hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Megnyílt Szlovákia legmodernebb balneoterápiás központja Pöstyénben

Sikeresen a végéhez érkezett az a 9 millió euro értékű beruházás, amelynek keretén belül öt hónapon keresztül fáradoztak a vállalat és a gyógyászati részleg személyzetének összeállításán, a gyógyászati és terápiás folyamatokat és eljárásokat a gyógyászatot felkereső vendégek igényeinek figyelembevételével átszervezték, és teljes körűen felújították a Pöstyénben található Danubius Health Spa Balnea központot.     


Két pavilont teljes egészében felújítottak, és a medencék is megújultak a harmadik pavilonban, amelynek nagy részét már 2011-ben renoválták. “Közel 7 ezer négyzetméter területet újítottunk fel, és kb. 6 ezer négyzetméternyi cserepet fektettünk le. Teljesen lecseréltük a vezetékeket, az egész szellőző- valamint a légkondicionáló rendszert”, mondta Ing. Ivan Satina a szlovák pöstyéni gyógyfürdővállat műszaki igazgatója.

“A rekonstrukció mind vendégeink, mind pedig a személyzet számára is kényelmesebb környezetet biztosított”, - mondta a felújítással kapcsolatban Mudr. Rastislav Gašpar gyógyászati igazgató.

A kényelmes és modern kezelő helyiségek 2014. március 31-től állnak a pöstyéni fürdőt felkereső vendégek rendelkezésére, ahol élvezhetik a legnépszerűbb és legkeresettebb kezeléseket és kúrákat természetes gyógyforrások – termál ásványvíz és kénes iszap formájában.  
 
Annak érdekében, hogy vendégeiknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák, a termál medencéket az úgy nevezett Tükör medencéket hideg és meleg vizes részekre osztották, így azok a vendégek, akik számára ez idáig nem volt javasolt a meleg vizes medence használata, szintén igénybe vehetik ezt a kezelést. A száraz pakolás és masszázs helyiségek ugyancsak megfiatalodtak és új, modern arculattal várják a vendégeket.

A rehabilitációs központot a legkorszerűbb rehabilitációs gépekkel szerelték fel el, amelyek a reumás ill. műtét utáni állapotban lévő térd-, váll- valamint egyéb ízületek kezelését segítik. Egy kiskonyha illetve egy gépkocsi is elhelyezésre került az ergoterápiás részlegen, ahol a páciensek gyakorolhatják a mindennapi életbe való visszatéréshez szükséges mozdulatokat.

A szerencsésebb elhelyezkedés érdekben az orvosi rendelőket mind egy helyre költöztették, ahol saját gyógyászati recepciójuk van. A balneoterápiás központban mostantól zavartalan működést biztosító, teljes gyógyászati személyzet dolgozik, lehetővé téve az orvosi ellenőrzések hatékonyabb időzítését valamint a várakozási idők rövidülését.         

A gyógyászat vendégei ill. a nagyközönség rendelkezésére áll egy új, 300 négyzetméternyi területen fekvő Danubius Premier Fitness központ is, szintén saját recepcióval. A vendégek kényelmét szolgálja továbbá egy különleges zuhanyokkal ellátott szauna terület, pihenő terület közvetlen kapcsolattal a medencékhez, vizibicikli, valamint egy szépségszalon.   

A Danubius Health Spa Balneá-t megnyitó ünnepség 2014. április 9-én került megrendezésre, amin közel 300 vendég vett részt köztük, diplomaták, nagykövetek, és sokan mások a társadalmi, szakmai valamint politikai élet területéről. Klaus Pilz úr a pöstyéni leányvállalat az SLKP a.s. vezérigazgatója köszönetét fejezte ki Iris Gibbor asszonynak, a CP Holdings Ltd. elnökének, a beruházást finanszírozó Danubius szállodacsoport többségi tulajdonosának, az építészeknek, Tursunov és Rajnic uraknak valamint a belsőépítésznek Gina Zarski asszonynak.      
Az Energy Technologies képviselői átnyújtottak egy szimbolikus kulcsot Klaus Pilz úr a Danubius Health Spa Balnea vezérigazgatójának és Mudr. Rastislav Gašpar gyógyászati igazgatónak. Végül pedig hivatalosan együtt átvágták a szalagot.

Miután megtörtént az összes helyiség bejárása, átnyújtották a pöstyéni fürdő legjobb üzleti partnereinek a 2013-ban elért eredményekért járó Business Award-ot.    

Ján Riapoš, a szlovák Paraolimpiai Bizottság elnöke a délután meglepetéseként kifejezte háláját a gyógy központ képviselőinek hosszan tartó együttműködésükért és a Szocsiban megrendezett paraolimpiai játékokon nyújtott támogatásukért, ahol 7 érmet nyertek.

Az after-party fénypontja a nagykövetekből összeálló Ambassador Band nevű alkalmi zenekar volt. Egy nagykövetekből és barátaikból álló exkluzív együttes, akik kiváló rock ‘n roll zenével szórakoztatták a nagyérdeműt. Theodore Sedgwick őexcellenciája az USA szlovákiai nagykövete keyboard-on játszott, Florin Vodita úr a romániai ügyvivő és az izraeli diplomata Gad Amir úr gitároztak és énekeltek. Grigorij Mesežnikov úr a politikai tudományok híres szakértője akusztikus gitáron remekelt, míg Shar Saadon úr elemző basszus gitáron játszott. Klaus Pilz úr a pöstyéni fürdő vezérigazgatója rövid időre leváltotta Peter Gogolát Banská Bystrica polgármesterét a doboknál.  

A vendégek kitörő lelkesedéssel köszöntötték a fejlődést: „A Danubius Health Spa Balnea a  legszebb, a legmodernebb és Közép Európa legkiemelkedőbb minőségű balneoterápiás és rehabilitációs központja. ” – jelentette ki Klaus Pilz vezérigazgató úr és hozzátette, hogy a fürdőkomplexummal kapcsolatos jövőképe a reumás betegségek kezelésén valamint az aktív rehabilitáción túl a megelőző ellátási szolgáltatásokra is kiterjed.  

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X