsóig ellenőrzött, minőségi szolgáltatást kap minőségi körülmények között.


Danubius Health Spa Resorts:

A DANUBIUS HOTELS GROUP SZÁLLODA BRAND-JEI

A Danubius Hotels négycsillagos városi szállodái Budapesten és Londonban találhatóak. A standard minőségi szolgáltatásokat biztosító, exkluzív szállodák 24 órás szobaszervizt, gyors check-in és check-out lehetőséget, Business Centert, vezeték nélküli Internet csatlakozást, első osztályú konferencia-helyszíneket, Danubius Executive szobákat illetve lakosztályokat, szabadidős programszervezést, valamint saját parkolót is biztosítanak.
A Danubius Hotels szállodák nemcsak az üzleti és incentive utazók, de a városnézők számára is ideális választás.

 

 

Danubius Hotels:

 

A Classic Collection olyan klasszikus, nagy múltú Danubius Health Spa Resorts, illetve Danubius Hotels szállodákat jelöl,melyek belföldön és külföldön egyaránt nagy hírnévnek örvendenek. Nevük hallatán a szálloda történelmi épülete, kifinomult belső kialakítása, eleganciája és a múlt századot idéző hangulata villan elénk.

 

 


Classic Collection:

A DANUBIUS HOTELS GROUP TOVÁBBI SZÁLLODÁI

A Danubius Hotels Group további tagszállodái a helyi adottságokra építve változatos kínálattal bírnak. Ide tartoznak a Budapesten működő, a Hilton és Radisson BLU franchise rendszerben üzemeltetett szállodák is.


Member of Danubius Hotels Group:

 

DANUBIUS MÁRKATERMÉKEK

A Danubius Hotels Group szállodái elsősorban a gyógyászati, wellness és fitness szolgáltatások területén rendelkeznek a legszélesebb kínálattal, ugyanakkor magas színvonalú konferencia-, incentive- és rendezvénylehetőséget is biztosítanak. Mindemellett a legkülönfélébb szabadidős, kulturális és családi programok biztosítják a Danubius vendégeinek aktív pihenését és felüdülését.

A Danubius Health Spa – a Danubius gyógyszállodák gyógy- és wellness szolgáltatásainak márkája, melynek célja kihangsúlyozni a Danubius gyógyfürdők egészségmegőrző és regeneráló hatásának jelentőségét. A Danubius Health Spa szolgáltatásainak hat kulcseleme a természetes alapanyagok, magas fokú orvosi szakértelem, gyógykezelések, wellness és relaxáció, fitness és szépségápolás, valamint az egészséges táplálkozás.

A Danubius szállodákban megrendezésre kerülő konferenciák és meetingek magas színvonalát a Danubius Quality Conference márkatermék alatt dolgozó képzett szakemberek, a kiváló rendezvénytechnika, valamint a standard üzemeltetési kritériumok szavatolják.

 

 

 

A Danubius Premier Fitness szolgáltatásai azok figyelmébe ajánlott, akik fontosnak tartják az egészséges életvitelt. A Danubius Premier Fitness négy budapesti és négy vidéki magyarországi, valamint egy romániai szállodában áll a vendégek rendelkezésére: a minőségi környezet, a korszerű gépekkel felszerelt edzőtermek, egyéni tréningprogramok, uszoda és szauna kínál ellazulást és feltöltődést egyaránt, ahol a klubtagok a terápiákat, szépség- és relaxációs kúrákat magasan képzett személyzet segítségével új életformává ötvözik.

A szépségápolás kiemelkedő fontosságát felismerve a Danubius szállodacsoport célul tűzte ki, hogy wellness szolgáltatásainak szerves részévé integrálja a kozmetikai kezeléseket. Ennek szellemében vezette be a szépségszolgáltatások egy új családját, melynek neve Emporium. Az Emporium Wellness & Beauty szépségszalonban kozmetikai és wellness szolgáltatások széles körét kínálja, a világhírű francia Clarins cég termékeivel és módszereivel.  

 

Terítéken az egészség - Az egészséges táplálkozás érdekében biztosítjuk a Danubius Healthy Choice márkanévvel fémjelzett étrendünket, mely egészséges alapanyagokból, korszerű technikával készült ételek választékát jelenti a wellness menü mellett.
A Danubius Healthy Choice ételek minden büféétkezésnél, illetve a salátabárban is megtalálhatók. Ezek zsírokban és szénhidrátokban szegény, alacsony kalóriatartalmú ételek, melyek mozgással könnyen lebonthatók.
A Danubius Healthy Choice reggeli kizárólag biotanúsítvánnyal rendelkező ételből áll, mint például a biotej vagy a különböző biozöldségek, biozöldséglevek.
A főételek friss alapanyagokból, olívaolajjal, margarinnal, és minimális zsiradékbevitellel járó módszerekkel készülnek.
A DHC salátabár jellemzői a friss zöldség, csírák, illetve a különböző ízesített olajak felhasználásával készült öntetek, melyek könnyen emészthetők. A friss, idényjellegű gyümölcs pedig minden napszakban megtalálható a DHC büféasztalon.
 

DANUBIUSHOTELS.COM

A Danubius nemzetközi szintű weboldala négy nyelven (magyar, angol, német, orosz) nyújt színes és informatív tájékoztatást a szállodacsoport valamennyi tagjáról, illetve desztinációiról. A danubiushotels.com weboldalon a szállodák aktuális ajánlatai is megtalálhatóak, melyeket akár azonnal, on-line lefoglalhatják a látogatók.

TÖRZSVENDÉGPROGRAM

A Danubius jelenlegi és leendő törzsvendégeinek fokozott megbecsülése, valamint a szállodák iránti hűségük elismerése végett működteti Danubius EuroPoints néven törzsvendég programját. A program keretében a tagok a Danubius szállodákban elköltött összeg után EuroPontokat gyűjthetnek törzsvendégkártyájukra, melyek később Danubius szállodai szolgáltatásokra beválthatóak, így az emlékezetes élmény mintegy ajándékként megismétlődhet.

A GUNDEL ÉTTEREM ÉS KAPCSOLÓDÓ ÜZLETÁGAI

A Gundel Étterem már az Osztrák Magyar Monarchia korában, a XIX. században is népszerű étkezőhely volt, s a két világháború közti évtizedekben vált Közép-Európa egyik leghíresebb éttermévé.

Az épület, amelyben működik. 1894-ben épült Bauer Ervin építész tervei alapján a magyarországi szecesszió stílusában, a budapesti Városligetben.

A zseniális Gundel Károly számos klasszikus fogást kreált, amelyek ma is szerepelnek az étlapon, s az eredeti recept alapján készülnek. Közéjük tartozik a híres Fogas Gundel módra és a nevezetes Gundel Palacsinta. Az étterem jeles konyhafőnöke, Kalla Kálmán a hagyományos magyar ételek finomított változatát hozta létre, és felújította Közép-Európa arisztokratikus konyhájának számos fogását. A Gundel Étterem sommelier-je Magyarország valamennyi borvidékéről magyar borok gazdag választékát gyűjtötte össze, beleértve a Gundel saját szőlészeteiből származó borokat.
Az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül, amelyben diplomáciai, társadalmi és üzleti jellegű összejöveteleket rendeznek, hét meghitt különterem is található az épületben, melyeket a századforduló stílusában rendeztek be. A nyári idényben hatalmas, árnyas kert és terasz áll a vendégek rendelkezésére.

Néhány esztendővel azután, hogy Gundel Károly átvette városligeti vendéglője bérletét, elhatározta, hogy a szomszédságban családi jellegű éttermet nyit az Állatkert látogatói számára.
1992 decemberében Láng György és Ronald S. Lauder, a Gundel Étterem tulajdonosai döntöttek a Bagolyvár feltámasztásáról és visszavarázslásáról. 1993 májusában nyitotta kapuit a megújult vendéglő. A berendezés a századelő polgári ebédlőit idézi, az asztalokat súlyos damasztabrosz borítja, a falakat rajzok, metszetek díszítik.
Az életre keltő alapgondolat „egyszerűen nagyszerű”: az ízek és ételféleségek, melyek végigkísérik az életünket, többnyire nőkhöz kötődnek. Főzzenek és szolgáljanak fel tehát itt csakis nők!

 

Az 1894 Borvendéglő a Gundel Palota borospincéiben került kialakításra, és 2002. tavaszán nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára.
A Borvendéglőbe érkezve két borospince tárul a szemünk elé: az egyik Lorántffy Zsuzsanna erdélyi fejedelemasszony nevét viseli, akinek Tokaj-hegyaljai szőlle"-jében készült először tokaji aszúbor a XVII. század derekán, a másik Szent Orbánét, a szőlők és borospincék védőszentjéét. A Borvendéglő ódon téglaboltozata alatt minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere: finom borok, ízletes étkek mellett kellemes társaságban tölthetik az időt. Magyarország legjobb borászainak száznál több borából és a Gundel saját pincészetéből származó tokaji és egri borokból kóstolgathatnak kedvükre a vendégek. Egy pohár bortól kezdve, a borkóstolókon át a borvacsorákig a borélvezet számtalan formájának lehet részese a betérő vendég.

SZÁLLODÁK

MAGYARORSZÁG


BUDAPEST

HÉVÍZ
BÜKFÜRDŐ
SÁRVÁR
GYŐR BALATONFÜRED
PÉCS
 

NAGY-BRITANNIA


LONDON:

CSEHORSZÁG


MARIENBAD (Mariánské Lázně, Máriafürdő)

SZLOVÁKIA


PÖSTYÉN
(Piestany)
SMRDÁKY (Büdöskő)

ROMÁNIA


SZOVÁTA (SOVATA)

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X