hírlevél törzsvendégprogram
“Évszázados hotel barokk környezetben”
Hotel Rába City Center***
Hotel Rába City Center***
Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország, Telefon: +36-96-889-400, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Rába City Center - Étterem, vendéglátás Győrben


Találkozások a Belgában

A legjobb választás a barokk belváros szívében.

Hangulatában és kínálatában is különleges. Míg az óriási ablaküvegek mögött kint a nagyváros lüktetését szemléled, a századelő meghitt kávéházi hangulata körülölel és kényeztet. Idő- és ízutazás vár Rád, míg szemed komótosan végigpásztázza a nagyanyáink korából való berendezési tárgyakat és elidőz a flamand és belga sörfőző mesterek ereklyéin. 

Nézz körül jól, a középen terpeszkedő hatalmas bárpult, a székek kimunkált míves faragásai, az ódon csillárok messzire repítenek.

Lassan, megfontoltan lapozd a kínálatot, hagyj időt a választásra! Utazz a világhírű belga sörök titokzatos világába és élvezd a különleges fantázianevek mögé rejtett, íz- és színharmóniában megkomponált fogásokat!

A 110 férőhelyes, légkondicionált étterem ideális és különleges hangulatú helyszín családi, baráti, üzleti rendezvények lebonyolítására.

Nyitva tartás:

Hétköznapokon:10.00 – 24.00
Szombaton:11.00 – 24.00
Vasárnap:11.00 – 22.00


Edvi László, a Belga Söröző és Étterem séfjeA választás öröme

Pikáns sörfalatok, rafinált előételek, zamatos levesek, bolondos belga saláták és Neptun birodalmának kincsein át hosszan érlelődik a Rábaköz tájjellegű, gazdagon körített fogásaiig, a színes tésztacsodákig, a kihagyhatatlan retro ételekig, a csábító desszertekig…

Edvi László mesterszakács (2008: Venesz-díj, 2005: Az év Gasztropont szakácsa, 2002: a luxemburgi világkupa ezüstérmese) és csapata párját ritkító kreativitással és gondos odafigyeléssel alakítja az étlap választékát.


Egy kis ízelítő a kínálatból:

Borkumi halleves csészéban Cukorborsó veluté préselt csirkével Pirított sült császár színes lencsével, kicsi rák pot au feu-vel és kerti fűszerekkel A bromfiudvar ékszerei
Borkumi halleves csészében Cukorborsó veluté préselt csirkével  Pirított sült császár színes lencsével, kicsi rák pot au feu-vel és kerti fűszerekkel A baromfiudvar ékei


Poirot rejtélye Málnás sajtkrém tortácska fahéjas sablén Pavlova fagylalttal  
Poirot rejtélye Málnás sajtkrém tortácska fahéjas sablén Pavlova fagylalttal  

 Belga sörök

Belga sörválaszték, Belga Söröző és Étterem

A belga sörök az egyedüliek, amelyeket méltán vethetünk össze a nagyhírű borok kifinomult ízvilágával és változatosságával.

Ismerkedjünk meg a „Sör hazájának” különlegességeivel, utólérhetetlen választékával! A sörözőnkben kínált belga sörök Magyarországon ismeretlen, különleges ízeket kínálnak.

Ízleljük meg a flamand és vallon sörfőző mesterek több évszázados hagyományai alapján készített apátsági és trappista, búza-, spontán erjedésű, gyümölcsízesítésű, barna és félbarna söröket.

A belga sörök különlegessége, hogy szinte mindegyiknek saját pohara van: a pohár vastagsága, alakja, űrtartalma függ a fogyasztási hőmérséklettől, a sör ízétől, aromájától, az apátsági sörök poharainak jellegzetes alakja pedig a vallásos szertartások alkalmával használt kelyhekre emlékeztet.

Ha belga sört kóstolunk, tegyük azt úgy, mintha bort kóstolnánk.

A belga sörök illatgazdagok, ne mulasszuk el ennek az élvezetét is kipróbálni és figyeljünk oda a sör utóízére is, hiszen hosszú perceken át ez fog kísérni minket.

 

 

A SÉF - Bemutatkozik Edvi László - Hotel Rába séfje:


Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország Telefon: +36-96-889-400
Rezervációs telefon: +36 96 889 400, Rezervációs fax: +36 96 889 414, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°41'5" E 17°38'7"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Rába City Center