Úti célok
  hírlevél törzsvendégprogram

Szállodák Budapesten, Hotel Budapest

12 db szálloda felel meg a feltételeknek

Danubius Health Spa Resort Margitsziget ****

 Superior

"Wellness sziget a Duna közepén"

4.5/5 665 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 74,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Health Spa Resort Helia ****

"Wellness a város közepén"

4.4/5 668 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 65,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Hotel Gellért

"Art-Nouveau elegancia"

4.4/5 819 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 70,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Grand Hotel Margitsziget ****

 Superior

"Stílus és elegancia"

4.5/5 574 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 70,00 szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok

Danubius Hotel Astoria City Center ****

"Századfordulós elegancia"

4.5/5 391 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 76,00 szoba/éj Árak és foglalás

Danubius Hotel Arena ****

"Konferenciában nagyok vagyunk"

4.5/5 156 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Árak és foglalás

Danubius Hotel Flamenco ****

"Rendezvények zöld környezetben"

4.5/5 33 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 50,00 szoba/éj Árak és foglalás

Hilton Budapest

"Történelmi környezetben"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 121,00 szoba/éj Árak és foglalás

Radisson Blu Béke Hotel ****

 Superior

"Stílusosan Budapesten"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 70,00 szoba/éj Árak és foglalás

BEST WESTERN Hotel Hungaria ****

"Budapest szívében a legnagyobb"

4.4/5 231 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Árak és foglalás

Hotel Budapest ****

"Körös-körül Budapest"

4.5/5 21 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 48,00 szoba/éj Árak és foglalás

Hotel Erzsébet City Center ***

 Superior

"STOP & SHOP"

4.3/5 533 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár EUR 62,00 szoba/éj Árak és foglalás


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Kalandozás Magyarország fővárosában, szállodák Budapest szívében

Igazi nagyvárosi élmények, kultúra, történelem és szórakozás!

Mit kínál ez a pezsgő város az idelátogatóknak? Mindent, amit Európa egyik legszebb kulturális és spa fővárosától csak elvárhatunk! Fedezze fel a római kori emlékeket, csodálja meg a díszes gótikus templomokat, és tekintse meg a bámulatba ejtő szecessziós palotákat! Látogasson el a Parlamentbe, nézze meg a Szent Koronát, az országalmát és a királyi jogart! Kihagyhatatlan látnivaló a Duna mentén felépített Budai Vár valamint a Halászbástya, ahonnan csodálatos a kilátás a folyó másik partján elterülő Országházára, és az esti fényekben megvilágított műemlékek és a Dunán átívelő hidak elképesztően szép látványt nyújtanak. Egész évben látogatható a Fővárosi Állat- és Növénykert, ahol különleges gyermek- és családi programok biztosítják a szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Fővárosi Nagycirkuszt még nem is említettük, ahol folyamatosan nemzetközi produkciók mutatkoznak be. 

Válassza a fővárost, mert rendezvényei páratlan gasztronómiai, kulturális és sport élményeket nyújt az ide látogatóknak! A budapesti fesztiválok közül ősszel a Budavári Borfesztivál a minőségi borok kedvelőit vonzza a várnegyedbe, de a város egész évben kínál hasonló, hangulatos programokat úgy, mint a Tavaszi Fesztivál, a Budapesti Mangalica Fesztivál, a Mesterségek Ünnepe, Zsidó Nyári Fesztivál vagy éppen az Édes Napok eseménye. A fiatalokat augusztusban a rangos zenei fesztivál, a Sziget vonzza Budapestre, míg az év többi részében a híres romkocsmák (pl. Instant, Doboz, Szimpla, Holdudvar) gondoskodnak a szórakoztatásukról.

A magyarországi gyógyhelyek közül is az egyik legnagyobb maga Budapest, amely 1934-ben kapta meg a fürdőváros címet. Budapest a világ egyetlen gyógyfürdőkkel rendelkező fővárosa: 18 természetes forrásból, illetve fúrt kútból tör elő a forró termálvíz. A különleges összetételű gyógyvizet tizenhat gyógyfürdő és strandfürdő hasznosítja, amelyek többsége egyben műemlék és turisztikai látványosság is. A Lukács, Gellért, Rudas Gyógyfürdő vizei a reumatikus panaszok enyhítése mellett szív- és gyomorbántalmak kezelésére alkalmasak. A Lukács és Rudas fürdő kútjaiból kénes víz is feltör, amellyel a mozgásszervi betegségek mellett egyes bőrbetegségeket kezelnek. A fürdők gyógyhatásain kívül történelmi épületeivel és wellness szolgáltatásaival az egész családnak izgalmas programot nyújt, így budapesti itt-tartózkodása esetén érdemes legalább egy fürdőt felkeresnie. 

Ne higgye, hogy nem tartogat még a kirándulások szerelmeseinek is meglepetéseket aváros! Olyan kirándulóhelyek közül válogathat, mint például a Normafa vagy a kicsik nagy kedvence, a Gyermekvasút. 

Danubius Hotels szállodák Budapest városában főváros szerte számos szolgáltatásokkal várják vendégeiket, legyen szó hosszabb vagy akár csak pár napos tartózkodásról. Tekintse meg a tizenkét budapesti hotel szolgáltatásait és ajánlatait:

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr
Legutóbb
megtekintve
 
X