hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
London DHRP sajtóközlemény

Danubius Hotel Regents Park****

Az eredetileg is szállodának tervezett épület “Wesmoreland Hotel” Regents Park néven nyitotta meg kapuit 1970-ben a divatos St John’s Wood negyedben. Az évtizedek során nagy szállodacsoportok, mint pl. a Ladbrokes, Hilton, Jarvis, illetve Ramada zászlaja alatt fejlődött, míg 2005 óta a Danubius Hotels Group-hoz tartozik.       

Az utóbbi hat év folyamán a Danubius Hotel Regents Park 10 millió fontos felújítási programot hajtott végre, ami rendkívüli mértékben hozzájárult a szállodai körülmények javulásához. Legelőször a helyi lakosok és a vendégek körében egyaránt népszerűnek mondható, fa padlóburkolatával meghitt hangulatot árasztó Pavilion Lounge Bar felújítására került sor. A vendégek itt fogyaszthatják el tradicionális délutáni teájukat, vagy hatalmas kivetítőnkön nézhetnek sportközvetítéseket, amelyek közül a legkedveltebb a krikett, mivel tőszomszédságunkban található a híres Lord’s Cricket Ground. 

A 365 vendégszobát felölelő nagy felújítás volt a következő jelentős kihívás. A Danubius Classic vendégszobák jelenleg minden modern igényt kielégítenek és kényelmet biztosítanak mind üzleti utazók, mind szabadidős vendégek számára. 

A tervezett fejlesztési program részeként az emeleti folyosók is felújításra kerülnek, 2012 januárjában már el is kezdődtek a munkálatok. A következő évre előirányzott konferencia és rendezvénytermek, helyiségek felújítása jelenleg a tervezési fázisban van.  

Meg kell említenünk, hogy részleges felújításon esett át a szálloda legnagyobb étterme, a Minsky’s Restaurant is, amely a St. John’s Wood negyedben egy külön intézménynek minősül; a hétvégeken kínált Carvery menüjével rendkívül népszerű a helyi lakosok körében. Hétközben fenséges szezonális a la carte menüből vagy napi menüből válogathatnak a vendégek, melyek elkészítésénél külön hangsúlyt fektetünk a vezető konyhafőnökünk által gondosan kiválogatott brit hozzávalók kiváló minőségére.

A 2012-es év különlegesen izgalmasnak ígérkezik, nemcsak azért, mert a Danubius Hotels Group 40. jubileumát ünnepelhetjük, hanem azért is, mert Londonban kerülnek megrendezésre az idei nyári Olimpiai Játékok.   

A Danubius Hotel Regents Park az évforduló alkalmából számos promóciós rendezvénynek és eseménynek ad otthont az év során.

A Danubius Hotel Regents Park büszke arra, hogy a LOCOG (Londoni Olimpiai Játékokat Szervező Bizottság) által a 2012-es londoni Olimpiai Játékok résztvevőinek vendéglátására kiválasztott szállodák egyike lehet, és minthogy a történelmi és világhírű Lord’s Cricket Ground közvetlen közelében helyezkedik el, kiválóan alkalmas arra, hogy az ott megrendezésre kerülő olimpiai íjászati számok látogatóit vendégül lássa és szállást nyújtson számukra.

Örömmel jelenthetjük, hogy a hotel február 9-én kezdődően “Magyar hetet” tart a szállodában, és egyedülálló módon ünnepli a Valentin napot 2012. február 14-én a Minsky’s étteremben. A világhírű Gundel étterem főszakácsai 6 estén keresztül, különleges fogásokkal készülnek elkápráztatni vendégeinket, és a Gundel cigányzenekar műsora hamisítatlan magyar hangulatot fog varázsolni éttermünkbe. 

Az év folyamán később, a 40. évforduló alkalmából megszervezésre kerülő nyári rendezvény keretében, szállodánkban dolgozó magyar szakácsunk a magyar gasztronómiához fűződő kötődésünket fogja népszerűsíteni.    

Egész éven át tartó számos, izgalmas promócióval és rendezvénnyel várjuk Önöket szállodánkban!  

Danubius Hotel Regents Park****
18 Lodge Road, St John’s Wood, London, NW8 7JT, UK

 

Fényképek letöltése

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X