hírlevél törzsvendégprogram

Szálloda Győrben, Hotel Győr

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NEM KELL ELŐRE FIZETNI
NEM KELL ELŐRE FIZETNI
Miért fizetne előre, ha ezt a helyszínen is megteheti?
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
1 db szálloda felel meg a feltételeknek
 

Hotel Rába City Center ***

“Évszázados hotel barokk környezetben”

4.8/5 265 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 18.600 Ft szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Szállodák Győr történelmi városában

Fedezze fel a műemlékekben gazdag, pezsgő nagyvárost, Győrt! 

A négy folyó partjára épült település történelmi nevezetességei – többek között a Zichy-palota, a győri Bazilika, a Püspökvár és Püspöki-palota, a Káptalandomb - miatt a látogatók kedvelt célpontja. A barokk belváros számos különlegességet tartogat az arra sétálgatóknak.  Fenséges templomok, díszes paloták és régi idők dicsőségét idéző múzeumok nyűgözik le a turistákat. 

Kóstolja meg a győri Belga Söröző különleges italkínálatát, ahol apátsági és trappista, búza-, spontán erjedésű, gyümölcsízesítésű, barna és félbarna sörök közül válogathat! Ha este elegáns programra vágyik, a szállodák Győr városában garantáltan a világhírű Győri Balett előadásait fogják ajánlani, ami valóban felejthetetlen élményt nyújt.

A vízimádók a győri Rába Quelle Gyógy-, Élmény- és Termálfürdőben kapcsolódhatnak ki. A Danubius Hotels győri szállodája további wellness (szauna, masszázs, szolárium) és fitness szolgáltatásokkal színesíti pihenését. Élvezze a Hotel Rába City Center és Győr vendégszeretetét!

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X