hírlevél törzsvendégprogram
"Nyugodt pihenés fenséges ételekkel"
Hotel Vietoris**
Prírodné liečebné kúpele Smrdáky , 906 03  Büdöskő, Szlovákia, Telefon: +421-34-657-51-01, E-mail: reservations.smr@spasmrdaky.sk

Promóciós és szerződéses kódok

Szobát szeretne foglalni? Csak kattintson a "SZOBALEKÉRÉS" gombra, és töltse ki az ajánlatkérő űrlapot. Ajánlatunkat 24 órán belül megküldjük Önnek.

SZOBALEKÉRÉS


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Vietoris - Étterem, vendéglátás Büdöskő

Vietoris Étterem
Az étterem étlapján a szlovák, nemzetközi és diétás ételek széles választéka szerepel. Vendégeinknek rendszeresen megrendezésre kerülő kulináris gasztronómiai estékkel kedveskedünk. A helyi konyha ételkülönlegességei mellett az egészségtudatos vendégek a Danubius Healthy Choice keretében egészséges, zsírszegény ételeket is fogyaszthatnak.
Nyitva tartási idő: 7:00 – 21:00

Lobby Bar Vietoris
A bár sütemények, fagylaltok, teák, kávék, sörök, koktélok és üdítőitalok széles választékát kínálja. Gasztronómiai rendezvényeink keretében vendégeink páratlan kulináris élvezetekben részesülnek.
Nyitva tartási idő: 8:00 – 21:00

Prírodné liečebné kúpele Smrdáky , 906 03  Büdöskő, Szlovákia Telefon: +421-34-657-51-01
Rezervációs telefon: +421 34 695 9173, Rezervációs fax: +421 34 657 5135, E-mail: reservations.smr@spasmrdaky.sk
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Vietoris