hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
DH Astoria sajtóközlemény

Tradíció és stílus…

... ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a középkori városfalak helyén épült Danubius Hotel Astoria, mely Budapest legpatinásabb szállodája.
A négycsillagos hotel 1914-ben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A szálloda névadója és mintája az Astor család által létrehozott New-York-i Waldorf Astoria volt.
A mindig áhított hagyományt és klasszikus eleganciát sikerült átmenteni az utókor számára a legutóbbi, 2007-ben befejeződött nagyszabású házfelújítás során, melynek eredményeképpen egy a maga nemében egyedülálló atmoszférájú szálloda várja vendégeit a főváros szívében, az üzleti és kulturális élet központjától, valamint a Váci utca forgatagától karnyújtásnyira. A berendezés és a műtárgyak elragadó tárháza a régi idők eleganciáját sugározza, miközben a mai technikai felszereltség minden komfortját ötvözve élvezhető az eredeti békebeli hangulat.
Az Astoria különlegességét igazolja, hogy a klasszikusan elegáns, berendezésében is patinás szállodát szívesen választják korabeli hangulatot felidéző filmek helyszínéül. Itt forgatták például a külföldiek közül a Csodálatos Júlia, a Perlasca, a magyar filmek közül A miniszter félrelép és a Rokonok egyes jeleneteit is.
A szálloda jelenleg kétféle szobatípussal rendelkezik.
A történelmi szárnyban találhatóak deluxe vendégszobáink, melyek az átlagosnál jóval tágasabbak, exkluzív kialakításúak. A szobák színei, a tompa okkersárgák, terrakották és a telt burgundik, a textilek mintázata és az elegáns antikolt fehér bútorok az otthonosság érzetével várják kedves vendégeinket.
A kellemes hangulatú, bükkfa bútorral berendezett standard szobák a szálloda csendes Magyar utcai szárnyán helyezkednek el.
Elegáns lakosztályaink berendezését antik bútordarabok és tárgyak egészítik ki, és minden vendégszoba falán eredeti festmények fokozzák az esztétikai élményt.
A belváros nyüzsgő sűrűjében a város zajától hermetikusan elzárt, teljesen hangszigetelt, légkondicionált szobákban vezeték nélküli Internet szolgálja vendégeink kényelmét.

Tradicionális és trendi
Igazi különlegesség szállodánk Mirror Café & Restaurant étterme is, a klasszikus és a modern egyedülálló ötvözete. A legújabb gasztronómiai trendeknek megfelelő ételkínálat remekül ötvözi a magyar konyha ízeit és a nemzetközi specialitásokat, a keleti és a nyugati konyhakultúra alapanyagait és ételkészítési módjait. A legkiválóbb minőségű hozzávalókból a legmodernebb eszközökkel készült ételkreációkat egyedi formatervezésű porcelán étkészleten, művészi kompozíciókban kínáljuk. A hamisítatlan századfordulós hangulatú étteremben elfogyasztott ebéd, vagy vacsora páratlan gasztronómiai élményt nyújt.
A szállodai hall felújítása során a védett belső terek eredeti, vagy ahhoz teljes mértékben hasonló állapotban születtek újjá, mindemellett funkciójukban megfelelnek a mai kor követelményeinek.

A szálloda jellegzetességei

  • Klasszikus, múltidéző stílus, századfordulós, különleges hangulat
  • Elegancia, antik bútorok egy XXI. századi főváros szívében
  • Üzleti és kulturális központ karnyújtásnyira a szállodától
  • Mirror Café & Restaurant megújult menükínálattal, fúziós konyhával
  • Felújított, szalonjellegű, egyedi hangulatú rendezvénytermek


Danubius Hotel Astoria

H-1053 Budapest, Kossuth L. u. 19-21.
Telefon: +36 1 889 6000 • Fax: +36 1 889 6091
Email: astoria.reservation@danubiushotels.com


Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X