hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Pöstyén gyógyfürdő sajtóközlemény

Pöstyén fürdő

Orvosi sikertörténet 200 éves hagyományokkal

Winter család öröksége

Pöstyén az a fürdőhely, ahol az elmúlt évszázadokban betegek ezrei kerestek s találtak gyógyulást, és amely a kellemes környezetnek és a minden igényt kielégítő szolgáltatásoknak köszönhetően ismert személyiségek kedvelt pihenőhelye lett. Aranykora 1889-ben kezdődött, amikor a fürdő bérleti jogát a Winter család szerezte meg. Általuk ismerhette meg a világ a város mai jelképét, a Mankótörőt, amely 1945. október 21-én lett hivatalosan is a fürdő szimbóluma. A Winter család fejlesztéseinek és támogatásainak köszönhetően a fürdő a világ egyik legkiválóbb és legismertebb gyógyhelye lett.
A Fürdősziget parkterülete, amely afféle „város a városban“, számos gyógyszálló komplexummal rendelkezik. Részét képezi aHotel Thermia***** Palace, a hozzá tartozó Irma Fürdő, a Balnea Esplanade Palace****, a Balnea Splendid***, a Balnea Grand***, és a Pro Patria**. A szigeten golfpálya, teniszpályák és strandröplabdapályák is találhatóak, sőt futópálya és kerékpárpálya is átszeli az üdülőterületet.
A pöstyéni fürdő szállodáival együtt 2002-ben lett a Danubius Hotels Group tagja. A Közép-Európában vezető szállodalánc gyógy- és wellness fürdőivel Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Romániában és az Egyesült Királyságban van jelen.

A pöstyéni víz és iszap gyógyító hatása

A helyi termálvíz és iszap egyedülálló, jótékony hatását már a XVI. században felfedezték a helybeliek. Gyógyító hatása révén csökkenti az ízületi duzzanatokat, az izomláz okozta fájdalmakat, javítja a gerinccsigolyák és ízületi porcok szerkezetét és fokozza a szalagok rugalmasságát, elaszticitását. Megszünteti a gyulladásokat, helyrehozza a szervezet természetese védekezőképességet, valamint késlelteti a vázizomzat rugalmasságának öregedését. A kénes iszap és termálvíz lehetővé teszi a sérült porcok regenerálódását és lelassítja az ízületi kopást. Eredményként a fájdalom csökken, az ízületek és gerinc mozgékonysága pedig megnő.

Kényeztetés felsőfokon

A fürdő kezelései 100 év balneológiai hagyományát és a modern orvostudományt ötvözik. A balneoterápia során a termálvíz gyógyító erejét más, terápiás, rehabilitációs és fizikai kezelésekkel kombinálják. Minden gyógyászati folyamat orvosilag ellenőrzött és szakemberek közreműködésével történik A több mint 60 különböző kezelés lehetővé teszi, hogy az orvosok egyéni, személyreszabott terápiát tervezzenek minden egyes vendégnek. Egy kéthetes gyógy kúra eredményeként a vendégek egészség állapota jelentősen javítható.

Polititikusok, színészek, maharadzsák

A gyógyfürdő nemzetközi presztizsét Ľudovít Winter előrelátó szellemének és merész marketing gyakorlatának köszönheti.
A ma Pöstyénbe érkező vendégek ugyanolyan kényeztetésben részesülnek, mint annak idején sok híres, európai személy, művész és politikus. 1917-ben például itt tartották a három uralkodó, II. Vilmos német császár, I. Károly osztrák császár, és I. Ferdinánd bolgár cár találkozóját, akik a világháború kimenetelét vitatták meg. Szintén a híres és kiemelt vendégek között volt Pauline hercegnő Wurttembergből, a svéd Nobel díjas Selma Lagerloff, Jan Masaryk a Csehszlovák Köztársaság külügyminisztere, a regényíró Jeroslav Hasek, a híres festő Alphonse Mucha, valamint indiai maharadzsák is.
Népszerűségét máig megőrizte. Ban Ki-Moon az ENSZ főtitkára, a jordán miniszterelnök Nader Al-Dahab, a Miloš Forman operatőre, a világhírű cseh színész Jan Triska és még sokan mások szintén előszeretettel látogatják meg a szigetet, testi és lelki felfrissülésért.

Surge et ambula! - Kelj fel és járj!

A két hetes komplett gyógyászati program hosszú távú és eredményt biztosít. Regenerálja, fiatalossá varázsolja a testet. Erre a legtökéletesebb példa a mankót törő férfi, aki a fürdő szimbóluma lett. A gyógykezelés segített neki, hogy soha többé ne kelljen használnia a mankót, a betegek pedig saját bőrükön tapasztalhatják minden fajta marketing trükk nélkül!

 

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X