hírlevél törzsvendégprogram

Szálloda Londonban, Hotel London

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
1 db szálloda felel meg a feltételeknek
 

Danubius Hotel Regents Park ****

“Érezze magát otthon Londonban”

4.4/5 149 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár GBP 185,00 szoba/éj Árak és foglalás


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Szállodák London világvárosában: modern kényelem és angol hagyományok

Kalandozzon az angol uralkodók központjában!

A brit birodalom fővárosa rengeteg egyedi élményt nyújt az idelátogatóknak. Egy ezerarcú metropolisz várja, hogy megmutassa magát Önnek. Keresse fel a város nevezetességeit: a Tower-hidat, a Big Bent, az angol Parlamentet, vagy a Sherlock Holmes otthonát jelképező Baker Streetet! Múzeumok és galériák százai várják, ahol kulturális élményekkel gazdagodhat. Leghíresebb bevásárló utcája és a londoni divat központja az Oxford Street, ahol világmárkák termékeivel frissítheti fel ruhatárát.

A Danubius Hotels szálloda London szívében helyezkedik el.  A hoteltől pár metrómegállónyira találhatók a város főbb nevezetességei úgy mint a Madame Tussauds Panoptikum, az Oxford Street, a London Zoo vagy éppen a Covent Garden. A Regent’s Park mellett fekvő Danubius Hotel Regents Park kivételes kilátást nyújt a Lord’s Cricket Groundra. Ne felejtse el a kedves angol szokást: öt órakor még a királynő is teázik. A szállodában töltött pihenés után pedig újra nekivághat a nagyvárosi kavalkádnak.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X