hírlevél törzsvendégprogram
"Történelmi környezetben"
Hilton Budapest
Hilton Budapest
Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország, Telefon: +36-1-889-6600, E-mail: info.budapest@hilton.com

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hilton Budapest - Konferencia szálloda és esküvő helyszín Budapest

A Hilton Budapest tökéletes helyszínt és környezetet biztosít üzleti események vagy családi rendezvények megrendezésére, akár 660 vendég részére. 21 termével, köztük variálható méretű különtermekkel, és tárgyalószobáival az egyik legszélesebb kínálattal rendelkezik a fővárosban.
Az újonnan berendezett konferencia és bálterem tökéletes helyszín gálavacsorák, konferenciák és kiállítások megrendezésére. Szakszerű tervezés, egyszerű foglalás, különlegesen elkészített italok és ételek, valamint páratlan vendégszobák biztosítják rendezvénye sikerét.
A szálloda területén belül egy középkori műemlék várja a vendégeket: a korábban a szálloda helyén álló 13. századi domonkos rendi kolostor fennmaradt részei a modern szálloda belső részévé váltak.

Kérjen személyre szabott ajánlatot!
Event Sales
Tel: +36 1 889 6909
Email: sales.budapest@hilton.com

Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország Telefon: +36-1-889-6600
Rezervációs telefon: +36 1 889 6600, Rezervációs fax: +36 1 889 6644, E-mail: info.budapest@hilton.com,
GPS Koordináták:N 47°30'9" E 19°2'1"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hilton Budapest