Premier Fitness sajtóinformáció

MIÉRT JÓ EGY SZÁLLODA FITNESS KLUBJÁBA JÁRNI?

Egy szállodának varázsa van: ahogy belépünk, úgy érezhetjük, hogy minden lépésünket egy figyelmes szempár kíséri – készségesen várva kérésünket, óhajunkat. Már ez önmagában felér egy kis kényeztetéssel mai rohanó világunkban.

A Danubius szállodalánc Premier Fitness klubjainak másik legnagyobb előnye pedig az, hogy minden klubban lehetőség nyílik az úszásra is. Emellett élvezhetjük egy négycsillagos szálloda minden kényelmét, a pihentető hangulatú wellness részleget, az éttermeket, kávézót, vagy akár a business centert. A többéves múltra visszatekintő fitness hálózat mindig is élen járt a színvonalas, vendégorientált szolgáltatások nyújtásával. Előnyt élvez klubjai tiszta, exkluzív környezetével, és azzal, hogy a fitness-t, wellness-t a szállóvendégeken kívül a nagyközönség is igénybe veheti napijegyekkel, vagy bérletekkel is.

A fitness termekben szakképzett trénerek állnak rendelkezésre korszerűen felszerelt gépparkkal, aerobic teremmel, ahol a méltán népszerű latin táncos órák mellett az alacsonyabb intenzitású csoportos foglalkozások, mint jóga, gerinctorna, meditatív aerotréning is jól megfér, sőt a vízhez kötött aquatréning foglalkozások is elérhetők. Mivel a Danubius szállodák fő profilja az egészségmegőrzés, prevenció, igény esetén orvosi kivizsgálást, gyógyvíz-kúrát, medical wellness szolgáltatásokat, és természetesen egészséges ételválasztékot is találunk.

ELÉRHETŐSÉGEK:

Danubius Health Spa Resort Helia
1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.
Kontakt: Kiss Tímea
1/ 889-5820
helia.fitness@danubiushotels.com
Danubius Health Spa Resort Margitsziget
1138 Budapest, Margitsziget
Kontakt: Bakonyiné Magyar Hajnalka
1/ 889-4914
dhsrm.fitness@danubiushotels.com
Danubius Hotel Arena
1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.
Kontakt: Juhász Rita
1/ 889-5283
arena.fitness@danubiushotels.com
Danubius Hotel Flamenco
1113 Budapest, Tas vezér u. 7.
Kontakt: Gulyás Veronika
1/ 889-5761
flamenco.fitness@danubiushotels.com
Danubius Health Spa Resort Hévíz
8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 9-11.
Kontakt: Sándor Tibor
83/ 889-497