hírlevél törzsvendégprogram

Szállodák Pécsett, Hotel Pécs

Miért foglaljon nálunk?
   
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
A LEGJOBB ÁR GARANTÁLT
Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb áron!
 
   
   
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
NINCS FOGLALÁSI DÍJ
Mi semmilyen foglalási díjat nem számítunk fel!
 
   
   
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
NYUGDÍJAS KEDVEZMÉNY CSAK NÁLUNK
Nyugdíjas kedvezmény csak direkt foglalóknak jár.
 
   
1 db szálloda felel meg a feltételeknek
 

Hotel Palatinus City Center ***

"PIHENÉS SZÁZADELEJI HANGULATBAN"

4.8/5 669 értékelés

Gyorsnézet
Min. ár 10.200 Ft szoba/éj Árak és foglalás Ajánlatok


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Szállodák Pécs, a kultúrfőváros szívében

Történelmi kalandozások, feledhetetlen kulturális élmények és városi nyüzsgés – ez Pécs!

Pécs történelme az ókori időkre nyúlik vissza, még a 2. században a rómaiak alapítottak itt várost Sopianae néven. Az utcákon bolyongva számtalan kor és nemzet emlékeit csodálhatjuk meg. A városban láthatóak a római kori elődváros nyomai, az első magyarországi egyetem, török dzsámik és mecsetek, valamint német polgárházak is! 2010-ben Pécs Európa egyik kulturális fővárosa lett. Látogassa meg a Bazilikát, a törökkori emlékműveket (például Idrisz Baba türbéjét vagy Memi pasa fürdőjének romjait), a 150 éves múlttal rendelkező Zsolnay Porcelánmanufaktúrát vagy a Vasarely Múzeumot!

Ha megpihenne a kulturális és történelmi barangolás után, érdemes megkóstolnia a Pécsi Borvidék különleges, magyar szőlőfajtákból készült borait a Somogyi látványpincészetben. Sőt, Pécsről rövid, egynapos kirándulásokat tehet a Villányi Borvidékre is.

A vendégeknek izgalmakkal teli programokat kínálnak a Danubius Hotels szállodák Pécs belvárosában. Városnézés után a Hotel Palatinus City Centerben kényeztető masszázzsal és szaunával frissítheti fel magát.

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X