hírlevél törzsvendégprogram
"Wellness a város közepén"
Danubius Hotel Helia****
Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország, Telefon: +36-1-889-5800, E-mail: helia.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Hotel Helia - Gyógykezelések Budapesten

A margitszigeti termálvíz
Atermálvizet a közeli Margitsziget természetes forrásából pumpálják a hotel gyógyfürdőjébe. A margitszigeti termálvíz híres rendkívüli gyógyító hatásáról. Különösen alkalmas ízületi- és izomfájdalmak, kimerültség, fáradtság, keringési zavarok és hasonló betegségek kezelésére. A termálvízben való tartózkodás alkalmas az ellazulásra, hogy megszabaduljunk a mindennapi stressztől, feszültségtől.

A gyógyvizet eredetileg 1886-ban hozták felszínre, mely a margitszigeti forrásból 70°C-osan tör elő, majd 34°C, 36°C és 38°C-ra lehűtve, páratlan gyógyhatású alkotóelemeit megőrizve kerül alkalmazásra.

Javallatok
Mozgásszervekreumás megbetegedései, idült ízületi gyulladás (kivéve a heveny fázist), a gerinc és az ízületek kopásos elváltozásai, köszvény, több ízületi gyulladás, Bechterew kór, diszkopáthia, lágyrész reumatizmus, ínhüvelygyulladás, derékfájdalmak, idült vállízület körüli gyulladás, tartási rendellenességek, csont és ízületi műtétek utáni rehabilitáció, sérülések utókezelése, fibromyalgia, kimerültség, idült légzőszervi megbetegedések, idült végtagi keringési zavarok, idegrendszeri panaszok,időskori regeneráció.

Ellenjavallatok
Fertőzőbetegségek, rosszindulatú daganatok, leukémia, súlyos vérszegénység vagy vérzékenység, heveny trombózis és thrombophlebitis, tüdőasztma, súlyos hyperthyreosis (pajzsmirigy túltengés), lázas állapot, terhesség,endometriosis, inkontinencia, egyes bőrbetegségek, epilepszia, autóimmun betegségek

Gyógyszolgáltatások

  • Mechanoterápia

A mechanoterápiás kezelések hétköznapokon 7.00-14.30 óra között érhetőek el.
Időpont egyeztetés: 889-5820

Társadalombiztosítási kezelésekkel kapcsolatos tudnivalók>
Gyógykezelések a Danubius Hotel Helia szállodában


Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország Telefon: +36-1-889-5800
Rezervációs telefon: +36 1 889 5823, Rezervációs fax: +36 1 889 5801, E-mail: helia.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°31'32" E 19°3'21"
Danubius Health Spa Danubius Premier Fitness Danubius Healthy Choice Danubius Quality Conference
Megújulunk, megszépülünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy Szállodánk teljes konferencia szintje és a lobby egy része megújul.

A felújítási munkálatok 2017. január 5-től várhatóan 2017. március 31-ig tartanak. A zajos munkálatokat úgy időzítjük, hogy reggel 9:00 óra előtt és délután 17:30 óra után semmi esetre se zavarják vendégeink nyugalmát.

A fent jelzett időszakban vendégeinket egy sóbarlang-kezeléssel kárpótoljuk az esetleges kellemetlenségekért.

Megértésüket ezúton is nagyon köszönjük!

Hotel Management

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Hotel Helia