hírlevél törzsvendégprogram
"Történelmi környezetben"
Hilton Budapest
Hilton Budapest
Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország, Telefon: +36-1-889-6600, E-mail: info.budapest@hilton.com

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hilton Budapest - Esküvő a Hiltonban

Tartsa álomesküvőjét a Hilton Budapest szállodában, ahol az ifjú párt és a násznépet páratlan szép környezet és felejthetetlen élmények várják!Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Budai Várnegyed szerves részeként a romantikus Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában fekvő különleges építészeti kialakítású Hilton Budapest első osztályú szolgáltatásokkal és exkluzív felszereltséggel várja az esküvőjüket tervező párokat. A szálloda modern falai egy 13. századi domonkos rendi templom és kolostor romjaira és egy 16. századi jezsuita kollégiumra épült tökéletes harmóniát teremtve a múlt és a jelen építészeti stílusai között. Elhelyezkedésének köszönhetően a Hilton Budapest szobáiból és tereiből lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunára, a kecses hidakra, a Margitszigetre, a Parlamentre, a pesti belváros impozáns épületeire és a budai hegyekre. A Budai Vár a romantika, a nyugalom, a tisztaság és a biztonság szigete. Vendégeink autóval is szabadon behajthatnak a Várnegyed területére, ahol a Hilton Budapest kedvezményesen biztosítja a parkolást.

A szálloda leleményes tervezésének köszönhetően a 13. századi domonkos rendi kerengő és kolostor a modern szálloda belső részeivé váltak és különleges szabadtéri helyszínt biztosítanak. A Dominikánus udvar és a kolostor kerengője esküvői ceremóniák tökéletes helyszínei lehetnek. (Az első kerületi anyakönyvvezetők igény esetén vállalják a helyszíni házasságkötést). A Mátyás templom, a Budavári Evangélikus templom és az I. kerületi házasságkötő terem, az egykori Forgách palota egy rövid sétával érhetők el.

Esküvői fogadás vagy igazi lakodalom? Nálunk mindenre van lehetőség! Elegáns báltermünk akár 250 fős, festői panorámát nyújtó különtermeink 15-100 fős esküvőknek biztosítanak ideális helyszínt.

Az első pillanattól fogva gondoskodunk arról, hogy a nagy nap tökéletes és álomszép legyen. Esküvő szakértőink időpont egyeztetés után szívesen megmutatják a helyszínt és részletes felvilágosítást adnak a lehetőségekről.

Tel: +36 1 889 6909   I   Email: csilla.gazdik@hilton.com

Hess András tér 1-3., 1014 Budapest, Magyarország Telefon: +36-1-889-6600
Rezervációs telefon: +36 1 889 6600, Rezervációs fax: +36 1 889 6644, E-mail: info.budapest@hilton.com,
GPS Koordináták:N 47°30'9" E 19°2'1"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hilton Budapest