hírlevél törzsvendégprogram
“Évszázados hotel barokk környezetben”
Hotel Rába City Center***
Hotel Rába City Center***
Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország, Telefon: +36-96-889-400, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Rába City Center - Konferencia szálloda és esküvő helyszín Győr

Professzionális kiszolgálást és barokk hangulatot nyújt a konferencia hotel Győr központjában

Patinás környezet, pezsgő szellemi élet, színvonalas kiszolgálás félúton Budapest és Bécs között

Ha rendezvényének olyan helyszínt keres, amely nincs túl messze a fővárostól és közel van az osztrák határhoz is, egyúttal gazdag kulturális élet és rengeteg látnivaló jellemzi, érdemes Győrrel terveznie! A Bécs–Pozsony–Budapest innovatív tengelyen fekvő település kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, de a város nemcsak négy folyó, hanem kultúrák és generációk találkozásának színtere is. 2010-ben megkapta a Kultúra Magyar Városa címet, a barokk belváros rekonstrukciójának elismeréséül pedig elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. 

A Danubius konferencia hotel Győr barokk belvárosában található. A Hotel Rába City Center ideális helyszín üzleti rendezvényekhez (szakmai konferenciákhoz és továbbképzésekhez, csapatépítő tréningekhez, évfordulós bankettekhez). Négy technikailag is kiválóan felszerelt terme rugalmasan alakítható a megrendelő igényei szerint. A hotelben lehetőség van nagyobb, 120 fősre tervezett rendezvény, valamint kisebb, 25 fős esemény lebonyolítására egyaránt. Az előadások gördülékenységét a hozzáértő és segítő személyzet mellett nagy sebességű, szélessávú, vezeték nélküli internet-hozzáférés garantálja. Tervezhet ebédet vagy vacsorát is: a szálloda étterme nemcsak látványos, de minőségi és finom fogásokkal várja Önt és vendégeit. 

A Hotel Rába City Center nagyvállalati vagy kisebb céges csapatépítésre is kitűnő választás, hiszen igény esetén izgalmas és szórakoztató programajánlattal (extrém sportjátékkal, hangulatos éjszakai fürdőzéssel, főzőtanfolyammal vagy táncoktatással) várja Önt és munkatársait. Érdemes látogatást terveznie a Belga Sörözőbe (akár egy sörkóstolás erejéig is), amely különleges, tradicionális receptúrával készült sörkínálattal áll a rendelkezésére.

Ismerje meg a Danubius szállodalánc által kínált lehetőségeket, tegyen virtuális túrát a weboldalon, és kérjen személyre szóló ajánlatot!

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMTIPPEK A HOTEL RÁBA CITY CENTER-BEN ÉS A BELGIAN BEER CAFE-BAN >
VIDÁM CSAPATÉPÍTŐ LEHETŐSÉGEK GYŐRBEN >

 

Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország Telefon: +36-96-889-400
Rezervációs telefon: +36 96 889 400, Rezervációs fax: +36 96 889 414, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°41'5" E 17°38'7"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Rába City Center