hírlevél törzsvendégprogram
“Évszázados hotel barokk környezetben”
Hotel Rába City Center***
Hotel Rába City Center***
Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország, Telefon: +36-96-889-400, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Rába City Center - OEP támogatott gyógykúra a Rába Quelle Gyógy-, Termál és Élményfürdőben

A Rába Quelle az Országos Egészségbiztosítási Pénztár szerződött partnere, így az OEP (TB) kártyával rendelkező vendégek fakultatívan és indokolt esetben vehetik igénybe a támogatott gyógykezeléseket, évente 2 alkalommal. Egy kúrában négyféle gyógykezelés lehet, a kúra kezelésenként legfeljebb 15 darabot tartalmazhat.

GYÓGYKEZELÉSEK OEP TÁMOGATÁSSAL a Rába Quelle gyógyfürdőben

  • Medencejegy
  • Kádfürdő
  • Iszappakolás
  • Súlyfürdő
  • Gyógymasszázs
  • Víz alatti vízsugármasszázs
  • Víz alatti csoportos gyógytorna
  • Komplex fürdőgyógyászati ellátás
A támogatott kezelések aktuális árairól, kérjük, érdeklődjön a gyógyfürdőben.
Tel: 06 96 514 905  |  E-mail: gyogyaszat@rabaquelle.hu  |  Internet: www.gyortermal.hu

OEP támogatott gyógykezelés igénybe vételének lehetséges módszerei:

Saját beutalóval:
1.    Saját háziorvosa beutalójával a rheumatológus szakorvos írhatja fel az OEP támogatott gyógykezeléseket. (A kezelések felírása és igénybe vétele között 28 napnál több idő nem telhet el!)
2.    A szakorvos által kiállított kezelőlap és vény másolatával már előzetesen be lehet jelentkezni a Rába Quelle gyógyfürdőbe és megtörténhet a kezelések időpontjának lefoglalása – telefonon (06 96 514 905), telefaxon (06 96 514 901), emailen (gyogyaszat@rabaquelle.hu)
3.    Kúra megkezdése: az első kezelés időpontja előtt fél órával kell megjelenni a Rába Quelle gyógyászati recepcióján, ahol be kell mutatni a kezelőlapok és vény eredeti példányait, és be kell fizetni az önrész ellenértékét.

A Rába Quelle fürdőorvosával:
1.    Saját beutaló hiányában a Rába Quelle fürdőorvosa, Dr. Nemes Tibor András, reumatológia- és fizioterápiás szakorvos felírja a támogatott gyógykezeléseket.
2.    A korábbi leletek másolatának eljuttatásával lehetőség van a kezelések és az orvosi vizsgálat időpontjának előzetes lefoglalására. Telefon (06 96 514 905), telefax (06 96 514 901), email (gyogyaszat@rabaquelle.hu)
3.    A fürdőorvosi vizsgálat ingyenes, rendelési idő hétfőtől péntekig 9.00 – 16.00 óra között


Az OEP támogatású gyógykúra nem a Hotel szolgáltatása. Azt vendégeink a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőben közvetlenül rendelhetik meg. A Hotel Rába City Center*** a szállást és ellátást biztosítja az ajánlatban rögzített tartalommal.

Árpád út 34., 9021 Győr, Magyarország Telefon: +36-96-889-400
Rezervációs telefon: +36 96 889 400, Rezervációs fax: +36 96 889 414, E-mail: raba.sales@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°41'5" E 17°38'7"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Rába City Center