hírlevél törzsvendégprogram

Szálloda Bükfürdőn, Hotel Bük

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
1 db szálloda felel meg a feltételeknek
 

Danubius Health Spa Resort Bük ****

"Nálunk minden belefér!"

4.8/5 1006 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 36.000 Ft szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Szállodák Bükfürdő városában a családbarát pihenést keresőknek

All inclusive családi wellness oázis az Alpok lábánál, a tökéletes kikapcsolódás helyszínén

Gyógyulás és pihenés távol a világ zajától, háborítatlan természeti környezetben! Ezt ígéri az idelátogatóknak Bükfürdő hangulatos kisvárosa. A büki gyógyvíz jótékony hatása nemcsak a mozgásszervi panaszokat enyhíti, de hozzájárul a jó közérzet eléréséhez is. A feltöltődéshez hozzájárul a város kellemes szubalpin klímája és a környékbeli kirándulási lehetőségek, Kőszeg és Ausztria turisztikai célpontjai.

A szálloda Bükfürdő csodálatos zöldjében páratlanul sokszínű feltöltődést kínál vendégeinek. Élvezze ki a pihenés minden percét ezen a helyen, ahol minden belefér!

Tökéletes kikapcsolódás nyújt minden évszakban a Danubius Health Spa Resort Bük négycsillagos szálloda, nemcsak felnőtteknek! Ideális belföldi nyaralóhely all inclusive ellátással családok részére. Pancsoló és élménymedencék, bowling, minigolf, valamint animátorok által biztosított folyamatos programok gondoskodnak a kicsik felhőtlen szórakozásáról. A szülők pedig, amíg gyerekeik játszanak, pihenhetnek a gyógy-rekreációs élményeket biztosító wellness részlegen, vagy élvezhetik az igazi felszabadító mozgást a szálloda fitness termében, ahol kiengedhetik a fáradt gőzt és a stresszt!

      

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X