hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Hotel Budapest sajtóközlemény

A Budapest Szálloda, vagy ahogy minden budapesti ismeri – a Körszálló, csaknem fél évszázada magasodik a Városmajor fölé.
A szálloda Szrogh György tervei alapján az egykori bolgárkertészet helyén épült, az akkori legmodernebb csúszózsalus technológiával, úgynevezett látszóbeton megoldással.

A hazai és külföldi vendégek 1967 szilveszterén vehették birtokukba a házat.

Különleges formája, s a fővárosban akkoriban egyedülálló szórakozási lehetőségei vonzották a kikapcsolódni vágyó fiatalokat. A Joker Bar-t - ma London Terem - Hofi Géza és Koós János állandó teltházas műsoros estjei tették kedveltté.

A Joker Bar kinőtte kereteit, híre nagyobb volt, mint befogadóképessége ezért a legfelső szintre költözött, s Panoráma Bar, illetve Coca-Cola Bar néven élt tovább. Székely Péter és zenekara tánczenével naponta 200-250 főt szórakoztatott, amire még több mint 30 év múltán is emlékeznek az egykori vendégek.

Megszűnése után VIP Clubként üzemelt, szaunával, tetőterasszal, de a jobb kihasználtság miatt, valamint biztonsági okokból 1994-ben helyén Budapest legszebb panorámával rendelkező lakosztályai épültek meg.

A Berlin terem  helyén eszpresszó működött, a Madrid terem elődje pedig a Miniature Étterem volt, egyedül csak a Kávéház őrizte meg eredeti arculatát. Az évek folyamán természetesen végeztek kisebb felújítási munkákat, de említésre méltóak az 1984-85-ös felújítási munkálatok is, amikor például a hall megkapta új márványburkolatát. Az építkezés ideje alatt a szálló zárva tartott.

A második nagy rekonstrukció 1997-ben, szintén a szálloda bezárása mellett folyt, 2006-ban pedig a XIV. – XV. szint felújítása történt meg.

Jelenleg 280 szoba és 9 lakosztály várja a vendégeket. Rendezvények, konferenciák számára  4 légkondicionált különterem áll rendelkezésre, 25-150 fős befogadóképességgel.

Az 1967-es nyitás óta nagyon sok ismert ember szerette meg a Budapest Szálló éttermét, kávéházát.
Szepes Mária törzsvendége volt éttermünknek, Szörényi Levente, Koncz Zsuzsa, Bródy János, Zorán, Dusán, Galambos Erzsi, Csűrös Karola, Makk Károly pedig napjainkban is gyakran látott vendégei éttermünknek és a kávéháznak.

A közel 50 év során számtalan érdekes eset, izgalmas esemény történt. Álljon most itt érdekességként egy, amely bizonyítja azt is, hogy egy vendéglátós nem ismer lehetetlent, ha a vendégről van szó;

1993-ban, amikor még éttermünk kitelepült rendezvények alkalmával, egy orvos kongresszus fogadására kellett a különböző fogásokat kiszállítanunk. A szálloda Robur kisbusza azonban lerobbant! Deák István úr, az akkori éttermi igazgató  „élete kockáztatásával” az utcán, a legnagyobb forgalomban állított le egy teherautót, s mondván, kerül, amibe kerül, ezzel az autóval juttatta el a finomságokat a helyszínre…  

A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group negyvenhárom szállodájával egyike Európa legjelentősebb szállodavállalatainak. A szállodacsoporthoz tartozó, jellemzően magas színvonalú gyógy-, wellness, városi és üdülőszállók Magyarországon, Nagy-Britanniában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában egyaránt megtalálhatóak.

További információ és foglalás:

www.danubiushotels.hu/hotelbudapest

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
Kép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X