hírlevél törzsvendégprogram

Szállodák Büdöskőn, Hotel Büdöskő

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
3 db szálloda felel meg a feltételeknek

Hotel Central **

"Magával ragadó hely"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Ajánlatkérés

Hotel Vietoris **

"Nyugodt pihenés fenséges ételekkel"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Ajánlatkérés

Depandance Morava ***

"Csendes park meghitt rejtekében"

Gyorsnézet
Min. ár EUR 54,00 szoba/éj Ajánlatkérés


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Szállodák Büdöskő városában, a gyógyulni vágyók „Mekkájában”

Pihenjen és gyógyuljon a szlovák fürdőhelyen, ahol teste és lelke is feltöltődhet!

Smrdáky - magyarul Büdöskő - nevét 1898-ban onnan kapta, hogy itt tör felszínre Európa legerősebb kénhidrogénes gyógyvize. Fürdőjéről már 1617-ben említést tettek, az évszázadok alatt pedig Szlovákia egyik kedvelt gyógyfürdőhelyévé vált,. Gyógyvizét összesen tizennégy 12-17 °C-os, sós, kénes, jódos forrásból nyeri. A fürdőt a szlovák Holt-tengernek is nevezik különösen magas sótartalmú vize miatt. Gyógyiszapja nagyon jó reumás láz és bőrbetegségek ellen. Mára Büdöskő elnevezése a gyógyulással forrt egybe az egészségtudatos utazók körében. 

Igazi kisváros. Csupán 1000 fő alatti lakosságával érdemelte ki ezt az elbűvölő jelzőt. A Danubius Hotels büdöskői szállodáibanHotel Central, Hotel Vietoris és Depandance Morava - a vendégek számára garantált a nyugodt és kellemes pihenés. A gyógykezelések és wellness szolgáltatások mellett természetesen sokféle szabadidős elfoglaltság és városnéző kirándulás közül válogathat. Játszhat itt teniszt, röplabdát, kerékpározhat, de akár görkorcsolyán is felfedezheti a város szépségeit.
Ha gyógyító és nyugodt feltöltődésre vágyik, ne feledje, hogy a Danubius Hotels szállodák Büdöskő városában pontosan ezt nyújtják Önnek!

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X