hírlevél törzsvendégprogram
"Korlátlan pihenés, all inclusive vakáció"
Danubius Health Spa Resort Aqua****
Danubius Health Spa Resort Aqua****
Kossuth Lajos utca 13-15., 8380 Hévíz, Magyarország, Telefon: +36-83-889-500, E-mail: aqua.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Health Spa Resort Aqua - Csapatépítő programok Hévízen és környékén


 • Csapatépítés a balatoni hullámok hátán: vitorlázással kapcsolatos tudnivalók és szakkifejezések ismertetése után különféle ügyességi feladatok végrehajtása kisebb csapatokban (vitorlák fel- és lehúzása, csomókötés, bikára dobás, kötélfeltekerés, hajózással kapcsolatos kvíz, GPS-navigálás).
  Max. létszám: 45 fő.

 • Gyenesdiási Ökokalandpark a Keszthelyi Öbölben, 3 hektáros ligeterdőben: A 2010 óta folyamatosan fejlődő területen jelenleg már 70 akadályos pályarendszer fogadja a vendégeket, fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatos ügyességi akadályokkal, mint pl.: hézagos fadeszka-híd, rönkhíd, raklapokból álló lengőhíd, gerendahíd, vietnami híd, indián híd, kötélindák, csigás drótkötél-csúszda.

 • GOKART Hévíz mellett, a szállodától mindössze 2,5 km-re található, technikás vonalvezetésű gokart pályán, mely 2012 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Hossza 350 m, szélessége 6 m, és esti futamok rendezéséhez szükséges világítással is rendelkezik. A versenyzők köreit számítógépes időméréssel mérik.

 • Városnézés Hévízen a DOTTO kisvonattal, séta a megújult római kori romkertben és az Egregyi szőlőhegyen, a román kori műemlék templom megtekintése, majd borkóstoló egy hangulatos borozóban.

 • Lövészet a Gyenesdiási Sportlőtéren: köszöntés és eligazítás után néhány gondolat a fegyverek világáról, érdekes bemutató, majd lövészet sörétes fegyverrel agyaggalambra, mozgó fémnyúlra, valamint kétféle pisztollyal céltáblára.

 • Kalandtúra a balatonedericsi Csodabogyós Barlangban, amely Magyarország tízedik, a Dunántúl hatodik leghosszabb barlangja. A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5.200 m. Az alap túra hossza kb. 400 m, időtartama 1,5-2 óra, az extrém túra hossza kb. 900 m, időtartam 3,5-4 óra. A csoportot szakképzett és tapasztalt barlangi túravezetők kísérik.

 • Kerékpártúra a Kis-Balatonhoz, séta a Kányavári Szigeten, a Kis-Balaton madárvilágát bemutató „Búbos Vöcsök” tanösvényen. (Távolság Hévíztől kb. 45 km, oda-vissza)

 • Salsa bemutató 3-6 pár táncossal, a műsor után táncház a közönség bevonásával.

 • Játékkaszinóest, ahol a vendégek játékzsetonokkal próbálhatnak szerencsét a rulett-, Black Jack- és pókerasztaloknál.


Csapatépítő program ajánlatok Hévízen és környékén>   


További információ és foglalás:
Tel: 06 83 889 432 |  Fax: 06 83 889 436 | E-mail: heviz.sales@danubiushotels.com
Kossuth Lajos utca 13-15., 8380 Hévíz, Magyarország Telefon: +36-83-889-500
Rezervációs telefon: +36 83 889 555, Rezervációs fax: +36 83 889 402, E-mail: aqua.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 46°46'55" E 17°11'20"
Danubius Health Spa Danubius Healthy Choice Emporium Wellness and Beauty Hévízi Tradicionális Kúra
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Health Spa Resort Aqua