hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Hotel Palatinus City Center sajtóközlemény

Századeleji hangulatban

A belváros szívében áll egy patinás szálloda 1915 óta. A közel egy évszázadnyi idő alatt sokat megért falak, ha beszélni tudnának… Elmondanák, hogy a szálloda az évtizedek alatt 88 szobásra bővítette a kínálatát, továbbá 6 db főutcára néző lakosztályában nem kevésbé híres vendégek laktak már, mint José Carreras, Plácido Domingo, Habsburg dinasztia több tagja, Jiri Menzel és még sorolhatnánk. Mesélnének a mindenkori igényekhez kialakított vendéglátásról: ’20-’30-as évek színházáról, a Gösser Söröző és Bowling Bár éjszakába nyúló mulatságairól, a báli időszak teltházas báljairól, arról, hogy 1923. október 30-án Bartók Béla is adott zongorakoncertet a szálloda dísztermében.
Az idő múlásával a szálloda több alkalommal is kívül-belül felújításra került, de a szecessziós stílus mindvégig megőrizte önmagát. Jelenlegi formájában a századeleji hangulat és a modern, kifinomult ízlés jól megférnek egymás mellett. A klasszikus szállodai szobák mellett a patinás Palatinus Étterem, a mediterrán hangulatú Relax Stúdió kellemes kiegészítője egy egész napos városi csatangolásnak. Tavasztól őszig a mindig nyüzsgő főutcára nyíló éttermi teraszon elfogyasztott méltán híres villányi bor felejthetetlen élményt nyújt.
A bálterem a mai napig méltó ünnepi helyszíne a régió és a város legnevesebb báljainak, elegáns helyszíne esküvőknek, egyedi helyszíne nemzetközi eseményeknek, fogadásoknak.
A modern kor igényeire is gondolván a szobák nagy része klimatizált, minden szoba kávé- és teabekészítéssel várja a vendégeket, a szálloda teljes területe alkalmas WiFi csatlakozásra. A szálloda mélygarázsa megfelelő hely arra, hogy „leparkoljanak” nálunk a városba látogatók. Klimatizált különtermeink konferenciák, meetingek kihagyhatatlan helyszíneként várják a Pécsett még nem járt vagy visszatérő vendégeket.


Hotel Palatinus City Center***superior
H-7632 Pécs, Király u. 5.
Telefon: +36 72 889400 – Fax: +36 72 889438
Email: pecs.reservation@danubiushotels.com


Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X