hírlevél törzsvendégprogram
“Érezze magát otthon Londonban”
Danubius Hotel Regents Park****
Danubius Hotel Regents Park****
18 Lodge Road St. John’s Wood , NW8 7JT London, Anglia, Telefon: +44-20-772-27-722, E-mail: sales@danubiuslondon.co.uk
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Hotel Regents Park - Konferencia hotel London

Konferencia hotel London szívében

Sikeres rendezvények a kisebb tárgyalásoktól a 150 fős konferenciákig!

Ha rendezvényét olyan világvárosban tartaná, ahol egy percre sem áll meg az élet, így az esemény után is garantált a tartalmas időtöltés és az ezernyi látnivaló, London tökéletes választás. A belvárosi Regent’s királyi park mellett fekvő Danubius Hotel Regents Park szálloda színvonalas, modern konferenciaközponttal és kényelmes szobákkal várja vendégeit. A 11 rendezvényterem kisebb üzleti találkozók és nagyobb konferenciák szervezésére egyaránt alkalmas. A zökkenőmentes lebonyolításban szakképzett, segítőkész személyzet áll rendelkezésére, hogy az esemény során felmerülő kéréseit azonnal teljesíteni tudják. A rendezvény előtt vagy után a Minsky’s Étterem és a Pavilon Lounge Bar a nemzetközi és az angol konyha válogatott étel- és italkülönlegességeivel kalauzolja a gasztronómia világába a résztvevőket.

A konferencia hotel London központjában található, így a város nevezetességei könnyen megközelíthetőek. Csupán néhány metrómegállóra számtalan múzeum, történelmi épület, lenyűgöző park és egyéb látnivaló nyújt felejthetetlen kikapcsolódást. A szórakozásról is gondoskodunk: esti programként érdemes a színházi világ leghíresebb darabjait választani, például az Operaház fantomját vagy a Mamma Mia!-t.

A Danubius Hotel Regents Park London szívében nemcsak Önt, de munkatársait és üzleti partnereit is lenyűgözi majd!

A technikai felszereltség megtekintéséhez mozgassa az egeret az ikonra.


18 Lodge Road St. John’s Wood , NW8 7JT London, Anglia Telefon: +44-20-772-27-722
Rezervációs telefon: +44 20 77 22 77 22, Rezervációs fax: +44 20 74 83 24 08, E-mail: reservations@danubiuslondon.co.uk,
GPS Koordináták:N 51°31'51" E 0°10'0"
Danubius Quality Conference
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Hotel Regents Park