hírlevél törzsvendégprogram
“Évszázados hotel barokk környezetben”
Hotel Rába City Center***
Hotel Rába City Center***
Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország, Telefon: +36-96-889-400, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Rába City Center - Csapatépítő programtippek a Hotel Rába City Center-ben és a Belgian Beer Cafeban
EZT JÓL KIFŐZTÜK!


Vidám főzőtanfolyam kisebb létszámú csoportokban, Edvi László mesterszakács vezetésével, regionális és trendi ízek, receptek, technológiák. Árak, részletek megbeszélés alapján!GYERE TÁNCOLJ, GYERE TÁNCOLJ MÉG!


Salsa, cha cha cha, twist – vagy bármi, ami zene és mozgás és mosoly! Táncoktatás, táncest, táncverseny a csapatépítés jegyében a szálloda Tükör termében hivatásos táncoktatókkal! Kihagyhatatlan…


UTAZÁS A SÖR HAZÁJÁBA

Belga sörkóstoló, amelynek során megízlelhetik a flamand és vallon sörfőző mesterek több évszázados hagyományai alapján készített apátsági és trappista, búza- és spontánerjedésű, gyümölcs ízesítésű, barna és félbarna söröket. Ízutazás a Stella Artois-n túlra…JÁTÉKOS KEDVŰEK FIGYELMÉBE!

Próbálják ki szerencséjüket tét nélkül! Casino örömjáték a Tükör teremben! Adrenalin, izgalom a versenyszellem fokozására! Nyerni vagy veszíteni – okosan, ravaszul vagy…?

 FOLYÉKONY ÉLVEZET

Borkóstoló, pálinka kóstoló a Pannonhalmi Borvidék kincseivel – vacsorával, vacsora előtt vagy után! Ez már csak Önökön múlik, Önök kérik, mi megszervezzük! Egészségükre!


ÍZEK & ÉLMÉNYEK!

Különleges kávészünet és menüajánlatok a Belgian Beer Cafe ajánlatából a mutatós szendvicsebédtől a sokcsillagos gála étkezésig


Személyre szabott ajánlatokkal, program szervezéssel készséggel állunk rendelkezésükre!

Ajánlatkérés, foglalás: 9021 Győr, Árpád u.34.
Tel: 06 96 889 400, Fax: 06 96 889 414, raba.conference@danubiushotels.com

Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország Telefon: +36-96-889-400
Rezervációs telefon: +36 96 889 400, Rezervációs fax: +36 96 889 414, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°41'5" E 17°38'7"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Rába City Center