hírlevél törzsvendégprogram
"Ahol átölel a természet "
Danubius Health Spa Resort Sárvár
Danubius Health Spa Resort Sárvár
Rákóczi utca 1., 9600  Sárvár, Magyarország, Telefon: +36-95-888-400, E-mail: sarvar.reservation@danubiushotels.com
Elnézést. Túllépte a keresési időt.

Új foglalás indítása


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Danubius Health Spa Resort Sárvár - Wellness és egészség

Egyedi hotel értékelések

Összesen
Összesített eredmény
4.8 /5
1128 értékelés

    Értékelések részletei

  • Szolgáltatások4.8/5
  • Tisztaság4.8/5
  • Kényelem4.8/5
  • Elhelyezkedés4.8/5
  • Személyzet4.8/5
  • Ár és minőség aránya4.8/5
Írjon értékelést!

5/5 Guba Józsefné

A Szállodai szobával, a kiszolgáló szeméyzettel, ugy a recepción dolgozokkal, az étterm... Tovább>
A Szállodai szobával, a kiszolgáló szeméyzettel, ugy a recepción dolgozokkal, az éttermi személyzettel, a wellnes felügyelővel,a szobaasszonyokkal személy szerint nagyon elégedett vagyok. Kedvesek, előzékenyek, udvariasak,szlgálatkészek. Tőlük telhetőt megteszik a vendégért,hogy az jól érezze magát.Az ellátás kifogástalan.

5/5 TASI József

Külön kellemes meglepetés "animátor hölgy" aki sok új elemet hozott a gyógytornába. Tovább>
Külön kellemes meglepetés "animátor hölgy" aki sok új elemet hozott a gyógytornába.

5/5 Gyöngyi

Nem most voltunk először a szállodában, és most sem csalódtunk. Kedves személyzet, csa... Tovább>
Nem most voltunk először a szállodában, és most sem csalódtunk. Kedves személyzet, családias légkör, ismerősként fogadnak, rendkívül jó konyha, ízletes, változatos ételek. Wellnes részleg mindig tiszta. Aki pihenni szeretne és gyógyulni mindenkinek ajánlom. Biztosan visszatérünk.

4.8/5 Tibor9

2015. jan.2-4 között először jártunk szállodájukban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. ... Tovább>
2015. jan.2-4 között először jártunk szállodájukban, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Kényelmes volt a 101-es mozgássérültek fogadására kialakított szobájuk. Tetszett a magas kemény matracú franciaágy, a magas széles karosszékek, a kissé szűkös hely ellenére is ügyesen kialakított fürdőszoba. A félig süllyesztett kád a kapaszkodóval könnyűvé tette a beszállást még egy ilyen középkorú, csípőízületi beteg számára is. A kilátás lehetett volna szebb is, de az erkély nagy és kényelmes. Az ellátás kiváló, a pincérek udvariasak, gyorsak voltak. A wellnes és gyógyközpont remek, a nagy medencék rövid közlekedőutakkal jól megközelíthetők. A recepciós hölgyek szolgálatkészek, mosolygósak, bájosak voltak. Ide még visszatérünk!

5/5 Viniczay Ferencné

Mi már többször voltunk az önök szállodájában és mindig úgy jöttünk el, hogy nagyon jól... Tovább>
Mi már többször voltunk az önök szállodájában és mindig úgy jöttünk el, hogy nagyon jól éreztük magunkat és legközelebb is oda megyünk. A Szálloda tiszta és kényelmes, a fogadtatás nagyon kedves és barátságos. Az ellátás szerintem minden elvárásnak megfelel. Aki ilyen konyhai kiszolgálás mellett nem talál magának megfelelő ételt, italt, az magában keresse a hibát- A mi különös kedvencünk a sókamra, ahol a pesti füstös tüdőnket kicsit kitisztítjuk, de szívesen vesszük igénybe a többi kezelést is. Remélem ősszel ismét a szálloda vendégei lehetünk.

5/5 Némethné Karalyos Zsuzsa

Csak kiegészítés: középkorú pár vagyunk, de olyan lehetőség nincs:) Nagyon jól éreztük ... Tovább>
Csak kiegészítés: középkorú pár vagyunk, de olyan lehetőség nincs:) Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. Kiválóak a szálloda szolgáltatásai, bár mi a gyógyászati részleget nem vettük igénybe, kivéve a gyógymedencét. Wellness hotelnek is tökéletes ez a szálláshely. Tiszta, barátságos terek, előzékeny, udvarias személyzet, jó ételek, finom kávék, fantasztikus medencék, halpedikűr....csodás környezetben. Másoknak is csak ajánlani tudjuk.
Összes értékelés megtekintése>
Rákóczi utca 1., 9600  Sárvár, Magyarország Telefon: +36-95-888-400
Rezervációs telefon: +36 95 888 416, Rezervációs fax: +36 95 888 499, E-mail: sarvar.reservation@danubiushotels.com,
GPS Koordináták:N 47°15'5" E 16°56'26"
Danubius Health Spa Danubius Healthy Choice
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X Danubius Health Spa Resort Sárvár