hírlevél törzsvendégprogram
Egyedülálló történelmi légkör egy luxus fürdőben
Maria Spa**** Superior
Goethovo 1., 35343 Marienbad, Csehország, Telefon: +420-354-634-111, E-mail: mariaspa@badmarienbad.cz
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Maria Spa - Gyógykezelések Marienbad

Maria Spa egy egyedülálló fürdő, amely hűen tükrözi Marienbad történelmét. Ez a gyógyfürdőkomplexum, mely mindig is jeleskedett a természeti erőforrásokhasználatában, volt az első Európában - és talán a világon is -, ahol tőzeget használtak gyógyításra. Szintén itt tör felszínre az a természetes CO2 Mária gáz, amelyről Marienbad a nevét kapta.

A TERMÁLVÍZRŐL
Marienbada környékén felszínre törő természetes gyógyforrásoknak köszönheti hírnevét. A környéken eredő több mint száz gyógyforrás közül mintegy negyven a város határain belül található. A gyógyforrások mindegyikéből 7és 10 °C hőmérsékletű hideg savanyúvíz tör felszínre. A források különböző ásványi összetételének köszönhetően már a gyógyvizes ivókúrával is számos betegség kezelhető eredményesen. Az ivókúra céljáraorvosilag elrendelt vízmennyiség - a diagnózistól és a beteg állapotától függően - átlagosan napi 1,5 - 2 liter. A marienbadi gyógyforrások vizét emellett inhalálásra, valamint 32 – 34 °C-ra melegítve fürdőkezelésekre is használják.

A GYÓGYÍTÓ ISZAPRÓL
Apeloidok olyan szerves és szervetlen pépes anyagok, amelyek megfelelő előkészítés és felhevítést követően borogatás és pakolás formájában kerülnek alkalmazásra. A források környékén található tőzegből és különböző iszapfajtákból tevődik össze. Alkalmazása általában 20 – 30 perces kezelés keretében 40°C hőmérsékleten történik. A tőzegpakolások segítségével elsősorban a mozgásszervi megbetegedések, nőgyógyászati panaszok és légzésrendszeri betegségek kezelhetők eredményesen. Speciális kezelés keretében a tőzeget tampon formájában is eredményesen alkalmazzák krónikus nőgyógyászati gyulladások és meddőség gyógyítására.

GYÓGYGÁZ
Akülönleges Mária-gázforrás kivételesen magas természetes CO2 tartalma (99,7%) vérnyomás csökkentő hatású, segíti a szívműködést és serkenti azalsó végtagok vérellátását, valamint jelentősen javítja a szexuális funkciókat. A széndioxid gázfürdő mellett a bőr alá applikált CO2 - injekció hát-, gerinc- és ízületi fájdalmak és iszkémiás szívbetegség kezelésére alkalmas.

Javallatok
Mozgásszervekbetegségei, vese és a húgyúti szervek betegségei, légzőrendszeri betegségek, anyagcsere-rendellenességek, nőgyógyászati betegségek, beleértve a meddőség kezelését, daganatos betegségek, magas vérnyomás, iszkémiás szívbetegség, alsó végtagok iszkémiás megbetegedése, potenciazavarok.

Ellenjavallatok
Hevenyés gyulladásos betegségek, gyakran fellépő vérzések, rosszindulatú daganatos betegség kezelése alatt vagy azt követően, ha a betegség progresszív előrehaladását állapítható meg, alkoholfüggőség, drogfüggőség, terhesség, járásképtelenség.Gyógykezelések a Maria Spa szállodában


Gyógykúra ajánlatok a Maria Spa szállodában

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
Csomagajánlatok: 1-2 / 2
Pihentető gyógykúra Marienbadban - Maria Spa ****

Pihentető gyógykúra Marienbadban

Pihenjen és gyógyuljon Marienbadban!  

Érvényesség: 2015. november 25. - 2018. január 7.
Min. ár
700 EUR
fő/7 éjszaka
 
Kényeztetés Marienbadban - Maria Spa ****

Kényeztetés Marienbadban

Fedezze fel  Marienbadot és élvezze a gyógyvíz kedvező hatásait!

Érvényesség: 2015. november 25. - 2018. január 7.
Min. ár
102 EUR
fő/1 éjszaka
 
Goethovo 1., 35343 Marienbad, Csehország Telefon: +420-354-634-111
Rezervációs telefon: +420 354 634 111, Rezervációs fax: +420 354 634 200, E-mail: mariaspa@badmarienbad.cz,
GPS Koordináták:N 49°58'49" E 12°42'12"
Danubius Health Spa Danubius Premier Fitness Danubius Healthy Choice Emporium Wellness and Beauty
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Maria Spa