Hotel Rába City Center sajtóközlemény

- évszázados hotel barokk környezetben -

A színház, a Győri Balett, a Rába-part ellenállhatatlan hangulata, a nagyvárosi forgatag csak néhány lehetőség, amely Győrbe csábít. A barokk város, melyet számtalan jelzővel illetnek - A találkozások, a templomok, a kultúra, a folyók, a fesztiválok városa -  élménygazdag úticél minden korosztálynak. Ideális pihenőhely azoknak, akik a három főváros (Budapest, Bécs, Pozsony) között utazva szeretnének megpihenni, de családok, nászutasok vagy az idősebb generáció képviselői is vonzó programokat, gyönyörű látnivalókat találnak itt minden évszakban.

A hangulatos barokk utcácskák, a meghitt templomok és híres szakrális relikviák régi korokat idéznek, míg a folyók mentén kialakított zöld szigetek közel hozzák a természet szépségeit. A Győri Fürdőben nemcsak a gyógyító termálvízre vágyók találnak kikapcsolódási lehetőséget, de a vízi sportok szerelmeseit is változatos sportlehetőségek várják.

A történelmi belvárosban álló, több mint százéves Hotel Rába (anno Meixner-Royal Hotel) rendelkezik a cityhotelek minden erényével. Éppen a sétálóutca elején található, könnyen megközelíthető kocsival és tömegközlekedéssel egyaránt. Ahogy kiteszi a lábát a vendég a szállodából, máris a barokk belváros kellős közepén találja magát, a sokat látott épületek árasztotta barátságos hangulat a város felfedezésére invitál.

A háromcsillagos szálloda patinás falai között kényelmes és elegáns lakosztályok, tágas családi szobák és egyre több szolgáltatás marasztalja pár napra a vendégeket – nemcsak masszázs, szauna és szolárium, különleges multifunkciós fitnessgép (www.4percfitness.hu) kényezteti a végtelen barangolás közben elfáradt végtagjainkat, de kozmetika és fodrászat is kéznél van, hogy formába hozzuk magunkat egy-egy színházi előadás  vagy koncert előtt. Gasztronómiai ízutazás várja a család minden tagját nemcsak a büféreggeli gazdag kínálatában, hanem a több fogásos félpanziós étkezések során is.
A történelmi viharokat átélt legendás győri szálloda ma is a társasági élet középpontja – nem utolsósorban a néhány éve kialakított Belga Étteremnek köszönhetően. A Belgian Beer Cafe söröző és étterem különleges kikapcsolódást ígér hamísítatlan múlt századi hangulatban. A világhírű vallon és flamand sörfőző mesterek remekeit különleges formájú poharakban ízlelhetjük, de a gazdagon körített fogások is kulináris élményeket ígérnek. Sörözni csak társaságban szabad – szól a sörivás egyszeregye, ami a belga sörök esetében fokozottan igaz! A belga sörfőzés művészet – évszázados hagyományokkal, legendákkal és kiváló minőséggel, ne hagyjuk hát ki barokk barangolásunkból a Hotel Rába sörözőjét sem!

Találkozzunk a Belgában!
A Belgian Beer Cafe a legjobb választás a barokk belváros szívében. Hangulatában és kínálatában is különleges. Míg az óriási ablaküvegek mögött kint a nagyváros lüktetését szemléljük, a századelő meghitt kávéházi hangulata körülölel és kényeztet. Idő- és ízutazás vár ránk, míg szemünk komótosan végigpásztázza a nagyanyáink korából való berendezési tárgyakat és elidőz a flamand és belga sörfőző mesterek ereklyéin. A világhírű belga sörök titokzatos világába utazunk és élvezzük különleges fantázianevek mögé rejtett, íz-és színharmóniában megkomponált ízeket.
Pikáns sörfalatok, rafinált előételek, zamatos levesek, bolondos belga saláták és Neptun birodalmának kincsein át hosszan érlelődik a felfedezés öröme a Rábaköz tájjellegű, gazdagon körített fogásaiig, a színes tésztacsodákig, a kihagyhatatlan retro ételekig, a csábító desszertekig…

Céges vacsora, családi ünnepség - meghitt és elegáns hangulatban a Belga Söröző MORRICONE termében! Örömmel ajánljuk figyelmébe, ha helyszínt keres max. 25 fős létszámú rendezvénye számára!

Napi menü – minden délben! Fogyassza el ebédjét jóízűen belga hangulatban, válassza kínálatunkból az Önnek megfelelőt – a klasszikust, a bővítettet vagy a könnyűt! Heti menünket elektronikus hírlevélben népszerűsítsük az érdeklődők felé, jelezze Ön is, hova küldhetjük ajánlónkat.

Belga Ajándékutalvány
Nincs ötlete, mivel is lepje meg szeretteit, ismerőseit? Gondoljon a Belgára… Adja ajándékba a különleges élményt - névnapra, születésnapra, házassági évfordulóra, családi ünnepre vagy csak úgy... A BELGA AJÁNDÉK UTALVÁNY 10.000 Ft értékben vásárolható, a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel étel-ital fogyasztásra a Belga Sörözőben.

Főzőtanfolyamok a Belgában!
Ha megkóstolta konyhafőnökünk ajánlatait, és szeretné megtanulni az elkészítés apró trükkjeit, fortélyait, amelyekkel meglepheti barátait, családját –  szeretettel hívjuk a Belgian Beer Cafe őszi főzőtanfolyamára! Heti rendszerességgel várjuk lelkes résztvevőinket, a  kurzusok előzetes jelentkezéssel, önköltség térítése mellett zajlanak.
Szeretettel várjuk! Találkozzunk a Belgában!

Nyitva: Hétköznapokon: 10.00 – 24.00, Szombaton: 11.00 – 24.00, Vasárnap: 11.00 – 22.000
Asztalfoglalás: 06 96 889 460

Hotel Rába City Center***