hírlevél törzsvendégprogram
Szállodák érdeklődési kör szerint

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap

Gyógy-, konferencia, családbarát, all-inclusive, wellness szállodák a Danubius Hotels kínálatában

Önnek csak azt kell eldöntenie, mire van szüksége pihenése vagy üzleti útja során, a Danubius Hotels ajánlatai között garantáltan megtalálja azt, amit keres. Segítségként az alábbiakban rövid összefoglalót olvashat érdeklődési kör szerinti csoportosításban, hogy könnyebben választhasson a Danubius szállodák és az általuk kínált csomagok közül.

A Danubius gyógyszállodák szolgáltatásai kifejezetten a gyógyulni vágyó vendégek számára lettek kialakítva, figyelembe véve az egyes betegségekkel járó korlátokat is. A nemzetközi szállodalánc felkészült és tapasztalt szakemberei amellett, hogy elősegítik a regenerálódást a természetes gyógykezelésekkel, a megfelelő kikapcsolódást és pihenést is biztosítják Önnek.

Nemcsak egy romantikus wellness nyaralás keretében lehet részese a Danubius Hotels által nyújtott szolgáltatásoknak. Kösse össze a kellemeset a hasznossal, és szervezze céges rendezvényeit, szakmai találkozóit a Danubius konferencia szállodái egyikébe! Korszerű technika, minőségi catering és segítőkész személyzet áll az Ön sikerének szolgálatában. A hivatalos programon túl pedig számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhat vendégei számára.

A Danubius családbarát szállodái a szülők pihenésére és a gyerekek szórakozására egyaránt nagy figyelmet szentelnek, így mindenkinek igazi élmény lesz a közös családi nyaralás. A kicsiket izgalmas gyerekprogramok, a felnőtteket kényeztető wellness szolgáltatások várják, hogy az együtt töltött idő alatt a család minden tagja főszereplő lehessen.

A Danubius all-inclusive szállodák kizárólag azt a célt szolgálják, hogy az Ön válláról minden teher lekerüljön a pihenés során, és a szállodák nyújtotta szolgáltatásokból korlátok nélkül részesülhessen a család minden tagja. Az all-inclusive szolgáltatásokhoz nem kell külföldre utaznia , Magyarországon már három Danubius szálloda is várja Önt mindent tartalmazó ellátással.

A Danubius wellness és spa szállodák különböző relaxációs kezelésekkel és masszázsokkal segítik elő a vendégek testi-lelki egyensúlyát. A cél mindenképpen az Ön felfrissülése, így akár egy gyors talpmasszázst, akár egy egész napos wellness kezeléscsomagot választ, érezni fogja annak jótékony hatását.

A Danubius városi szállodái mindig az adott település centrumában helyezkednek el, hogy onnan könnyedén fedezhesse fel a helyi nevezetességeket és látványosságokat.

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X