hírlevél törzsvendégprogram
"PIHENÉS SZÁZADELEJI HANGULATBAN"
Hotel Palatinus City Center***
Hotel Palatinus City Center***
Király utca 5., 7621  Pécs, Magyarország, Telefon: +36-72-889-400, E-mail: pecs.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Hotel Palatinus City Center - Esküvő a Hotel Palatinusban

Kedves házasulandó, Ifjú Pár!

Minden jegyespár álma, hogy megtalálja a tökéletes helyszínt élete egyik legfontosabb eseményére: amikor visszavonhatatlanul felhangzik az a bizonyos Boldogító Igen.

A tökéletes pillanat…
Kimondani a Boldogító Igent a város egyik legromantikusabb éttermében!
Az Igen szót nap mint nap használjuk, talán már fel sem tűnik. Az esküvő napján azonban hirtelen olyan nagy értelmet és súlyt kap, hogy úgy érezzük, méltó rá, hogy előkelő eleganciával ünnepeljük meg.
Külön élmény az, amikor láthatjuk, hogy az összegyűlt rokonságot, barátokat, ismerősöket is sikerült elkápráztatni az esküvővel, amiben a helyszín szintén főszerepet játszik.
Amikor az ifjú pár szeme elégedetten csillog, és a násznép elismerő pillantásokkal nyugtázza az eseményt, akkor mondjuk, hogy sikerült megteremteni a tökéletes pillanatot.
Szeretnénk ajánlani Önöknek egy olyan szállodát, ami alkalmas a tökéletes pillanat megteremtésére, és arra, hogy esküvőjük felejthetetlen élmény legyen: ez a Hotel Palatinus City Center***superior.

Felébredni a boldogságra…
Ébredjen kedvesével az esküvő másnapján a város egyik legpatinásabb szállodájában!
Most minden újdonsült házaspár nászajándékot* kap a szállodától!
Élvezze a meghitt pihenést, és a színvonalas szolgáltatást az esküvő után is!

Miért érdemes a Palatinus City Centert választani?

Romantika és elegancia
Kiválóan alkalmas egy elegáns belvárosi esküvő lebonyolításához. A romantikus hangulatról az épület szecessziós stílusa gondoskodik, amit hűen tükröz a szálloda étterme és bálterme is, a Bartók terem. A város feletti tetőteraszon a polgári ceremónia lebonyolítására is van lehetőség, melynek az élménye a gyönyörű kilátással is párosul.

Helyszín, amin ámul a rokonság
Egy esküvő még sokáig beszédtéma a rokonság körében. Főleg, ha egy olyan híres, elegáns szálloda ad otthont a Nagy Napnak, amin csak ámul a násznép.
Aki híres szállodában mondja ki a boldogító Igent, az maga is híres lesz.

99 éves múlt és kincset érő tapasztalat
A Hotel Palatinus 99 éve ad helyszínt esküvőknek, családi, baráti és céges rendezvényeknek. Az étterem csapata az évek során felhalmozott tapasztalatokból nagy rutinra, komoly gyakorlatra, és problémamegoldó képességre tett szert, ami bármely esküvőn nagy kincs.

Zene: hangulat és harmónia
A jó hangulatról igény esetén a Palatinus zenekar gondoskodik. Tapasztalatok szerint a közös hangnem elérésében nagy segítséget jelent minden esküvőn.

Étel, ami összehozza a családot
Az ismeretlen emberek olykor nehezen oldódnak. A jó ízű, minőségi alapanyagokból készült ételek mindenkit jó kedvre derítenek, amitől könnyebben ismerkedik a rokonság is.

További szolgáltatásaink a színvonalas esküvőért:

Elegáns étterem
Túlzás nélkül állítható, hogy Pécs legszebb, klasszikus étterme, melynek befogadóképessége: ültetett esküvői vacsora esetén 90 fő, büfé asztalos változatban 100 fő.

Híres különterem
Bartók terem: A patinás, szecessziós stílusú klimatizált bálterem, melyben egykor Bartók Béla adott koncertet, a város legfontosabb rendezvényeinek méltó helye, amely az Önök esküvőjét is emlékezetessé teszi, kiemelkedően szép architektúrájával, eleganciát sugárzó hangulatával.
Befogadóképessége: 180 fő.

Esküvő-barát árak
Esküvői ebéd, ill. vacsora hagyományos módon, színvonalas felszolgálással, vagy büféasztalos étkeztetéssel, 7 100 Ft/fő–től ital nélkül (az ár az éjféli vacsorát is tartalmazza).

Ajándék az ifjú párnak!
*Nászajándékunk az ifjú pár számára: egy kétágyas, fürdőszobás szoba az esküvő éjszakájára (70 fős esküvői létszámtól).

Kedvezményes szállodai szolgáltatás
Szabad szobakapacitásunk függvényében vidéki vagy külföldi vendégei részére kedvezményes szobaárat kínálunk.

Ínycsiklandó menü
A menüajánlatunkat a következő oldalon találja. Menüajánlatainkon kívül bármilyen, a menüvel kapcsolatos elképzelését megvalósítjuk!Bővebb információ és teremfoglalás:
Telefon: 72/889-444 | Fax: 72/889-438
E-mail: palatinus.restaurant@danubiushotels.com

Király utca 5., 7621  Pécs, Magyarország Telefon: +36-72-889-400
Rezervációs telefon: +36 72 889 462, Rezervációs fax: +36 72 889 462, E-mail: pecs.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 46°4'35" E 18°13'46"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Hotel Palatinus City Center