hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Premier Fitness sajtóinformáció

MIÉRT JÓ EGY SZÁLLODA FITNESS KLUBJÁBA JÁRNI?

Egy szállodának varázsa van: ahogy belépünk, úgy érezhetjük, hogy minden lépésünket egy figyelmes szempár kíséri – készségesen várva kérésünket, óhajunkat. Már ez önmagában felér egy kis kényeztetéssel mai rohanó világunkban.

A Danubius szállodalánc Premier Fitness klubjainak másik legnagyobb előnye pedig az, hogy minden klubban lehetőség nyílik az úszásra is. Emellett élvezhetjük egy négycsillagos szálloda minden kényelmét, a pihentető hangulatú wellness részleget, az éttermeket, kávézót, vagy akár a business centert. A többéves múltra visszatekintő fitness hálózat mindig is élen járt a színvonalas, vendégorientált szolgáltatások nyújtásával. Előnyt élvez klubjai tiszta, exkluzív környezetével, és azzal, hogy a fitness-t, wellness-t a szállóvendégeken kívül a nagyközönség is igénybe veheti napijegyekkel, vagy bérletekkel is.

A fitness termekben szakképzett trénerek állnak rendelkezésre korszerűen felszerelt gépparkkal, aerobic teremmel, ahol a méltán népszerű latin táncos órák mellett az alacsonyabb intenzitású csoportos foglalkozások, mint jóga, gerinctorna, meditatív aerotréning is jól megfér, sőt a vízhez kötött aquatréning foglalkozások is elérhetők. Mivel a Danubius szállodák fő profilja az egészségmegőrzés, prevenció, igény esetén orvosi kivizsgálást, gyógyvíz-kúrát, medical wellness szolgáltatásokat, és természetesen egészséges ételválasztékot is találunk.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Danubius Health Spa Resort Helia
1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.
Kontakt: Kiss Tímea
1/ 889-5820
helia.fitness@danubiushotels.com
Danubius Health Spa Resort Margitsziget
1138 Budapest, Margitsziget
Kontakt: Bakonyiné Magyar Hajnalka
1/ 889-4914
dhsrm.fitness@danubiushotels.com
Danubius Hotel Arena
1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.
Kontakt: Juhász Rita
1/ 889-5283
arena.fitness@danubiushotels.com
Danubius Hotel Flamenco
1113 Budapest, Tas vezér u. 7.
Kontakt: Gulyás Veronika
1/ 889-5761
flamenco.fitness@danubiushotels.com
Danubius Health Spa Resort Hévíz
8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 9-11.
Kontakt: Sándor Tibor
83/ 889-497
heviz.premier@danubiushotels.com

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X