Danubius Health Spa Resort Bük - 25 éves sajtóközlemény

- Van már kedvenc szállodája? -

25 éves jubileumát ünnepelte 2011-ben a bükfürdői Danubius Health Spa Resort Bük, a Danubius Hotels Group egyetlen, svéd hitelkonstukcióban épült, folyamatosan növekvő belföldi népszerűségnek örvendő négycsillagos szállodája. 1986. áprilisi nyitása óta, az eltelt 25 év alatt több, mint 400.000 vendéget fogadott, akik mára közel 2.300.000 vendégéjszakát töltöttek el a szolgáltatási palettáját évről évre bővítő hotelben. Elismerésre méltó foglaltsági mutatókat produkált 1986 – 2011- között: kihasználtsága az elmúlt 25 év átlagában 70,7%. A kiemelkedő foglaltság 5,4 nap átlag tartózkodással párosul. Belföldi népszerű- ségét a számok egyértelműen bizonyítják – magyar vendégek aránya napjainkban eléri a 64 %-ot.

A kedvenc szállodánk! Sok jelzővel illették már a Danubius Health Spa Resort Bük szállodát – a svéd szálló, az ország egyik legsokoldalúbb szállodája, a sporthotel, de a legújabb becenév – a kedvenc szállodánk sejteti legtalálóbban, mit rejt a skandináv hangulatú épület, a több hektárnyi zöld kert, a hívogatóan kék vízi világ, a meghitt spa kezelőhelyiségek. Élményeket rejtenek - minden korosztálynak, minden évszakban. A klasszikus gyógyszálloda hagyományos értékei mellé mára felsorakoztak az egészségmegőrzés modern lehetőségei, a szépségápolás és a fitness szolgáltatási palettája minden igényt kielégít. Nem hiányzik a családokat, gyerekeket megszólító animáció sem, sőt, a jövőben remélhetőleg valóra váló fejlesztés is ezt a célcsoportot veszi célba.

DANUBIUS MÁRKATERMÉKEK – MINDEN EGY FEDÉL ALATT!

Danubius Health Spa – a szállodavállalat spa-wellness brandje a DHSR Bükben is garancia a teljes körű, kiváló minőségi szolgáltatások elérésére. Az államilag elismert büki gyógyvíz, saját orvosok, szakértő személyzet, komplex gyógyszolgáltatások mellett a wellness pihenés hívei is megtalálják számításukat a kényeztető, pihentető ajánlatok gazdag választékában. A tű nélküli akupunktúra, az AlphaSphere többdimenziós relaxáló élményszoba, az antioxidáns mérés tökéletes kiegészítése a klasszikus gyógy-wellness szolgáltatási palettának.

Emporium - Az érintés csodája!
A szépségápolás különleges pillanatai a CLARINS végtelenül gyengéd, a kéz páratlan energiájára és melegségére épülő aromaterápiás kényeztetésével. Az arc- és testkezelések a teljes ellazulás, feltöltődés, újjászületés érzésével ajándékozzák meg nemcsak a hölgyeket, de az urakat is.

Danubius Premier Fitness - Sport all inclusive!
Mozgás szárazon és vízben, szabadban vagy a teremben, csak választani kell! Fitness szalon, tenisz- és squashpályák, minigolf, bowling, boule, aqua jogging, autogén tréning, gimnasztika, kerékpártúrák, nordic walking, íjászat, sportversenyek gondoskodnak az aktív és egészséges mozgásról.

Danubius Quality Conference – egy tökéletes rendezvény Bükfürdőn
Konferencia, meeting, bankett, céges családi nap vagy csapatépítés – a DHSR Bük-ben minden típusú rendezvény élménnyé válik –  magas minőségű szervizzel, színes háttérprogramokkal.

Danubius Health Spa Resort Bük****
H - 9740 Bükfürdő, Thermal krt 27.  Tel: 06 94 889-400,  buk.reservation@danubiushotels.com www.danubiushotels.com/buk

KépKépKépKép