hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
„A stresszről lazítva”

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Bukarest, 2014. március 15
A Balneoclimaterica S.A. társaság nyilvánosságra hozza a szovátai Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda 2014 nyarán sorra kerülő megnyitását a „A stresszről lazítva” elnevezésű rendezvény keretében, amelynek a Romexpo Bălcescu terme ad helyet 11.00 és 13.30 óra között.
A rendezvény keretében a stressz életünket befolyásoló hatásairól és okairól, illetve a testkezelések ebben az értelemben vett szerepéről esik szó. A Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda azon kevés romániai szállodák közé tartozik, amelyek stressz elleni turisztikai csomagot kínálnak (szellemi és testi kezelés) a fizikai és pszichikai egyensúly visszaállítása érdekében. Az antistressz csomagok a Danubius szállodalánc által kínált wellness, megelőzési szolgáltatásokat vagy balneoklimatológiai kezeléseket egészítik ki.
A társaság képviselőin kívül részt vesznek újságírók, turisztikai bloggerek, testületek, partner utazási irodák képviselői: Fülöp Nagy János, a Balneoclimaterica S.A. (R.T.) vezérigazgatója, dr. Suzana Pretorian, a Danubius Health Spa orvosigazgatója, Andrei Rusu, ügyvezető igazgató és Szoboszlai Erik, a Danubius Hotels Group marketing és értékesítési igazgatója.
A felújítási munkálatok befejezését követően, ez év júniusa után a Danubius Health and Spa Bradet a 4*-os felsőkategóriájú minősítést fogja elnyerni. A beruházás értéke meghaladja a hétmillió eurót.
A Danubius Szováta antistressz programjának leírása
A program felépítés szerint 3 összetevőből áll: lazítás, terheléshez való alkalmazkodás, szakértő (pszichológus) által irányított antistressz tanácsadás. Magába foglal: orvosi vizsgálatot, pszichológus által végzett 2 antistressz tanácsadó gyűlést (opcionális), 13 eljárást (pl. orvosi masszázs, vízalatti masszázs, mágneses terápia, galvanikus fürdők/4 celluláris, oxigénterápia, lélegzési gyakorlatok, elektroterápia, részleges iszapcsomagolások, egyéni torna illóolajjal vagy illóolajos növényekkel, autógén kezelés, stb.).
Megjegyzés: az antistressz tanácsadás egy tanácsadó megbeszélés, nem pszichoterápia. Nem ajánljuk nagyfokú stresszben vagy pszichiátriai betegségekben szenvedő betegeknek.
A hotel felújításának és a beruházás adatai
A beruházás nettó értéke: 7.350.000 euró. A felújítási munkálatok két fázisban mennek végbe: I. fázis: 2.500.000 euró és a II. fázis: 4.850.000 euró.

Andrada Crangus
Marketing és turisztikai kommunikációs tanácsadó
andrada.crangus@turismmarket.ro


Danubius Health Spa Resort Bradet >

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X