hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Pöstyén sajtóközlemény

Pöstyén – egy közismert gyógyfürdő Nyugat-Szlovákiában

Egészségmegőrző programok termálvízben és kénes iszapban 

Pöstyén régi hagyományokra visszatekintő gyógyfürdőváros, amely egyedülálló természeti kincseinek a helyi termálvíznek és a gyógyhatású kénes iszapnak köszönhetően vált közismertté. Pöstyén mintegy 80 kilométerre fekszik észak-nyugatra Pozsonytól, a Szlovák fővárostól, a második leghosszabb szlovák folyó, a Vág partján. A híres gyógyfürdő központját egy a folyó által kialakított fürdőszigeten alapították a 19. században. 

Az egyedülálló gyógyhatású források gyógyvízével kezelik a mozgásszervi megbetegedéseket

A 60 méter mély különleges kutak ásvány-tartalmú termálvize eredetileg 2,000 méter mélységről, kilenc forrásból fakad, kémiai összetételük és hőmérsékletük állandó. A források hőmérséklete 67 és 69 Celsius fok között van. A gyógyhatású kénes iszap az ásvány-tartalmú termálvíz, a helyi lágy kőzetek valamint a speciális bakteriális mikro flóra hosszas kémiai együtthatásának eredményeként alakult ki. Az ásvány-tartalmú termálvíz és a kénes iszap egyedülálló kombinációja különösen mozgásszervi megbetegedések esetén hatásos. Ide tartoznak a csont és ízületi-, az izom és kötőszöveti-, valamint a mozgáskoordinációban igen fontos központi és perifériás idegrendszer betegségei is. 
A Pöstyén fürdőben jelenleg kínált gyógyeljárások és fürdőkezelések a legújabb tudományos eredményeken alapulnak. A betegek több mint 60 gyógyeljárás között választhatnak a különféle masszázsoktól kezdve a fotóterápián és oxigénterápián keresztül egészen az inhalációkig, amely lehetővé teszi gyógyfürdő programok egyénre szabott összeállítását. A Fürdő a relaxációs, pihenőprogramokon kívül komolyabb, átfogó gyógyfürdő tartózkodásra invitálja kedves vendégeit. Az ajánlatokhoz tartoznak az orvosi felügyelet mellett folyó fogyókúrák mellett preventív programok a mozgásszervi megbetegedések megelőzésére, a “táplálkozási egyensúly” helyreállítására valamint a “Burn-out” szindróma kezelésére is.

Sport és kulturális rendezvények széles választéka

A gyógyfürdő vendégei kedvező árfekvésű két-csillagos- és luxus lakosztályok között válogathatnak a szecessziós stílusban épült Thermia Palace Hotel-ban*****. Minden szállodánk a festői szépségű Gyógyfürdőszigeten helyezkedik el.  A kezelések mellett a Pöstyén fürdő különböző kikapcsolódást biztosító programokról, sport és kulturális eseményekről is gondoskodik. A vendégek golfozhatnak, teniszezhetnek, biciklizhetnek, kirándulhatnak, sőt lovagolhatnak is. A sĺňavai duzzasztógát nyáridőben ideális vitorlázásra, evezésre, szörfölésre vagy vízisíelésre. A Vág folyó és a közeleső víztározó a horgászok paradicsoma. A téli sportok szerelmesei meglátogathatják a 30-km-re eső sí központot vagy korcsolyázhatnak természetes, befagyott tavakon vagy a közeli korcsolyapályán. A kultúrára vágyó vendégek bizonyosan örömüket lelik a májusban megrendezésre kerülő Hagyományos Kézműves Piacban, ellátogathatnak a június első hétvégéjén rendezett Nyári Fürdőszezon megnyitójára, a Concour´s d’Elégance – különleges old-timer kiállításra, a júliusi Jazz Napokra, az őszi Virág promenádra, a decemberben nyitva tartó Adventi piacra és rendszeres koncerteken vehetnek részt a Harmony Pavilonban és a Kulturális központban. A környék kiváló kirándulásokra is, borpincék, kastélyok és nemesi udvarházak kínálnak további látnivalót.

Híres emberek a Pöstyén Gyógyfürdő vendégeként

A Pöstyén fürdő által nyújtott előnyöket számos híres vendég is élvezte. A politikai élet vezető képviselői I. Károly osztrák császár, II Vilmos német császár és I. Ferdinánd bolgár cár már 1917–ben találkozásuk helyszínéül választották a fürdőt. Pöstyén a mai napig megtartotta nemzetközi tekintélyét. Nemrégiben Ban Ki-Moon – ENSZ Főtitkár valamint a Visegrádi 4-ek Szlovákia, a Cseh Köztársaság, Magyarország és Lengyelország államelnökei tettek látogatást házainkban, a Szlovák nemzeti futball válogatott valamint a Brit rock együttes a Status Quo tagjai pihentek illetve regenerálódtak szolgáltatásaink segítségével.
A Pöstyén Gyógyfürdővel kapcsolatban további információ áll rendelkezésre a www.spapiestany.com oldalon vagy a 00421 33 775 7733 telefonszámon.

 

Fényképek letöltése

Képgaléria

KépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép
KépKép
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X