„A stresszről lazítva”

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Bukarest, 2014. március 15
A Balneoclimaterica S.A. társaság nyilvánosságra hozza a szovátai Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda 2014 nyarán sorra kerülő megnyitását a „A stresszről lazítva” elnevezésű rendezvény keretében, amelynek a Romexpo Bălcescu terme ad helyet 11.00 és 13.30 óra között.
A rendezvény keretében a stressz életünket befolyásoló hatásairól és okairól, illetve a testkezelések ebben az értelemben vett szerepéről esik szó. A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda azon kevés romániai szállodák közé tartozik, amelyek stressz elleni turisztikai csomagot kínálnak (szellemi és testi kezelés) a fizikai és pszichikai egyensúly visszaállítása érdekében. Az antistressz csomagok a Danubius szállodalánc által kínált wellness, megelőzési szolgáltatásokat vagy balneoklimatológiai kezeléseket egészítik ki.
A társaság képviselőin kívül részt vesznek újságírók, turisztikai bloggerek, testületek, partner utazási irodák képviselői: Fülöp Nagy János, a Balneoclimaterica S.A. (R.T.) vezérigazgatója, dr. Suzana Pretorian, a Danubius Health Spa orvosigazgatója, Andrei Rusu, ügyvezető igazgató és Szoboszlai Erik, a Danubius Hotels Group marketing és értékesítési igazgatója.
A felújítási munkálatok befejezését követően, ez év júniusa után a Danubius Health and Spa Bradet a 4*-os felsőkategóriájú minősítést fogja elnyerni. A beruházás értéke meghaladja a hétmillió eurót.
A Danubius Szováta antistressz programjának leírása
A program felépítés szerint 3 összetevőből áll: lazítás, terheléshez való alkalmazkodás, szakértő (pszichológus) által irányított antistressz tanácsadás. Magába foglal: orvosi vizsgálatot, pszichológus által végzett 2 antistressz tanácsadó gyűlést (opcionális), 13 eljárást (pl. orvosi masszázs, vízalatti masszázs, mágneses terápia, galvanikus fürdők/4 celluláris, oxigénterápia, lélegzési gyakorlatok, elektroterápia, részleges iszapcsomagolások, egyéni torna illóolajjal vagy illóolajos növényekkel, autógén kezelés, stb.).
Megjegyzés: az antistressz tanácsadás egy tanácsadó megbeszélés, nem pszichoterápia. Nem ajánljuk nagyfokú stresszben vagy pszichiátriai betegségekben szenvedő betegeknek.
A hotel felújításának és a beruházás adatai
A beruházás nettó értéke: 7.350.000 euró. A felújítási munkálatok két fázisban mennek végbe: I. fázis: 2.500.000 euró és a II. fázis: 4.850.000 euró.

Andrada Crangus
Marketing és turisztikai kommunikációs tanácsadó
andrada.crangus@turismmarket.ro

Danubius Health Spa Resort Bradet >