hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Danubius Hotel Arena sajtóközlemény

-    modern szálloda Budapest konferencia negyedében –


Vezető konferencia szálloda a pesti oldalon
A Danubius Hotel Arena a főváros egyik legfontosabb és legforgalmasabb közlekedési csomópontjának közelében, Pest legdinamikusabban fejlődő konferencia negyedében található. A szálloda a legnagyobb sport és rendezvénycentrumok (SYMA, Sportaréna és Puskás Ferenc Stadion), a nemzetközi vásárközpont (HUNGEXPO), valamint Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Plaza közvetlen szomszédságában helyezkedik el, ezért, ideális helyszín a különböző konferenciákra, sporteseményekre, kiállításokra érkező vendégek számára. A szálloda mellett elhelyezkedő metróállomás révén a belváros üzleti negyede, nevezetességei kényelmesen és gyorsan megközelíthetőek.

Nagyobb rendezvények rugalmasan – „Konferenciában nagyok vagyunk”
A légkondicionált hotel szobái számát tekintve (379) Budapest egyik legnagyobb szállodája, különtermi kapacitása a kategória éllovasai közé emeli, így szinte megkerülhetetlen a környékbeli nagy létszámú eseményekhez kapcsolódó szállásigények felmerülésekor.

Oregano Étterem – mediterrán és nemzetközi ízek
A szálloda Oregano néven ismert mediterrán étterme egyaránt kedvelt az a’lacarte vendégek és csoportok körében is.  Kiváló helyszínként szolgál rendezvényekhez, ugyanis a szomszédos Olimpia teremmel egybenyitva nagy létszámú bálok, esküvők és gálavacsorák lebonyolításra is alkalmas.
Az ízléses délies hangulatot idéző étterem kínálatában az olasz specialitások mellett szerepet kap a hazai ételkínálat is. A finom ételekhez gazdag magyar borválaszték társul. A szálloda halljában található Coffe Shop & Lobby Bar az üzletemberek kedvelt helyszíne a nap bármely szakában, csábító sütemény és kávékülönlegességeket, szendvicseket továbbá az étterem teljes választékát kínálja vendégeinek.  

Sokoldalúság és rugalmasság
A szálloda 10 nappali megvilágítású különtermével ideális helyszín tréningek, konferenciák és egyéb rendezvények lebonyolításához 15-330 fős létszámig, illetve tökéletes választás elegáns bálok és gálavacsorák szervezéséhez is 450 főig. A szállodában egyszerre akár 5-7 rendezvény is tartható. A Danubius Hotel Arena összes rendezvényterme a legkorszerűbb hang, fény és konferencia technikát kínálja a szervezőknek. A szálloda halljában új, korszerűen felszerelt Business Center várja a vendégeket.

Biztonság és kényelem a szobákban
A szálloda 379 modern légkondicionált szobája, telefonnal, műholdas programokkal, szélessávú vezeték nélküli Internet csatlakozással, minibárral felszerelt. A szálloda dohányzó, antiallergén, összenyitható, illetve mozgássérültek részére kialakított szobákat is kínál a speciális igények kielégítésére. A vendégek kényelmét a falra szerelt LCD monitorok szolgálják, megújult televíziós rendszerrel kombinálva.

Munka után kényeztetés
A Danubius Hotel Arena Fitness terme, két szinten és 1000 négyzetméteren várja a sportolásra, felüdülésre vágyó vendégeket. A rendezvények elfáradt szervezői és résztvevői valamint a szállóvendégek élvezhetik a megszokott szolgáltatásokat, az uszodát, a finn és infraszaunát, a szoláriumot, a csodás relaxációs és revitalizáló masszázsokat, a szépségszalont és az egyik legjobban felszerelt Danubius Premier Fitness termet. Az immáron sokéves tapasztalat, valamint a mindig barátságos, vendégcentrikus légkör az, ami klubunkat egyedivé és mindenki számára vonzóvá teszi.

A szálloda története
A Danubius Hotel Arena, Stadion szálloda néven az 1980-as évek elején a szállodaépítési program keretében épült, a Hungarhotels 43. szállodájaként. Építését lényegében az akkori Budapest Sportcsarnok komplexum beépítési terve határozta meg. Közvetlen környezetében a BS-en kívül a Népstadion és egyéb sportlétesítmények helyezkednek el, így a szálloda egyik legfontosabb funkciója a hazánkba érkező külföldi sportolók fogadása, valamint a Budapest Sportcsarnokban lebonyolításra kerülő egyéb rendezvények, kongresszusok vendégeinek elhelyezése és ellátása volt.

A Hungária szálloda nyitásáig az ország legnagyobb ágykapacitással rendelkező szállodája volt. (uszodával, szaunával, az első nyilvános szállodai tekepálya sörözővel, drug-store-val és Ibusz irodával)

A szálloda 1982. július 26-án nyílt meg a Hematológus Világkongresszussal. Ennek keretében a Budapest Sportcsarnok területén a kongresszus vendégeinek 2500 fős nyitó- és záró fogadását is a szálloda bonyolította le. A nyitást követően számos európai és világbajnokság került lebonyolításra, a sportküldöttségek minden esetben a szállodában nyertek elhelyezést.

A legnagyobb sportrendezvények a teljesség igénye nélkül:

  • Fedettpályás Atlétikai EB - VB
  • IIfjúsági Vívó VB
  • Birkózó EB – VB
  • Női kosárlabda EB
  • Tornász VB
  • Ökölvívó EB
  • Műkorcsolya EB – VB

2001-ben a Danubius Premier hálózat tagjaként az elsők között nyílt meg a szálloda Fitness terme, amely két szinten és 1000 négyzetméteren várja a sportolásra, felüdülésre vágyó vendégeket.

2005 - 2008-ban nagyszabású felújítás során megújult a teljes rendezvényszint és a szálloda étterme. Folyamatosan gondoskodtunk a szobák korszerűsítéséről, minőségjavító fejlesztésekről valamint szolgáltatásbővítésekről.

2009. január 1-jétől a konferencia és üzleti turizmusban otthonosan mozgó szálloda négycsillagos házként, Danubius Hotel Arena néven üzemel.


Danubius Hotel Arena
H-1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.
Tel:  + 36 1 889 5200
Fax: + 36 1 889 5252
E-mail: arena.reservation@danubiushotels.com


Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X