hírlevél törzsvendégprogram
"Nálunk minden belefér!"
Danubius Health Spa Resort Bük****
Danubius Health Spa Resort Bük****
Európa út 1., 9740 Bük, Magyarország, Telefon: +36-94-889-400, E-mail: buk.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Health Spa Resort Bük - Konferencia szálloda és esküvő helyszín Bükfürdő

Ajánljuk magunkat...

A 200 szobás, skandináv kivitelezésben épült Danubius Health Spa Resort Bük**** szálloda hagyományos szolgáltatásai mellett jól felszerelt különtermei, kitűnő konyhája, valamint rekreációs- és sportlétesítményei, változatos szabadidőprogramjai révén ideális helyszín 10-50 fős továbbképzések, meetingek, 150 fős rendezvények, továbbá termékbemutatók, munkahelyi olimpiák, csapatépítő tréningek, karácsonyi partik, családi hétvégék stb. lebonyolítására.

Szolgáltatásaink rendkívül széles köre garanciát jelent az Ön rendezvényének sikeres lebonyolítására is. Superior szobák szélessávú Internet-csatlakozási lehetőséggel és szobaszéffel, modern rendezvénytechnika, garantált szakértelem biztosítja az eredményes munkát; a szálloda sokszínű fitness - wellness ajánlata pedig páratlan kikapcsolódást nyújt mindenkinek.

Örömünkre szolgál, hogy jól megközelíthető, szép természeti környezetben fekvő szállodánk sikeres és népszerű rendezvényhelyszín, ahol a rendezvények résztvevői a nagyvárosi hétköznapoktól távol zavartalanul átadhatják magukat a szakmai programnak és a megérdemelt, nyugodt pihenésnek.

Különtermeinkben projektor, dia- és írásvetítő, CD lejátszó, mobil színpad, szónoki emelvény, TV készülék, videó, hangosítás, tábla, videó kamera, flip chart, mikrofon (drót nélküli is), vetítővászon, info - tábla és lézerpálca segítik az előadások magas színvonalú tolmácsolását.

A rendezvénytermekben, a hallban és a teraszon vezeték nélküli Internet hozzáférés (WiFi) igényelhető.
                    

Rendezvényekhez fűződő programajánlatainkat megtekintheti az alábbi dokumentumok megnyitásakor:

Rólunk mondták... >
Egyedi hotel értékelések

Összesen
Összesített eredmény
4.8 /5
1004 értékelés

    Értékelések részletei

  • Szolgáltatások4.8/5
  • Tisztaság4.8/5
  • Kényelem4.8/5
  • Elhelyezkedés4.8/5
  • Személyzet4.8/5
  • Ár és minőség aránya4.8/5
Írjon értékelést!

5/5 Zsoma

A kis unokám születésnapját ünnepeltük, nagyon jól éreztük magunkat. Igazán mindennel m... Tovább>
A kis unokám születésnapját ünnepeltük, nagyon jól éreztük magunkat. Igazán mindennel meg voltunk elégedve, és külön köszönet jár mind a központi szervezésnek (Hevesi Barbara), mind pedig a szálloda összes munkatársának (elsősorban a recepciós, animátorok, éttermi személyzet, cukrász, éttermi zenész). Rendkívül jól, rugalmasan, és kiválóan eleget tettek a kívánságainknak. Most voltunk itt másodszor, de az unokám és mi is vágyunk vissza, tehát augusztusban ismét megyünk!! Ezenkívül a vezetőségnek is gratulálok, mind ez a szálloda, mind pedig a Sárvári is SZUPER!!! Már nagyon várjuk, hogy visszamenjünk. Üdvözlettel: Nacsa Lajosné és családja

4/5 Dr.Krémer Ildikó

Több, mint 10 éve látogatjuk a szállodát rendszeresen, évenként 2-3 alkalommal 3-4 éjsz... Tovább>
Több, mint 10 éve látogatjuk a szállodát rendszeresen, évenként 2-3 alkalommal 3-4 éjszakát töltünk ott. Nagyon kedveltük a kitűnő szolgáltatásokat nyújtó, elegáns, barátságos, hangulatos létesítményt: a "Vizivilág"-ot, a közösségi tereket, a sportlétesítményeket, a bárt, az éttermet, továbbá a profi, udvarias, visszafogott személyzetet. Azt tapasztaljuk azonban az utóbbi időben - talán az all incusive szolgálatás bevezetése óta - hogy a ez a hangulat elveszőben van. Bár a (maradék)személyzet minden tőle telhetőt megtesz, a jelentősen megváltozott vendégkör miatt időnként nem egy ++++ -os hotelben, hanem egy szakszervezeti üdülőben érezzük magunkat. Tudjuk, hogy konkurencia jelentős és meghatározó, de talán lassan és kellő tapintattal lehetne az egyre kulturálatlanabb, öntörvényű vendégeket irányítani. Egyenlőre várunk, de bármennyire szeretjük is a hotelt, türelmünk véges.

4.8/5 Alfa

Tökéletes kikapcsolódás,gyönyörű idő napozás a kertben szuper. Ételek italok bőséggel. ... Tovább>
Tökéletes kikapcsolódás,gyönyörű idő napozás a kertben szuper. Ételek italok bőséggel. Tisztaság gyors kiszolgálás.

5/5 Kása György

Már másodszor voltunk a szálloda vendégei, mert számunkra nagyon megfelel, mondhatnám t... Tovább>
Már másodszor voltunk a szálloda vendégei, mert számunkra nagyon megfelel, mondhatnám tökéletes. A gyerekeknek ha csak kiejtjük, hogy Danubius Bük, nem lehet megtenni, hogy nem rezerválunk a szállodában. Csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel a szolgáltatások, tisztaság, kényelem, személyzet és nem utolsó sorban az ár és minőség aránya fenomenális! Aki csak teheti próbálja ki, garantáltan nem fog csalódni és visszatérő vendége lesz a szállodának.

5/5 Pintér Anikó

Nagyon örülök, hogy a szállodában valóban pihenni tudtunk. A személyzet nagyon készsége... Tovább>
Nagyon örülök, hogy a szállodában valóban pihenni tudtunk. A személyzet nagyon készséges és az ételek igazán finomak.

5/5 Kiss Attila

A szálloda tiszta, az elhelyezés kényelmes, szolgáltatások színvonala kiváló, az étel v... Tovább>
A szálloda tiszta, az elhelyezés kényelmes, szolgáltatások színvonala kiváló, az étel választék-, minőség minden igényt kielégi, a személyzet udvarias, figyelmes, gyors.

5/5 Babai József

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel főleg a segítő kész kiszolgálással.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel főleg a segítő kész kiszolgálással.

4.7/5 J.A-Franz

Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt.A szakácsok érdemét külön kiemelném, ... Tovább>
Nagyon jól éreztük magunkat,minden tökéletes volt.A szakácsok érdemét külön kiemelném, de a személyzet meg a tisztaság sem hagyott semmi kivánnivalót. Csak egyet hiányoltunk : a szinességet a zenében. A szilveszteri múlatságon a jó magyar 70-80 -as évek tánczenéje meg egy kis magyar múlatós is elkelt volna.És ezt másoktól is hallottuk, föleg a külfödön élö magyaroktól( meg egyáltalán a külföldiek ),akik abban a reményben (is )választották céluknak Magyarországot , hogy a gyönyörü magyar zenére múlathassunk.A vendégek életkora talán segítene a repertoar összeállitásában.

5/5 Sulyok Zsuzsanna

Nagyon jól éreztük magunkat, és mindezen túlmenően szeretnénk kiemelni még néhány nagyo... Tovább>
Nagyon jól éreztük magunkat, és mindezen túlmenően szeretnénk kiemelni még néhány nagyon pozitív dolgot: 1) A pihenőszobát felnőtteknek alakították ki 2) A pihenőszobában ingyenesen elhelyezett újságok 3) Külön gyermek élménymedence szekció 4) Fürdőköpeny az árban - ötletesen a szobaszámmal 5) Lehetett fürdőköpenyben időzni a bárban, snack szobában 6) Az egyik első hely, ahol nem foglalták be az összeget érkezéskor a számlán, amiből másutt több galiba is volt már 7) Barátságos hangulat, családias jelleg, csapatszellem érezhető volt az ott dolgozók esetében Köszönjük, örömmel ajánljuk barátainknak, ismerőseinknek.
Összes értékelés megtekintése>
Európa út 1., 9740 Bük, Magyarország Telefon: +36-94-889-400
Rezervációs telefon: +36 94 889 416, Rezervációs fax: +36 94 889 432, E-mail: buk.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°23'5" E 16°47'1"
Danubius Health Spa Danubius Premier Fitness Danubius Healthy Choice Emporium Wellness and Beauty Danubius Quality Conference TÜV
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Health Spa Resort Bük