DGH Margitsziget információk

A szálloda a Classic Collection csoporthoz tartozik, amely klasszikus, nagy múltú Danubius szállodákat jelöl. Nevük hallatán a szálloda történelmi épülete, kifinomult belső kialakítása, eleganciája és a múlt századot idéző hangulata villan elénk. A Danubius Grand Hotel Budapest legrégibb szállodája, 1873-ban épült Ybl Miklós tervei alapján neoreneszánsz stílusban. A négycsillagos superior szállodában, amely utoljára 2000-ben került felújításra, megnyitása óta számos híresség, művész, politikus, író és újságíró fordult meg itt. A szállodát földalatti folyosó köti össze a DHSR Margitszigettel, hiszen a két szálloda szolgáltatásai kiegészítik egymást.

Vendégszoba információ:
164 légkondicionált a Dunára vagy a parkra néző szoba. Mindegyik szobában fürdőszoba hajszárítóval, minibárral, szobaszéffel, színes  flat TV-vel, Pay-TV-vel, vezeték nélküli internettel, ingyenes kávé és tea készítési lehetőséggel, fürdőköpeny használattal, Szobák dohányzók és mozgássérültek részére.

Szolgáltatások: utazási iroda, ajándékbolt, Concierge Service, transzfer, autóbérlés, vezeték nélküli internet és a Danubius Health Spa Resorts Margitsziget összes szolgáltatása.

Danubius Health Spa:
Az államilag elismert gyógyvíz kalciumot, magnéziumot, hidrogén karbonátot, ként és kloridot tartalmaz. Továbbá kezeléseinkhez felhasználjuk a hévízi iszap jótékony hatását.

• Úszómedence (18 x 9 m, 27 °C), szabadtéri medence (11 x 5 m, 3 0 °C), élményfürdő (8 x 5 m, 3 4 °C), Jacuzzi, termal medence (8 x 8 m, 38 °C), gyógytorna medence (5 x 4 m, 33 °C), szauna, gőzfürdő, aromakabin.
  • Komplett gyógyászati részleg orvosi felügyelettel, balneoterápiával, hidroterápiával, gyógytornával, iszappakolással, elektroterápiával, Kneipp terápiával, oxigénterápiával.
  • Wellness kezelések széles skálája: frissítő és relaxáló masszázsok és fürdők
  • Kardio-központ,, Focus Medical – Lézeres szemklinika, VitalCenter-fogászati klinika
  • sóbarlang

Fitnesz:

• Danubius Premier: 400 m2 fitnesz terem, 35 fitness gép, (kardió és erősítő).
  • napozóterasz, szolárium, infra szauna, Aura International – kozmetikai sebészet,
  • Tenisz, kerékpározás, evezés, első osztályú strandok a közelben.

Szépség:
Emporium Hair & Beauty Salon: a kitűnő Clarins termékek mellett elkülönített kozmetikai és masszázskabinokkal, pedikűrrel és manikűrrel, fodrászati szolgáltatások várják a vendégeket.

Éttermek:
 Széchenyi Étterem terasszal, Viktoria Drink Bar, Begónia cukrászda, Söröző.

Konferencia szolgáltatások -  DANUBIUS QUALITY CONFERENCE
A szálloda 9 konferenciateremmel rendelkezik 8-110 főig.
Képzett személyzetünk, a széles étel- és italválaszték, a technikai felszerelések kiváló lehetőséget biztosítanak a különféle rendezvények lebonyolításához.

Danubius Grand Hotel Margitsziget CC  **** superior
H-1138 Budapest, Margitsziget