hírlevél törzsvendégprogram
"Wellness a város közepén"
Danubius Hotel Helia****
Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország, Telefon: +36-1-889-5800, E-mail: helia.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Hotel Helia - Ayurveda kezelések

Az ajurvéda, más néven „az élet tudománya” egyike a legrégibb egészség védelemére irányuló programoknak. Ennek az ősi gyógyító tudásnak egy szelete most már a Danubius Health Spa Resort Helia szállodában is elérhető. Próbálja ki Ön is az ősi ajurvédikus kezeléseket, hogy növelje életerejét, találja meg a harmóniát test és lélek között:

 

Abhyanga gyógynövényes testmasszázs
Testmasszázs, melynek során olajjal bekenik az egész testet és erős nyomást gyakorolva rá, speciálisan előírt kézmozdulatokkal masszíroznak. Kedvező hatásai közé tartozik a jó étvágy, az egész napos frissesség, az éjszakai könnyű alvás, a jobb stressztűrő képesség, a ragyogó bőr, és mindenféle mentális illetve fizikai fáradtság elűzése.
A kezelés időtartama: 75 perc

Shirodhara
A Shirodhara az ajurvédikus kezelés sajátos formája, amikor a homlokra folyamatosan gyógynövény olajat, tejet, írót stb. csorgatnak. Ezt általában az Abhyanga vagy a fejmasszázs után végzik. Jótéteményei közt szerepel az idegek megnyugtatása, a fejfájás, migrén, álmatlanság és különféle szellemi kimerülés megszüntetése.
A kezelés időtartama 45 perc

Udvartana gyógynövényes karcsúsító masszázs
Az Udvartana során a gyógynövényekből készült porokat olajjal vagy tisztított vajjal együttesen alkalmazzák. Zsírégető hatása van, segít a kívánt alak és súly fenntartásában. Az Udvartana egyéb jó hatásai közé tartozik, hogy könnyít a súlyosbodott kapha-n, simává teszi, puhítja és tisztítja a bőrt, erősíti a testet.
A kezelés időtartama: 75 perc

Pinda Svedana
A Pinda Svedana teljes testmasszázs meleg borogatással, melyet pindá-nak neveznek, és amely különleges rizsből, gyógynövényekből és tejből készül. A Pinda Svedana kiváló a vata és kapna típusú rendellenességekre. A „pindák"-ból kiáramló hő stimulálja a zsírszöveteket, ezáltal a bőr pórusai megnyílnak és kibocsátják az izzadságot. Enyhíti a mélyszöveti feszültséget is, amely a teljes ellazultság és újjászületés érzését nyújtja.
A kezelés időtartama: 90 perc

Indiai fejmasszázs
Az ajurvéda nagy jelentőséget tulajdonít a fejmasszázsnak, mivel a fej a két alapvető fontosságú csakra központja. E célból speciális technikát és gyógynövény olajat használnak. Olajat tesznek a hajgyökereire és a fejbőrre, és változó erősségű nyomással, különféle kézmozdulattal bemasszírozzák. A fejmasszázs különösen az idegek megnyugtatására, a fáradtság elűzésére, a hajhullás gyógyítására, a korai kopaszodás megelőzésére, fejbőrszárazságra, őszülésre igen hatásos.
A kezelés időtartama: 40 perc

Energia masszázs
Az emberi testben hét energiaközpont van; ezeket nevezzük "csakráknak". Az energia normál esetben folyamatosan áramlik e központok között, fenntartva ezzel a fizikai, szellemi és lelki egészséget, egyensúlyt. Ennek az életenergiának vagy más néven „Práná"-nak akadályoztatása vagy stagnálása negatív érzelmeket eredményezhet, úgymint depresszió, zavar, harag, nyugtalanság, stb. A test és az elme bonyolult kapcsolatban van egymással; emiatt, ha a prána nem áramlik, különféle testi betegségekkel kerülhetünk szembe, mint pl. az impotencia és a frigiditás. Az ajurvéda a speciális csakra energia masszázzsal megoldást kínál ezekre a problémákra, mert feloldja az életenergia akadályait és megszünteti a stagnáló állapotot. A prána vagy életenergia egyensúlyba hozatala elősegíti az érzelmi stabilitást, az impotencia vagy frigiditás megszüntetését, a hangulatváltozások csökkenését, a sikertől való félelem érzésének leküzdését, a depresszió, frusztráltság és összezavarodottság legyőzését; képes általa az ember hatékonyan közvetíteni kívánságait a külvilág felé és szeretetet, megbecsülést mutatni szerettei irányában.
A kezelés időtartama: 150 perc

Marma-masszázs
A marmák vagy más néven energiapontok az emberi test különböző részein helyezkednek el. Ezek az öt szerv találkozóhelyei: ínszalagok, nedvcsatornák (idegek, nyirok, artériák, erek) melyek keresztezik egymást. Bármikor, amikor az emberi test feszültséggel teli körülményeknek van kitéve, a feszültség legnyilvánvalóbban ezekben a marma-pontokban gyűlik össze, amely az energia elakadásához vezet; ez pedig alacsony energiaszintet, levertséget, betegségérzést stb. eredményez.
A marma-masszázs célja, hogy eltávolítsa ezeket az akadályokat, ezáltal elősegítse az energia újbóli szabad áramlását. Általa Ön megszabadul a feszültségtől; segít, hogy boldognak, egészségesnek, fiatalnak és energikusnak érezze magát.
A kezelés időtartama: 75 perc

Ajurvédikus szépségkezelés
Modern életstílusunk növeli a negatív érzelmeket, úgymint harag, félelem, féltékenység stb., amely kedvezőtlen hatással van testünkre és olyan problémákat okoz, mint pl. a korai öregedés, ráncok, fakó bőr, akne. Az ajurvéda segít bennünket abban, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott életet éljünk, amely késlelteti az öregedést. A természetes gyógynövények használata és az egyéb, diétás étrend szabályainak alkalmazása révén, amelyet az ajurvéda javasol, a test folyamatosan megújul és fiatalabbá válik.
A kezelés időtartama: 75 perc

Talp- és lábmasszázs
Az ember talpán több száz reflexpont található, amelyek a test különböző részeivel, szerveivel állnak kapcsolatban. Ahogyan egy ajurvédikus szólás mondja: "Akinek naponta elalvás előtt megmasszírozzák a talpát, azt messze elkerüli a betegség, mint kígyó a sast."
A talp- és lábmasszázstól Ön ellazultnak és egészségesnek érzi magát. Megakadályozza a bőr berepedését, hámlását, megsemmisíti a gombás és bakteriális fertőzések hatását és lecsillapítja a nyugtalan elmét.
A kezelés időtartama: 35 perc

Kárpát utca 62-64., 1133 Budapest, Magyarország Telefon: +36-1-889-5800
Rezervációs telefon: +36 1 889 5823, Rezervációs fax: +36 1 889 5801, E-mail: helia.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°31'32" E 19°3'21"
Danubius Health Spa Danubius Premier Fitness Danubius Healthy Choice Danubius Quality Conference
Megújulunk, megszépülünk!

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy Szállodánk teljes konferencia szintje és a lobby egy része megújul.

A felújítási munkálatok 2017. január 5-től várhatóan 2017. március 31-ig tartanak. A zajos munkálatokat úgy időzítjük, hogy reggel 9:00 óra előtt és délután 17:30 óra után semmi esetre se zavarják vendégeink nyugalmát.

A fent jelzett időszakban vendégeinket egy sóbarlang-kezeléssel kárpótoljuk az esetleges kellemetlenségekért.

Megértésüket ezúton is nagyon köszönjük!

Hotel Management

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Hotel Helia