Befejeződtek a Hotel Bradet felújítási munkálatai

Két év megfeszített munka után elérkezett a várva várt nap a szovátai Danubius életében, május 31-én ugyanis a terveknek megfelelően befejeződtek a Hotel Bradet felújítási munkálatai, és június másodikán megnyitotta kapuit a teljesen felújított négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda.

A páratlan fürdőváros, Szováta legmodernebb szállodája a Danubius Health Spa Resort Bradet****superior, 2014. június 2-án egy soft opening megnyitó után kezdte meg működését, a hivatalos Grand Opening Partyra szeptember 12-ig kell még várni.

Az egykor kétcsillagos szálloda két év alatt teljesen megújult, a felújítási munkálatok után már 4* superior minőséggel áll az itt megszálló vendégek rendelkezésére. A szálloda 88 igényesen kialakított, modern szobával, valamint 5 lakosztállyal várja vendégeit, a munkálatok során felújították a szálloda lobby és recepció szintjét, az éttermet és a konyhát, illetve a környék legnagyobb rendezvénytermét, az akár 600 fő befogadására is alkalmas Margareta termet.

Az új szállodában XXI századi épületgépészet működik, kicserélték a fűtésrendszert és légkondicionálóval látták el a szobákat illetve vendégtereket. Az épület környezete is megújult, a parkolóban kamerákkal ellátott sorompós biztonsági rendszert szereltek, új burkolat került a szállodába vezető lépcsőkre és aszfalt a szálloda gazdasági bejáratára.

A felújítási munkálatok összértéke meghaladta a 7 millió eurót, a munkálatot kivitelező cég az elmúlt két évben több mint 100 új munkahelyet teremtett, a megnyílt négycsillagos szállodában pedig a meglevő munkahelyek száma legalább további 30 új munkahellyel bővül.

Aki kikapcsolódást keres, itt jó helyen jár! A Danubius Health Spa Resort Bradet tökéletes helyszín a nyugalomra vágyó családok, illetve az aktív pihenést kedvelők számára. A szovátai Danubius szállodák fő vonzereje az exkluzív wellness és gyógyfürdő, ahol a négycsillagos szállodában megszálló vendégek bármely évszakban fürdőzhetnek a Medve-tó sós vizében, illetve kipróbálhatják az édes vizű élményfürdőt, pezsgőfürdőt, úszómedencét, valamint a különböző szaunák és gőzfürdő által nyújtott élményeket.

Emellett számos kényeztető wellness masszázs, relaxáló és sportmasszázsok, wellness iszappakolások, szépségápolás és egyéb wellness kezelések biztosítanak teljes ellazulást.

A gyógyulni vágyókat jól felkészült orvosi és ápoló személyzet várja, akik kellemes környezetben segítenek a vendégek javulására fordítani a természet gyógyító erejét.

Aktuális akciók, további információk a szálloda honlapján: Danubius Health Spa Resort Bradet>