hírlevél törzsvendégprogram
"Stílusosan Budapesten"
Radisson Blu Béke Hotel****Superior
Radisson Blu Béke Hotel**** Superior
Teréz krt. 43., 1067 Budapest, Magyarország, Telefon: +36-1-889-3900, E-mail: Sales.Budapest@RadissonBlu.com

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Radisson Blu Béke Hotel - Konferencia szálloda és esküvő helyszín Budapest

Ez a budapesti szálloda a központi elhelyezkedése révén jelentős előnyöket biztosít a konferenciát rendező és azon résztvevő vendégek számára. A Radisson Blu Béke Hotel a város szívében található, a bevásárlóközpontok és a főbb látványosság közelében, ezért ideális hely üzleti utazások, találkozók, konferenciák és egyéb események megrendezésére.

A szálloda 12 rendezvényteremmel rendelkezik, amelyek összesen 973 m2-en helyezkednek el. A Radisson Blu Béke Hotel egyénileg variálható konferenciatermeket biztosít Budapesten kisebb és nagyobb rendezvények számára egyaránt. Az igények szerint alakítható és több méretre szabható rendezvénytermek minden igényt kielégítenek. Három termet 19. századi freskók díszítenek, melyek egyedivé és elegánssá varázsolják a környezetüket, mindezt a legmodernebb konferenciatechnikával párosítva.

A Radisson Blu kifejlesztette az Experience Meetings koncepciót, amely az első pillanattól az utolsóig biztosítja a rendezvény sikerességét. Az Experience Meetings alappillérei közé tartozik a gyors és ingyenes WIFI a meeting résztvevői számára, a Brain Food koncepció, valamint a 100% vendégelégedettségi garancia. A Brain Food elgondolás olyan ételek felszolgálásáról szól, amelyek egyenletesen tartják a vércukorszintet és elegendő tápanyaghoz juttatják a szervezetet, ezzel segítve a konferencia sikerességét. 

 

Teréz krt. 43., 1067 Budapest, Magyarország Telefon: +36-1-889-3900
Rezervációs telefon: +36 1 889 3900, Rezervációs fax: +36 1 889 3915, E-mail: Sales.Budapest@RadissonBlu.com,
GPS Koordináták:N 47°30'29" E 19°3'34"
Zöldszálloda
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Radisson Blu Béke Hotel