hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Gyorsan haladnak az építési munkálatok

Pöstyén, 2014.03.03.

A Pöstyén gyógyfürdőhelyen található Danubius Health Spa Balnea szálloda felújítása az eredeti tervnek megfelelően halad. Pöstyén gyógyfürdőhely vezetése megerősítette, miszerint Közép-Európa legkorszerűbb balneoterápiai központja időben, 2014. április elején nyitja meg kapuit.

2013. november elseje óta kiterjedt felújítás folyik a Pöstyén gyógyfürdőhelyen található Danubius Health Spa Balnea szálloda iszaprészlegében, tükörmendence- és rehabilitációs központjában. A felújítás költsége megközelítőleg 9 millió euró, ami azt jelenti, hogy ez a legnagyobb szabású beruházás, amelyre Pöstyén gyógyfürdőhelyen az elmúlt 8 évben sor került.

A műszaki igazgató, Ivan Satina úr meggyőződése szerint a felújítás időben, 2014. március végén lezárul. „Jelenleg a tervnek megfelelően haladunk és a kedvező időjárásnak köszönhetően egyes építési munkálatok a tervezettnél korábban fejeződtek be,” – mondja elégedetten.

A pöstyéni gyógyfürdő gyógyászati igazgatója, Rastislav Gašpar, 250 fős csapatával együtt izgatottan várja a központ megnyitását. Az egyik kihívást az orvosok a Danubius Health Spa Balnea-ban található új irodákba történő átköltöztetése jelenti. A rekonstrukció és a kapacitások megnövekedése szükségessé teszi a munkafolyamatok újradefiniálását.
A gyógyvizes medencéket forró és hűvösebb vizű részekre osztják.  Azok a betegek, akik a víz magas hőfoka miatt nem tudták igénybe venni a tükörmedencét, most már sikeresen kezelhetőek. A rehabilitációs központ a legfejlettebb gyógyászati módszereket alkalmazza majd, beleértve egy kis konyhát és egy autót, a betegek rehabilitálása során, a mindennapi életben szükséges készségek gyakorlása és javítása érdekében. A fejlett rehabilitációs berendezés segíti a térd-, váll- és ízületi rehabilitációt reumatikus betegségek és műtéten átesett betegek esetén.

Az új alkalmazási programok oly módon kerülnek megvalósításra, hogy a kínálat a megelőző gyógyászati ellátást is magában foglalja: a radiális sokk-hullámterápia segít a fájdalmaktól szenvedő betegeknek visszanyerni mozgásképességüket; a vákuum-kompressziós terápiát különösen a vérkeringés javítására, az izomszövet erősítésére és a lábfájás enyhítésére használják.

A fitneszközpont területe 300 m²-re nő, belső uszodával, illetve saját rehabilitációs medencével és szaunával. A járóbetegek öltözőinek kialakítására e területen kerül sor a jövőben.

A Danubius Hotels Group számára Szlovákia legmodernebb gyógyászati központjának 2014 áprilisában történő megnyitója és üzemeltetése újabb mérföldkövet jelent a cég életében.

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
Kép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X