hírlevél törzsvendégprogram
"Nyugodt pihenés fenséges ételekkel"
Hotel Vietoris**
Prírodné liečebné kúpele Smrdáky , 906 03  Büdöskő, Szlovákia, Telefon: +421-34-657-51-01, E-mail: reservations.smr@spasmrdaky.sk

Promóciós és szerződéses kódok

Szobát szeretne foglalni? Csak kattintson a "SZOBALEKÉRÉS" gombra, és töltse ki az ajánlatkérő űrlapot. Ajánlatunkat 24 órán belül megküldjük Önnek.

SZOBALEKÉRÉS


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Vietoris - Gyógykezelések Büdöskő

Büdöskő (Smrdáky) gyógyító hatású vize
Büdöskő gyógyfürdőben (Kúpele Smrdáky) a regeneráló és relaxáló kezelések a hidrogénszulfidban gazdag ásványvíz jótékony hatására épülnek. A Smrdákyban használt hidrogénszulfid tartalmú vizet két forrásból, a József I és József II. forrásokból nyerik. Az itt nyert víz az alábbi balneológiai jellemzőkkel rendelkezik: természetes, gyógyító hatású, enyhe ásványtartalmú, hidrokarbonátban, klorid-karbonátban és nátriumban gazdag, kénes víz magas bórsav-tartalommal, hideg (hőmérséklete 13 °C), hipotóniás, alkáli, megközelítőleg 600 mg/1 víz hidrogén-szulfid tartalommal.

Büdöskő (Smrdáky) gyógyító hatású iszapja
Az ásványi iszap olyan peloid, amely a hidrogén-szulfidos ásványvízzel együtt kerül a felszínre a környék löszös talaján keresztül. A rendkívül hatékony, gyógyító hatású iszapot pakolás formájában alkalmazzák eredményesen az ízületek és a gerincoszlop kezelésére.

Javallatok
Pikkelysömör, atópiás dermatitis, idült ekcéma, neuroderma, viszketés, prurigo, ichtyosis, foltos scleroderma, para-prosiasis, akne egyes formái (közönséges akne, acne indurata, acne conglobata, acne rosacea), rosaceiform dermatitis, égésutáni állapotok, psoriasishoz társuló ízületi gyulladás, reumás ízületi gyulladás, csigolyabetegség, Bechterew kór; Coxarthritis I.-IV. (A, B, C)

Ellenjavallatok
Bronchiális asztma, epilepszia, terhesség, súlyos szív- és érrendszeri betegségek, fertőző betegségek, heveny thrombophlebitis, heveny pszichózis, instabil cukorbetegség, alkohol és egyéb élvezeti szer függőség, inkontinencia

Gyógyászati kezelések

  A gyógykezelések hétfőtől vasárnapig 7:30 és 16:00 között vehetők igénybe. A kezelések szünetelnek vasárnaponként és állami ünnepnapokon (1.1., 6.1., nagypéntek és húsvét hétfő, 5.1., 5.8, 6.5., 8.29., 9.1., 9.15., 11.1., 11.17,  12.24., 12.25., 12.26.)

  Gyógykezelések a Hotel Vietoris szállodában


  Prírodné liečebné kúpele Smrdáky , 906 03  Büdöskő, Szlovákia Telefon: +421-34-657-51-01
  Rezervációs telefon: +421 34 695 9173, Rezervációs fax: +421 34 657 5135, E-mail: reservations.smr@spasmrdaky.sk
  Danubius Hotels Group
  Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
  Legutóbb
  megtekintve
   
  X Hotel Vietoris