hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Befejeződtek a Hotel Bradet felújítási munkálatai

Két év megfeszített munka után elérkezett a várva várt nap a szovátai Danubius életében, május 31-én ugyanis a terveknek megfelelően befejeződtek a Hotel Bradet felújítási munkálatai, és június másodikán megnyitotta kapuit a teljesen felújított négycsillagos Danubius Health Spa Resort Bradet szálloda.  

A páratlan fürdőváros, Szováta legmodernebb szállodája a Danubius Health Spa Resort Bradet****superior, 2014. június 2-án egy soft opening megnyitó után kezdte meg működését, a hivatalos Grand Opening Partyra szeptember 12-ig kell még várni.

Az egykor kétcsillagos szálloda két év alatt teljesen megújult, a felújítási munkálatok után már 4* superior minőséggel áll az itt megszálló vendégek rendelkezésére. A szálloda 88 igényesen kialakított, modern szobával, valamint 5 lakosztállyal várja vendégeit, a munkálatok során felújították a szálloda lobby és recepció szintjét, az éttermet és a konyhát, illetve a környék legnagyobb rendezvénytermét, az akár 600 fő befogadására is alkalmas Margareta termet.  

Az új szállodában XXI századi épületgépészet működik, kicserélték a fűtésrendszert és légkondicionálóval látták el a szobákat illetve vendégtereket. Az épület környezete is megújult, a parkolóban kamerákkal ellátott sorompós biztonsági rendszert szereltek, új burkolat került a szállodába vezető lépcsőkre és aszfalt a szálloda gazdasági bejáratára.

A felújítási munkálatok összértéke meghaladta a 7 millió eurót, a munkálatot kivitelező cég az elmúlt két évben több mint 100 új munkahelyet teremtett, a megnyílt négycsillagos szállodában pedig a meglevő munkahelyek száma legalább további 30 új munkahellyel bővül.

Aki kikapcsolódást keres, itt jó helyen jár! A Danubius Health Spa Resort Bradet tökéletes helyszín a nyugalomra vágyó családok, illetve az aktív pihenést kedvelők számára. A szovátai Danubius szállodák fő vonzereje az exkluzív wellness és gyógyfürdő, ahol a négycsillagos szállodában megszálló vendégek bármely évszakban fürdőzhetnek a Medve-tó sós vizében, illetve kipróbálhatják az édes vizű élményfürdőt, pezsgőfürdőt, úszómedencét, valamint a különböző szaunák és gőzfürdő által nyújtott élményeket.
 
Emellett számos kényeztető wellness masszázs, relaxáló és sportmasszázsok, wellness iszappakolások, szépségápolás és egyéb wellness kezelések biztosítanak teljes ellazulást.

A gyógyulni vágyókat jól felkészült orvosi és ápoló személyzet várja, akik kellemes környezetben segítenek a vendégek javulására fordítani a természet gyógyító erejét.

Aktuális akciók, további információk a szálloda honlapján: Danubius Health Spa Resort Bradet>

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X