hírlevél törzsvendégprogram
“Évszázados hotel barokk környezetben”
Hotel Rába City Center***
Hotel Rába City Center***
Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország, Telefon: +36-96-889-400, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Rába City Center - Hírek

« Vissza a blog listára

Győr, utánpótlás válogatott keret edzőtáborozása, 2015. március 15. - 28.

Kedves Szülők!

Amint a feltöltött képek is bizonyítják, a szülőknek nincs okuk aggodalomra az ideiglenesen Győrbe igazolt gyermekeik miatt, mivel a sportolók a legjobb helyre és kezekbe kerültek.

A szervezés kitűnő és minden részletre kiterjedő, látszik, hogy a felelősök mindenre odafigyeltek és mindenkire gondoltak. Az étkezés minőségi, változatos és bőséges, a szállás kifogástalan, a szállítás pontos és kényelmes, a helyiek vendéglátása pedig szívélyes és példaértékű. Az új uszoda a kiválóan felszerelt konditermével együtt méltó helyszínt biztosít az utánpótlás válogatott kerettagok továbbképzéséhez.

Köszönjük a MÚSZ vezetésének, hogy támogatása révén lehetővé tette ezt a színvonalas edzőtáborozást! Emellett külön köszönet illeti a házigazda Győri Úszó SE vezetőedzőjét, Petrov Ivánt, aki saját klubként fogadta az ide érkező sportolókat és edzőket, és mindenben segíti a felkészülési munkát! A sportolóknak és edzőiknek csupán egy dologra kell figyelniük: hogy az aznapra kitűzött feladatokat maradéktalanul teljesítsék. Minden másban maximális kiszolgálásban részesülnek.

Petrov Iván jóvoltából a sportolóknak lehetősége nyílik szabadidős programként meglátogatni egy kézilabda meccset a Győri ETO parkban, valamint kikapcsolódásként megtekinteni a Győri Állatkert lakóit.

Az edzőtáborozásról további tudósításokat, információkat közlünk oldalunkon.

Sporttársi üdvözlettel:
Hornyák Viktor

forrás: https://www.facebook.com/szelesmuhelyMegjegyzések

 


Név*
E-mail cím*
« Vissza a blog listára
Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország Telefon: +36-96-889-400
Rezervációs telefon: +36 96 889 400, Rezervációs fax: +36 96 889 414, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°41'5" E 17°38'7"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Rába City Center