DHSR Margitsziget információk

A szálloda 1979-ben nyitotta meg kapuit Budapest legszebb parkjában, a Margitszigeten, közel a belvároshoz, ez meghatározza egyediségét. Ez volt az első olyan gyógyszálloda, amely egy főváros szívében épült. A szomszédos Danubius Grand Hotellel földalatti folyosó köti össze, így a szállodák szolgáltatásai mindkét szálló vendégei részére rendelkezésre állnak. Százesztendős gesztenyefákkal szegélyezett fasorok, angol-, japán- és francia kertrészletek váltják egymást. Kolostorok fennmaradt romjai, régi víztorony és különféle sportpályák színezik a kínálatot. A Danubius Health Spa Resort Margitsziget fürdő és gyógyrészlege a szigeten található termálkutak vizét hasznosítja nemzetközi hírű színvonalon különböző mozgásszervi betegségek kezelésére.

Szobainformációk:
Mind a 267 szobához tartozik balkon, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Dunára vagy a parkra. A szobák légkondicionáltak, mindegyik színes flat TV-vel, minibárral, hajszárítóval, Internet csatlakozási lehetőséggel, díjtalan szobai kávé, teakészítési lehetőséggel ill. fürdőköpeny bekészítéssel, telefonnal rendelkezik. Dohányzók és mozgássérültek részére is biztosítunk szobákat.

Szállodai szolgáltatások: Business Center,  szobaszervíz, mosoda, tisztító, ajándékbolt, transzfer rendelés, autóbérlés, vezeték nélküli internet, parkoló és garázs.

Danubius Health Spa:

Az államilag elismert gyógyvíz Kalciumot, magnéziumot, hidrogén karbonátot, ként és kloridot tartalmaz. Ezen kívül a hévízi iszap különleges gyógyító hatását is felhasználjuk.

• Fürdőrészleg úszómedencével (18 x 9 m, 27 °C), szabadtéri medence (11 x 5 m, 3 0 °C), élményfürdő (8 x 5 m, 3 4 °C), Jacuzzi, termál medence (8 x 8 m, 38 °C), gyógytorna termál medence (5 x 4 m, 33 °C), szauna, gőzfürdő, aromakabin.
  • Teljeskörű gyógycentrum, diagnosztikai részleggel, balneoterápia, hidroterápia, mechanoterápia, iszappakolás, elektroterápia, inhaláció, Kneipp kezelések.
  • Wellness kezelések széles választéka, mint pl., relaxációs masszázsok és fürdők.
  • Kardio-központ: neurológia és gerincklinika, Focus Medical - Mikro-szemsebészet és lézerközpont, VitalCenter - fogászati klinika
  • sóbarlang

Fitness:

• Danubius Premier: 400 m2 Fitness-részleg, 35 fitness gép, 2 aerobic stúdió.
  • napozóterasz, szolárium, infraszauna, Aura International – kozmetikai sebészet.
  • Tenisz, kerékpározás, evezés, első osztályú strandok, uszodák a közelben.

Szépség:
Emporium Hair & Beauty Salon: magas színvonalon kozmetikai-, pihentető- és lazító, valamint kéz-és lábápolási kezelések bőséges választékát kínáljuk Clarins termékekkel és módszerekkel, valamint pedikűr, manikűr és fodrászati szolgáltatásokkal.

Éttermi szolgáltatások:
Platán étterem, Kamilla Coffee-Shop terasszal, Boróka Bár, Neptun Bár.

Konferencia, bankett - DANUBIUS QUALITY CONFERENCE
A szálloda 9 rendezvényteremmel rendelkezik 8-300 fő befogadó képességgel. A Danubius Health Spa Resort Margitsziget, képzett személyzetével, magas színvonalú kiszolgálással és technikai felszerelésekkel, továbbá ételek és italok széles választékával kiváló lehetőséget biztosít különféle rendezvények és konferenciák lebonyolításához.

Danubius Health Spa Resort Margitsziget **** superior
H-1138 Budapest, Margitsziget