hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Hotel Rába City Center sajtóközlemény

- évszázados hotel barokk környezetben -

A színház, a Győri Balett, a Rába-part ellenállhatatlan hangulata, a nagyvárosi forgatag csak néhány lehetőség, amely Győrbe csábít. A barokk város, melyet számtalan jelzővel illetnek - A találkozások, a templomok, a kultúra, a folyók, a fesztiválok városa -  élménygazdag úticél minden korosztálynak. Ideális pihenőhely azoknak, akik a három főváros (Budapest, Bécs, Pozsony) között utazva szeretnének megpihenni, de családok, nászutasok vagy az idősebb generáció képviselői is vonzó programokat, gyönyörű látnivalókat találnak itt minden évszakban.

A hangulatos barokk utcácskák, a meghitt templomok és híres szakrális relikviák régi korokat idéznek, míg a folyók mentén kialakított zöld szigetek közel hozzák a természet szépségeit. A Győri Fürdőben nemcsak a gyógyító termálvízre vágyók találnak kikapcsolódási lehetőséget, de a vízi sportok szerelmeseit is változatos sportlehetőségek várják.

A történelmi belvárosban álló, több mint százéves Hotel Rába (anno Meixner-Royal Hotel) rendelkezik a cityhotelek minden erényével. Éppen a sétálóutca elején található, könnyen megközelíthető kocsival és tömegközlekedéssel egyaránt. Ahogy kiteszi a lábát a vendég a szállodából, máris a barokk belváros kellős közepén találja magát, a sokat látott épületek árasztotta barátságos hangulat a város felfedezésére invitál.

A háromcsillagos szálloda patinás falai között kényelmes és elegáns lakosztályok, tágas családi szobák és egyre több szolgáltatás marasztalja pár napra a vendégeket – nemcsak masszázs, szauna és szolárium, különleges multifunkciós fitnessgép (www.4percfitness.hu) kényezteti a végtelen barangolás közben elfáradt végtagjainkat, de kozmetika és fodrászat is kéznél van, hogy formába hozzuk magunkat egy-egy színházi előadás  vagy koncert előtt. Gasztronómiai ízutazás várja a család minden tagját nemcsak a büféreggeli gazdag kínálatában, hanem a több fogásos félpanziós étkezések során is.
A történelmi viharokat átélt legendás győri szálloda ma is a társasági élet középpontja – nem utolsósorban a néhány éve kialakított Belga Étteremnek köszönhetően. A Belgian Beer Cafe söröző és étterem különleges kikapcsolódást ígér hamísítatlan múlt századi hangulatban. A világhírű vallon és flamand sörfőző mesterek remekeit különleges formájú poharakban ízlelhetjük, de a gazdagon körített fogások is kulináris élményeket ígérnek. Sörözni csak társaságban szabad – szól a sörivás egyszeregye, ami a belga sörök esetében fokozottan igaz! A belga sörfőzés művészet – évszázados hagyományokkal, legendákkal és kiváló minőséggel, ne hagyjuk hát ki barokk barangolásunkból a Hotel Rába sörözőjét sem!

Találkozzunk a Belgában!
A Belgian Beer Cafe a legjobb választás a barokk belváros szívében. Hangulatában és kínálatában is különleges. Míg az óriási ablaküvegek mögött kint a nagyváros lüktetését szemléljük, a századelő meghitt kávéházi hangulata körülölel és kényeztet. Idő- és ízutazás vár ránk, míg szemünk komótosan végigpásztázza a nagyanyáink korából való berendezési tárgyakat és elidőz a flamand és belga sörfőző mesterek ereklyéin. A világhírű belga sörök titokzatos világába utazunk és élvezzük különleges fantázianevek mögé rejtett, íz-és színharmóniában megkomponált ízeket.
Pikáns sörfalatok, rafinált előételek, zamatos levesek, bolondos belga saláták és Neptun birodalmának kincsein át hosszan érlelődik a felfedezés öröme a Rábaköz tájjellegű, gazdagon körített fogásaiig, a színes tésztacsodákig, a kihagyhatatlan retro ételekig, a csábító desszertekig…

Céges vacsora, családi ünnepség - meghitt és elegáns hangulatban a Belga Söröző MORRICONE termében! Örömmel ajánljuk figyelmébe, ha helyszínt keres max. 25 fős létszámú rendezvénye számára!

Napi menü – minden délben! Fogyassza el ebédjét jóízűen belga hangulatban, válassza kínálatunkból az Önnek megfelelőt – a klasszikust, a bővítettet vagy a könnyűt! Heti menünket elektronikus hírlevélben népszerűsítsük az érdeklődők felé, jelezze Ön is, hova küldhetjük ajánlónkat.

Belga Ajándékutalvány
Nincs ötlete, mivel is lepje meg szeretteit, ismerőseit? Gondoljon a Belgára… Adja ajándékba a különleges élményt - névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra, családi ünnepre vagy csak úgy... A BELGA AJÁNDÉK UTALVÁNY 10.000 Ft értékben vásárolható, a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel étel-ital fogyasztásra a Belga Sörözőben.

Főzőtanfolyamok a Belgában!
Ha megkóstolta konyhafőnökünk ajánlatait, és szeretné megtanulni az elkészítés apró trükkjeit, fortélyait, amelyekkel meglepheti barátait, családját –  szeretettel hívjuk a Belgian Beer Cafe őszi főzőtanfolyamára! Heti rendszerességgel várjuk lelkes résztvevőinket, a  kurzusok előzetes jelentkezéssel, önköltség térítése mellett zajlanak.
Szeretettel várjuk! Találkozzunk a Belgában!

Nyitva: Hétköznapokon: 10.00 – 24.00, Szombaton: 11.00 – 24.00, Vasárnap: 11.00 – 22.000
Asztalfoglalás: 06 96 889 460

Hotel Rába City Center***
9021 Győr, Árpád út 34.
Tel: 06 96-889-400

 

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X