hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Hotel Annabella sajtóközlemény
„Láttam Annabellát – Háltam Európában”

Ezzel a címmel jelent meg az első újságcikk a Hotel Annabelláról 1968 áprilisában. Ebben az évben fogadta első vendégeit a balatoni szállodafejlesztési program keretében elsőként épült szálloda. Ahogy a cím is utal rá, kívülről bárki megtekinthette, de vendégkörét a fizetőképes, igényes, javarészt nyugat-német vendégek alkották.

„Füred egyik újkori jelképe”

Az impozáns épület a modern építészet örök darabja. Tervezéséért Pázmándi Margit építész Ybl-díjat kapott, ezzel ő az egyetlen kétszeres Ybl-díjas építésznő. A kék és fehér színekben pompázó homlokzatú szálloda Balatonfüred egyik legszebb pontján, a Balaton-parton fekszik, a híres Tagore sétány közvetlen közelében, gyönyörű rálátással a Tihanyi-félszigetre.

Szobák és szolgáltatások

A szálloda 383 teraszos szobával és 5 apartmannal várja vendégeit. A szobák fürdőszobával, telefonnal, televízióval és minibárral felszereltek, az apartmanok mindemellett légkondicionáltak. Az aktív pihenést szolgálja a nyitott és fedett úszómedence és a hotel privát strandján található vízieszköz-kölcsönző. Szauna, szolárium, masszázs, parkoló, ajándékbolt, fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, internetsarok és a szálloda halljában ingyenes WIFI bővítik a szálloda szolgáltatásainak körét. A gyerekeket a főszezonban animátorok szórakoztatják.

Vendéglátás

Az Annabella Étterem büféreggelivel és –vacsorával, magyaros és nemzetközi ételspecialitásokkal várja a vendégeket, akik a helyi borokat, sőt a környék bortermelőinek díjazott borait is megkóstolhatják. Nagy népszerűségnek örvend a szálloda kertjében található Sörkert, ahol sramli zene szórakoztatja a csapot sörre szomjazókat. Heti egy alkalommal „Híres magyar ételek bemutatkozása” tematikus est kerül megrendezésre.

Szállodánk vendégei voltak

A Hotel Annabella több mint 40 éves működése óta számos ismert művészt, sportolót és közéleti személyiséget láthattunk vendégül. Gyakran visszatérő vendégünk, Pálffy István Balatonfüred és Tihany című könyvében is sort kerít a szálloda bemutatására. Szállodánk életében kiemelkedő eseményeknek számított Indira Gandhi 1972-es látogatása és Kabos László főszereplésével A veréb is madár című magyar játékfilm forgatása.

Hotel Annabella
H-8230 Balatonfüred, Deák Ferenc u. 25.
Tel.: 87 / 889 431 
Fax: 87 / 889 435
Email: annabella.reservation@danubiushotels.com
 

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X