hírlevél törzsvendégprogram
„Tradíció és szakértelem”
Danubius Health Spa Resort Hévíz****Superior
Danubius Health Spa Resort Hévíz**** Superior
Kossuth Lajos utca 9-11., 8380 Hévíz, Magyarország, Telefon: +36-83-889-400, E-mail: heviz.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Health Spa Resort Hévíz - Csapatépítő programok Hévízen és környékén

 • Kaszinóest egyik különtermünkben, ahol a vendégek játékzsetonokkal próbálhatnak szerencsét a rulett-, Black Jack- és pókerasztaloknál.

 • Diszkó és karaoke Retró Bárunkban vagy egyik különtermünkben, a 60-as, 70-es és 80-as éves legnagyobb slágereivel, valamint napjaink legjobb zenéivel.

 • FILMBUILDING: az első filmes csapatépítő program, ahol mindenki kipróbálhatja a filmforgatás élményét! Élethű filmforgatás, néhány órás program: egy hollywoodi trailer, amiben Ön a főszereplő!

 • Salsa bemutató 3-6 pár táncossal, a műsor után táncház a közönség bevonásával.

 • Danubius Hotel Hévíz, csapatépítő programGOKART a Hévíz mellett, a szállodától mindössze 2,5 km-re található, technikás vonalvezetésű gokart pályán, mely 2012 szeptemberében nyitotta meg kapuit. Hossza 350 m, szélessége 6 m, és esti futamok rendezéséhez szükséges világítással is rendelkezik. A versenyzők köreit számítógépes időméréssel mérik.

 • Vezetett segway túra Hévízen.

 • Városnézés Hévízen a DOTTO kisvonattal, séta a megújult római kori romkertben és az Egregyi szőlőhegyen, a román kori műemlék templom megtekintése, majd borkóstoló egy hangulatos borozóban.

 • „Ütős” program, majd „Piknik light a zöldben” – a balatongyöröki Golf Club Imperialban

 • Danubius BOR-túra: borkóstolással egybekötött AX&AX látványborászat meglátogatása Kéthelyen.

 • Danubius Hotel Hévíz, csapatépítő programCsapatépítés a balatoni hullámok hátán: vitorlázással kapcsolatos tudnivalók és szakkifejezések ismertetése után különféle ügyességi feladatok végrehajtása kisebb csapatokban (vitorlák fel- és lehúzása, csomókötés, bikára dobás, kötélfeltekerés, hajózással kapcsolatos kvíz, GPS-navigálás). Max. létszám 45 fő.

 • Gyenesdiási Ökokalandpark a Keszthelyi Öbölben, 3 hektáros ligeterdőben: a 2010 óta folyamatosan fejlődő területen jelenleg már 70 akadályos pályarendszer fogadja a vendégeket, fákra telepített, különböző nehézségi fokozatú, változatos ügyességi akadályokkal, mint pl.: hézagos fadeszka-híd, rönkhíd, raklapokból álló lengőhíd, gerendahíd, vietnami híd, indián híd, kötélindák, csigás drótkötél-csúszda.

 • Lövészet a Gyenesdiási Sportlőtéren: köszöntés és eligazítás után néhány gondolat a fegyverek világáról, érdekes bemutató, majd lövészet sörétes fegyverrel agyaggalambra, mozgó fémnyúlra, valamint kétféle pisztollyal céltáblára.

 • Kalandtúra a Csodabogyós Barlangban Balaton-edericsen, amely Magyarország tízedik, a Dunántúl hatodik leghosszabb barlangja. Az alap túra hossza kb. 400 m, időtartama 1,5-2 óra, az extrém túra hossza kb. 900 m, időtartam 3,5-4 óra. A csoportot szakképzett és tapasztalt barlangi túravezetők kísérik.

 • Kerékpártúra a Kis-Balatonhoz (kb. 45 km, oda-vissza), séta a Kányavári Szigeten, a Kis-Balaton madárvilágát bemutató „Búbos Vöcsök” tanösvényen.


Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken!
Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:
Telefon: +36-83-889-432 | E-mail: heviz.sales@danubiushotels.com

 

Kossuth Lajos utca 9-11., 8380 Hévíz, Magyarország Telefon: +36-83-889-400
Rezervációs telefon: +36 83 889 444, Rezervációs fax: +36 83 889 402, E-mail: heviz.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 46°47'13" E 17°11'12"
Danubius Health Spa Danubius Premier Fitness Danubius Healthy Choice Emporium Wellness and Beauty Danubius Quality Conference Hévízi Tradicionális Kúra TÜV
Megújulunk, megszépülünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Danubius Health Spa Resort Hévíz szálloda teljes belső szauna részlege a 2017. február 19-től előreláthatóan 2017. április 10-ig tartó időszakban átépítésre kerül. A rekonstrukció utáni megújult részleg az alábbi, minden igényt kielégítő részekkel várja Önt:

 • bio (aroma) szauna,
 • finn szauna,
 • infraszauna,
 • gőzkabin,
 • élményzuhany,
 • pihenő tér fűtött padokkal.

Az átépítés ideje alatt a beltéri úszómedence, jakuzzi, 2 fedett termálmedence, illetve a kültéri élménymedence és külső finn szauna üzemelni fognak. A zajjal járó munkálatokat naponta 9:00 és 13:00 óra között illetve 15:00 és 18:00 között végezzük.

Az esetleges kellemetlenségek kompenzálásaként az érintett időszakban érvényes félpanziós szállásáraink 10% extra kedvezményt tartalmaznak (ez az engedmény a felárakra, kezelésekre és egyéb szolgáltatásokra nem érvényes).

Bővebb tájékoztatásért kérjük, forduljon munkatársainkhoz.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Health Spa Resort Hévíz