hírlevél törzsvendégprogram
"Történelmi környezetben"
Hilton Budapest

Hilton Budapest

Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország, Telefon: +36-1-889-6600, E-mail: info.budapest@hilton.com

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hilton Budapest - Megújult a Hilton Budapest

A Hilton Budapest megújult közösségi terekkel teszi még tökéletesebbé a luxus élményét

A Hilton Budapest gyönyörűen megújult szállodai hallal, lobby bárral, valamint újjászületett Executive Lounge-zsal és Business & Meeting Centerrel fogadja vendégeit. A közösségi terek a londoni székhelyű Goddard&Littlefair iroda tervei alapján öltöttek új külsőt, melyek remekül harmonizálnak a szállodát körülvevő Budai Várnegyed stílusával és egyben megfelelnek a Hilton Worldwide brand magas sztenderdjeinek is.
  

Hall és lobby

Hilton Budapest lobby recepcióHilton Budapest lobby recepció
 

Látni kell azt a csodálatos, flitterek ezreivel, kézzel varrt bőrborítású hátsó falat a lobbyban vagy a könyvtárszobát, amely magába foglalja a régi harangtorony gótikus íves kőablakát. Az egész berendezést szofisztikált színek és anyagok jellemzik, minden apró részletre ügyeltek a berendezés során, mely nemcsak esztétikus, de funkcionalitásában is első osztályú. A régi és új harmóniája valósul meg minden felújított helységben, a minimalista elemek, az art deco ihletésű lámpákkal és fémkorlátokkal, a szecesszióból merítkező indás növénymintákkal és a budai vár történetéről mesélő látványelemekkel lélegzetelállító egységet alkot. A természet lágy színei teszik otthonossá az enteriőrt: kavicsszürke, homokszín, aranybarna, ezüstszürke. A puha, süppedős szőnyegeken visszaköszön a természetes kő mintázata. A puha, hívogató ülőbútorokból élvezhetjük a különleges, művészi üvegfüggők sokaságát, melyek a damil felfüggesztésnek köszönhetően mintha úsznának a levegőben.
 

Hilton Budapest lobby loungeHilton Budapest lobby lounge
 

Lobby Café & Bar

A Lobby Café & Bar az egyedileg tervezett elegáns berendezésével egy igazi „English pub” hangulatát idézi. A csokoládébarna fali bútorok és kanapék kényelmes és kellemes környezetet biztosítanak a vendégeinknek. A menü manapság divatos és trendi ínyencségeket ajánl egészen késő éjszakáig. Az étlapról nem hiányoznak a házi készítésű sütemények és cukrászkülönlegességek sem. Kaphatunk kávé specialitásokat, frissen készült juice-okat, jól ismert italokat, koktél klasszikusokat, kiváló borokat és természetesen népszerű csapolt söröket is.

Hilton Budapest lobby barHilton Budapest lobby bar


Executive Lounge

Az Executive Lounge az üzletemberek igazi találkozóhelye. Az újjászületett enteriőr a stílusos dekorációval együtt a legmagasabb vendégigényeknek is megfelel. Az új konyhatechnológia segíti ötven vendég gyors és magas szintű kiszolgálását mind a reggeli, mind pedig a délutáni szerviz idején. Az impozáns önkiszolgáló italpulton hideg és meleg italok is megtalálhatóak. Számítógépek, wifi és nagyképernyős TV is a vendégek rendelkezésére áll.

Hilton Budapest executive loungeHilton Budapest executive lounge
 

Business & Meeting Center

Hilton Budapest business centerA kibővített Business & Meeting Center segíti a szállóvendégek kommunikációját. Számítógépes munkaállomás, nagy sebességű fénymásoló, fax és email szerviz is biztosított. Munkatársunktól további berendezések és szolgáltatások bérelhetőek.

A világörökség részét képező gyönyörű Budai Vár felújítása hamarosan befejeződik. A Hilton Budapest környezete már megújult és festői keretet nyújt a pazar épület köré. A szálloda fejlesztésének befejezése fogja megkoronázni a Vár teljes megújulását.

 

FOGLALJA LE BUDAPESTI LUXUS PIHENÉSÉT MOST:

 

 

 

 

Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország Telefon: +36-1-889-6600
Rezervációs telefon: +36 1 889 6600, Rezervációs fax: +36 1 889 6644, E-mail: info.budapest@hilton.com,
GPS Koordináták:N 47°30'9" E 19°2'1"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hilton Budapest