Danubius Health Spa Resort Bük**** - általános sajtóközlemény

Van már kedvenc szállodája?
- ahol a nagyvárosi lüktetéstől távol egy kicsit megpihenhet, kikapcsolódhat, feltöltődhet?

A wellness bükfürdői birodalma - a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bük szálloda frissítő fürdőélményekkel,  ellenállhatatlan sportlehetőségekkel, felhőtlen szórakozással vár kicsiket és nagyokat…Klasszikus gyógykúrái elsősorban az idősebbeknek szólnak, wellness és fitness ajánlatait az aktív korosztály élvezi, vízi világának és a kitűnő animációnak köszönhetően méltán kedvelt célpontja gyermekes családoknak is. A gyönyörűen gondozott tágas pihenőparkban a szálloda körül medencék, sportpályák és kerti játékok biztosítanak nyugodt pihenést és aktív kikapcsolódást a vendégek számára.

Aktívan és egészségesen
Attraktív vízi világ fedett és nyitott élménymedencével, pezsgőfürdővel, fedett uszodával és termálfürdővel, kerti uszodával, római gőzfürdővel és szaunával kínál felfrissülést, ellazulást vagy gyógyulást – mindenkinek kedve szerint.
A Danubius Health Spa Wellness & Egészség központ folyamatosan bővülő kínálatában vendégeink hagyományos gyógykezelések és kényeztető wellness szolgáltatások közül választhatnak. Masszázsok, pakolások, relaxációs fürdők, hidro- és elektroterápiás kezelések széles választékát, méregtelenítő léböjtkúrát, különleges aqua relax terápiát ajánlunk. Egyre népszerűbbek Song Danqun kínai akupunktőr terapeuta tű nélküli akupunktúra kezelései - allergia, emésztőrendszeri-, belgyógyászati-, mozgásszervi panaszok, fájdalomcsillapítás, migrén, ízületi bántalmak esetén!

Az érintés csodája!
Élje át a szépségápolás különleges pillanatait a francia CLARINS cég termékeivel és különleges módszerével az Emporium szépségszalonban! Nem hagyományos kozmetikai kezeléseket kínálunk, hanem végtelenül gyengéd, a kéz páratlan energiájára és melegségére épülő aromaterápiás kényeztetést, ami csodálatos élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt. Az egyedülálló Clarins Touch masszázstechnika hatására a bőr megtisztul, megszépül, újjászületik! Az arc- és testkezelések a teljes ellazulás, feltöltődés, újjászületés érzésével ajándékozzák meg nemcsak a hölgyeket, de az urakat is.

Sport all inclusive!
Szállodánk vendégei térítésmentesen vehetik igénybe fitness és szabadidős szolgáltatásainkat:  tenisz- és squashpályák, minigolf, bowling, boule, aqua jogging, autogén tréning, gimnasztika, kerékpártúrák, nordic walking, íjászat, sportversenyek gondoskodnak az aktív és egészséges mozgásról. A Danubius Premier Fitness Szalonban modern fitness gépekkel és tanácsadással állunk rendelkezésre.

Étterem terasszal, drink bár a szállodai hallban - válasszon a nemzetközi konyhaművészet különlegességeiből, házi specialitásokból vagy vegetáriánus csemegékből – a változatos és egészséges ízekben nem fog csalódni, sőt közben kellemesen szórakozhat rendszeres gasztronómiai rendezvényeinken és zenés programjainkon.

Danubius Health Spa Resort Bük****
9740 Bükfürdő, Termál körút 27.
Tel: 94 889 400, Fax: 94 889 432, buk.reservation@danubiushotels.com
danubiushotels.hu/buk