hírlevél törzsvendégprogram

Szállodák Balatonfüreden, Hotel Balatonfüred

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
2 db szálloda felel meg a feltételeknek

Hotel Annabella ***

 Superior

"NYÁR, NAPFÉNY, CSOBBANÁS"

4.7/5 977 értékelés

Gyorsnézet

Hotel Marina ***

"ALL INCLUSIVE CSALÁDI NYARALÁS"

4.8/5 1146 értékelés

Gyorsnézet


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Szállodák Balatonfüred kikötővárosában

A magyar Riviéra, a Balaton-part egyik páratlan gyöngyszeme várja látogatóit!

A móló, a Tihanyi Apátság panorámaképe, kilátás a Balatonra, vitorla árbocok gyülekező sora: ez Füred! A város, ahol az elegancia és az élményekben gazdag kikapcsolódás mesterien forrt össze egy csodálatosan szép, zöld környezetben. A vízparton sétálva nemcsak a „magyar tenger”, a Balaton látképe hódítja meg az odalátogatók szívét, de a Tihanyi-félsziget gyönyörű vonulatait is látni lehet.

Környékbeli borok kóstolására is lehetősége nyílik. Válogathat a helyi termelők és híres balatoni borászok minőségi kínálatából. A szeretet, amivel készítik a boraikat, érződik a vendéglátáson is. Ha Ön is borbarát, nem fog csalódni a régió folyékony kincseiben. A szállodák Balatonfüred környékén felkészülten várják, hogya legjobb helyi borokat ajánlhassák vendégeiknek.

Töltse aktívan szabadidejét! Itt megteheti. Csak választania kell a sok lehetőség közül. A gyalogtúrákat kedvelők imádni fogják a környék erdős tájait, de biciklire is pattanhat, és akár körbetekerheti a kényelmes kerékpárutakon az egész tavat. Ha inkább a víz közelében maradna, a szabadság szerelmeseinek ajánljuk a vitorlázást, de akár horgászhat is a közelben.

A Danubius Hotels szállodák Balatonfüreden - a Hotel Annabella és az all inlcusive Hotel Marina - családbarát szolgáltatásokkal gondoskodnak az emlékezetes balatoni nyaralásról!

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X